Verzorgingsproducten

Wellmark – Luxe Body & Homeproducten

Wellmark Body en Homeproducten
Kom heerlijk tot rust met de luxe Wellmark body & homeproducten producten

Wellmark body & homeproducten, troepvrij en vegan, mét een leuke vintage quote. Dat zijn de producten van Wellmark.

Heerlijke, luxe en verantwoorde producten

Wellmark heeft een duidelijk visie: het ontwikkelen van troepvrije, vegan body & homeproducten én tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de maatschappij. De fijne producten zijn ook een goede reminder om even een momentje voor jezelf te nemen. De prachtige collectie bestaat onder andere uit handzeep, handlotion, badzeep, badzout en accessoires. Naast deze verzorgingsproducten heeft Wellmark ook een lijn met vegan geurkaarsen en geurstokjes. Alle producten zijn voorzien van een leuke vintage quote, zoals ‘May All Your Troubles Be Bubbles’ of gewoon simpel en duidelijk  ‘Soap’.  De producten van Wellmark worden geleverd in glazen flessen of potten, allemaal gemaakt van gerecycled glas. Alles is navulbaar en de flessen kunnen makkelijk nagevuld worden met de navullingen van Wellmark. Zo kun je voor je oude vertrouwde geur kiezen, of een nieuwe geur proberen. Op deze manier gaan we samen verspilling tegen!

Tip: je kunt de glazen flessen natuurlijk ook gebruiken als vaasje of pot voor een plantje!

Goed voor jou, het milieu en de maatschappij

Naast dat Wellmark zich bekommert om het milieu, leveren zij ook nog een sociale bijdrage aan de maatschappij. Wellmark werkt samen met drie sociale werkplaatsen in Brabant, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. De werkplaatsen hebben geen winstoogmerk, maar focussen zich op de sociale kant van werk. De sociale werkplaats geeft een structuur of doel voor de mensen. De producten zijn dus goed voor jou, voor het milieu en voor de maatschappij. Erg belangrijk in deze tijd.

Handverzorging

Handzeep en handlotion met fijne geuren. Heerlijk je handen wassen met bijvoorbeeld de geur van frisse bamboe. Vervolgens smeer je ze in met de zachte handlotion. De zeepdispenser staat samen met de handlotion prachtig op het aanrecht.

Lichaam en Haar

Badzout, badzeep, bodylotion én shampoo en conditioner. Kies je eigen beautyritueel met deze producten van Wellmark. Lekker in bad met het heerlijk badzout met himalayazout  in de geur lavendel of rozen en daarna je haren wassen in stijl. Bovendien staan de producten ook super leuk in je badkamer.

Huishoudelijk

Wellmark maakt een feestje van schoonmaken. Afwasmiddel en allesreiniger in een mooie fles en met een heerlijke geur. Deze producten verdienen een mooi plaatsje in je keuken.

Huisparfum

Naast lichaamsverzorging heeft Wellmark ook huisparfum. Natuurlijke geurstokjes en geurkaarsen van biologische koolzaadwas. Net zoals de rest van de collectie komt het huisparfum ook in prachtige flessen en potten. Echte eyecatchers voor InHuis mét een lekker geurtje.

Accessoires

Leuke accessoires kan natuurlijk niet ontbreken! Wat dacht je van heerlijk zachte handdoekjes of marmeren trays om je producten op tentoon te stellen? Naast accessoires zijn er ook verschillende giftsets te koop om iemand te verrassen.

Refills

Vul je favoriete flessen of potten na met de refills van Wellmark. Kies voor dezelfde geur of ga juist voor iets anders. Alle navullingen zijn verpakt met gerecycled materiaal.

Wellmark maakt een feestje van onder andere handenwassen en in bad gaan. Elk moment van de dag genieten van de heerlijke geuren van linnen, bamboe en amber.

Bekijk hier het assortiment van de Wellmark Body & Homeproducten en bestel jouw favoriete handzeep, kaars of badzout.

Back to list