WIE ZIJN WIJ?

Onze showroom is gevestigd in de mooiste winkelstraat van Breda, de Veemarktstraat. Bij ons vindt u alles op het gebied van meubelen, verlichting, woonaccessoires & huisparfum. U vindt bij ons diverse woonstijlen van landelijk modern tot klassiek. Door de indeling van onze showroom krijgt u direct een indruk van hoe iets bij u thuis staat. Iedere interieurwens is te realiseren met het maatwerk dat wij leveren. Of het nu gaat om een bank, kast of lampenkap op maat. Wij maken het voor u! Ons assortiment meubelen bestaat naast ons eigen label ook uit de bekende merken zoals o.a. Urban Sofa, Nouvion & Vetsak. Naast onze collectie meubelen vindt u ook een uitgebreide collectie huisparfum van de bekende merken Maison Berger, Culti Milano, Yankee Candle & Millifiori Milano.

SPECIALIST IN MAATWERK

Bij InHuis interieur maken wij uw wensen waar! Doordat wij nauw samenwerken met onze leveranciers is maatwerk mogelijk. 

Binnen ons assortiment meubelen en verlichting is veel maatwerk mogelijk. Zo kunnen we al onze banken zelf samenstellen door diverse (standaard) elementen te combineren tot het gewenste resultaat. Heeft u een lastige ruimte of bent u gebonden aan een exacte maat? Dan kunnen we zelfs met ons eigen label banken de bank exact op maat maken.

Naast de vorm kunnen we ook bij iedere bank de zit diepte en bij iedere bank en fauteuil het zitcomfort naar wens aanpassen.  Zo kunt u kiezen uit een zacht, gemiddeld of stevig zitcomfort.

Met de keuze uit diverse soorten stoffen en leersoorten maken we het meubel passend in uw interieur. In onze showroom wordt u overladen met diverse mogelijkheden, zo kunnen we een goede indruk geven van de uitstraling van de stof op een meubel.

Ook binnen ons assortiment verlichting zijn er tal van mogelijkheden. De lampen in onze showroom zijn allemaal verkrijgbaar in een andere maat, kleur of vorm. Daarnaast maken wij ook lampenkappen op maat. Zo kunnen we ook uw oude verlichting een nieuwe look geven met een nieuwe lampenkap.

VEELGESTELDE VRAGEN

Vaak begint een advies bij een meubel dat u al erg aanspreekt. In het gesprek vragen wij wat u wensen zijn, en kijken we hoe we hier invulling aan kunnen geven. Wij hebben door onze ervaring veel kijk op afmeting en plaatsing in uw woning. Hier kunnen wij u perfect in adviseren.

De levertijd van onze meubelen verschilt per product, gemiddeld kunt u uitgaan van een levertijd van 8-12 weken voor stoelen, banken en maatwerk meubelen. Standaard houten meubelen kunnen we leveren binnen 3-4 weken. Voor de exacte levertijd, raadpleeg ons dan even.

Meubelen worden uiteraard (door heel Nederland & België) thuisbezorgd. Door ons kleine team kan het zomaar zijn dat diegene die u het meubelen verkoopt ook het meubelen thuis komt bezorgen. Dat noemen wij de extra persoonlijke aandacht van InHuis!

Soms wordt het assortiment in onze winkel vernieuwd. Zo maken we plaats voor nieuwe meubelen, of geven we de winkel een andere look in de nieuwste stijl/ stoffen. Wij hebben geen standaard moment hiervoor maar dit kan gedurende het jaar voorkomen. Bezoek geregeld de showroom, of neem bij interesse even contact met ons op.

inhuisinterieur_antoine-soeters_directeur

Antoine Soeters

Directeur
Foto-Yvonne

Yvonne Leijten

Verkoopmedewerkster
personeel_foto-volgt

Anton Soeters

Bezorger
personeel_foto-volgt

Jose Soeters

Stylist

Wordt jij ons nieuwe teamlid? Kijk hier naar onze vacature(s)…

ONS TEAM

Wij staan met een klein team altijd voor u klaar. Vanaf het moment dat u de winkel binnenkomt tot het leveren van het meubel aan huis. U ziet altijd dezelfde gezichten. Dat is de persoonlijke aanpak van InHuis interieur!