Vloerkleden

Beside Rugs, natuurlijke vloerkleden geschikt voor elk interieur!

wollen vloerkleden breda

Vloerkleden Breda – Een vloerkleed is erg belangrijk in een woning. Het heeft bijvoorbeeld positieve invloed op de akoestiek en geeft bovendien veel warmte en sfeer in je huis. De (bolletjes) vloerkleden van Beside Rugs zijn hier uitermate geschikt voor. Prachtige vloerkleden, grotendeels gemaakt van 100% wol. Met een ruim aanbod in verschillende kleuren en motieven zit er voor elk interieur wel een geschikt tapijt tussen. Speelse designs, hedendaagse kleuren en natuurlijke materialen. Bovendien zijn alle tapijten in tal van verschillende maten te verkrijgen. Het assortiment van Beside Rugs bestaat zowel uit laagpolige tapijten als hoogpolige vloerkleden. Vloerkleden Breda, bij onze schitterende woonwinkel in de binnenstad kun je alle stalen bekijken!

Authentieke vloerkleden met prachtige designs

Beside Rugs is een Nederlands merk met tientallen jaren ervaring in het maken van tapijten en karpetten. De vloerkleden worden allemaal op traditionele wijze met de hand gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van de beste natuurlijke materialen (bijna alle vloerkleden worden gemaakt van 100% pure wol!) en productietechnieken. Door de verschillende technieken, materialen, kleuren en maatopties zijn er eindeloos veel mogelijkheden om jouw favoriete vloerkleed te maken. Een kenmerk van de Beside Rugs vloerkleden is de mix van natuurlijke tinten en ruwe materialen waarin ze verkrijgbaar zijn. Door de natuurlijke uitstraling en vormgeving zijn ze geschikt voor elk interieur en passen ze bij vrijwel alles. Het grootste deel van het assortiment bestaat uit vloerkleden met bolletjes.

*Afgebeeld tapijt : Velvet Multi 

Beside Rugs heeft ruime ervaring met de productie van vloerkleden. Door hun jarenlange ervaring en kennis zijn ze in staat om kwalitatief hoogwaardige vloerkleden te leveren. Alle tapijten van Beside Rugs voldoen aan strenge kwaliteitseisen. De kwaliteit wordt continu gecontroleerd en zo ben je verzekerd van een vloerkleed van perfecte kwaliteit.

Grote collectie vloerkleden

De vloerkleden van Beside Rugs zijn verkrijgbaar in verschillende collecties met ieder hun eigen kenmerken:

  1. Zoek jij een prachtig vloerkleed met natuurlijke aardetinten? Kies dan voor de Beside Rugs Cosmos collectie. Aardetinten vloerkleden op een natuurlijke of zwarte kettingdraad.
  2. Wat denk je van een authentiek berberkleed of van een vloerkleed met verschillende kleuraccenten? De Beside Rugs Downtown collectie bevat allerlei vloerkleden die jouw interieur perfect afwerken en een unieke uitstraling geven. Verschillende materialen, texturen en dessins.
  3. Op zoek naar een kleurrijk vloerkleed? Bijvoorbeeld rood, groen of blauw? Dan is de Beside Rugs Glow collectie iets voor jou. Opvallende vloerkleden met eigentijdse kleuren en designs.
  4. Ga op reis naar de ruimte met de Beside Rugs Galaxy collectie! Deze bijzondere vloerkleden van o.a. katoen verwijzen qua kleur naar verschillende sterrenstelsels. De Galaxy lijn is de enige lijn die niet van wol gemaakt is.
  5. Ga jij voor hoogpolig? Of zoek je een fluwelen look? Dan kies je voor een kleed uit de Beside Rugs Life collectie.

Alle tapijten zijn verkrijgbaar in enorm veel verschillende maten en sommige zijn zelfs helemaal op maat te verkrijgen. Meer info? Stuur een bericht of kom gewoon gezellig langs in onze showroom in het centrum van Breda, dan kunnen we alles vertellen over het maatwerk en de mogelijkheden die InHuis Interieur biedt. Vloerkleden Breda, bij InHuis Interieur vind je wat je zoekt.

Back to list