WIE ZIJN WIJ?

Onze showroom is gevestigd in de mooiste winkelstraat van Breda, de Veemarktstraat. Bij ons vind je alles op het gebied van meubelen, verlichting, woonaccessoires & huisparfum. Je vindt bij ons diverse woonstijlen van landelijk modern tot klassiek. Door de indeling van onze showroom krijg je direct een indruk van hoe iets bij jou thuis staat. Iedere interieurwens is te realiseren met het maatwerk dat wij leveren. Of het nu gaat om een bank, kast of lampenkap op maat, wij maken het voor jou! Ons assortiment meubelen bestaat naast ons eigen label ook uit de bekende merken zoals o.a. UrbanSofa en Nouvion. Naast onze collectie meubelen vind je ook een uitgebreide collectie huisparfum van de bekende merken Maison Berger, Culti Milano, Millefiori Milano & Yankee Candle.

SPECIALIST IN MAATWERK

Bij InHuis interieur maken wij jouw wensen waar! Doordat wij nauw samenwerken met onze leveranciers is maatwerk mogelijk. 

Binnen ons assortiment meubelen en verlichting is veel maatwerk mogelijk. Zo kunnen we al onze banken zelf samenstellen door diverse (standaard) elementen te combineren tot het gewenste resultaat. Heb je een lastige ruimte of ben je gebonden aan een exacte maat? Dan kunnen we zelfs de bank exact op maat maken.

Naast de vorm kunnen we ook bij iedere bank de zit diepte en bij iedere bank en fauteuil het zitcomfort naar wens aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stevige of juist een zacht zitcomfort.

UrbanSofa banken zijn verkrijgbaar in de volgende zitcomforts: de zachte ‘Comfort Seat’, de nonchalante Latex Vlokvulling, de stevige ‘Hard Seat’ of de enorm comfortabele ‘Pock-IT Seat’ met pocketvering.

Met de keuze uit diverse soorten stoffen en leersoorten maken we het meubel passend in jouw interieur. In onze showroom word je overladen met diverse mogelijkheden, zo kunnen we een goede indruk geven van de uitstraling van de stof op een meubel.

Ook binnen ons assortiment verlichting zijn er tal van mogelijkheden. De lampen in onze showroom zijn allemaal verkrijgbaar in een andere maat, kleur of vorm. Daarnaast maken wij ook lampenkappen op maat. Zo kunnen we ook jouw oude verlichting een nieuwe look geven met een nieuwe lampenkap.

VEELGESTELDE VRAGEN

Vaak begint een advies bij een meubel dat je aanspreekt. In het gesprek vragen wij wat jouw wensen zijn, en kijken we hoe we hier invulling aan kunnen geven. Wij hebben door onze ervaring veel kijk op afmeting en plaatsing in jouw woning. Hier kunnen wij je perfect in adviseren.

De levertijd van onze meubelen verschilt per product, gemiddeld kun je uitgaan van een levertijd van 8-12 weken voor stoelen, banken en maatwerk meubelen. Standaard houten meubelen kunnen we leveren binnen 3-4 weken. Voor de exacte levertijd, raadpleeg ons dan even. Momenteel zijn de levertijden langer dan je van ons gewend bent, dit wordt o.a. veroorzaakt door tekorten aan grondstoffen door de coronacrisis.

Meubelen worden uiteraard (door heel Nederland & België) thuisbezorgd. Door ons kleine team kan het zomaar zijn dat diegene die jou het meubel verkoopt ook het meubel thuis komt bezorgen. Dat noemen wij de extra persoonlijke aandacht van InHuis!

Soms wordt het assortiment in onze winkel vernieuwd. Zo maken we plaats voor nieuwe meubelen, of geven we de winkel een andere look in de nieuwste stijl/ stoffen. Wij hebben geen standaard moment hiervoor maar dit kan gedurende het jaar voorkomen. Bezoek geregeld de showroom, of neem bij interesse even contact met ons op.

ONS TEAM

Wij staan met een klein team altijd voor je klaar. Vanaf het moment dat je de winkel binnenkomt tot het leveren van het meubel aan huis. Je ziet altijd dezelfde gezichten. Dat is de persoonlijke aanpak van InHuis Interieur!