VERZENDEN

De verzendkosten variëren per product en kunt u altijd inzien door het product in uw winkelwagen te plaatsen. Je betaald één keer verzendkosten ongeacht de hoeveelheid producten die u heeft besteld. Mits u boven de €100,- besteld, dan verzenden wij kostenloos. Wij hanteren 2 tarieven, voor binnenlandse bestellingen en voor buitenlandse bestellingen (België en Duitsland). Deze vind u hieronder in het overzicht.

VERZENDEN BINNEN NEDERLAND

  • Bij besteding tot €9,95 zijn de verzendkosten: € 6,95
  • Bij besteding van €9,95 tot €15,95 zijn de verzendkosten: € 3,95
  • Bij besteding vanaf €15,95 zijn de verzendkosten: € 2,99
  • GRATIS bij bestellingen boven de € 50,-

VERZENDEN NAAR BELGIË / DUITSLAND

  • Bij besteding tot €9,95 zijn de verzendkosten: € 6,95
  • Bij besteding van €9,95 tot €15,95 zijn de verzendkosten: € 5,99
  • Bij besteding vanaf €15,95 zijn de verzendkosten: € 4,99
  • GRATIS bij bestellingen boven de € 100,-

De levertijd vindt u in de rechter kolom bij de producten. Dit kan verschillen per artikel. Wij zorgen er zo goed mogelijk voor dat de aanduiding van de levertijden up-to-date is. Wij doen dit handmatig, dat betekend dat het wel eens voor kan komen dat we een artikel bij veel bestellingen niet tijdig aan hebben kunnen passen. Hier brengen wij u dan direct van op de hoogte.

Op het moment dat u een bestelling plaats met voorradige producten en producten die een andere levertijd hebben of tijdelijk niet leverbaar zijn, versturen wij de bestelling pas op het moment dat deze compleet is. Uw bestelling wordt verwerkt, en zodra het product bij ons binnen is versturen wij het gehele pakket. U krijgt tussentijds geen mail, maar zodra het pakket gereed is ontvangt u een mail met daarin de track & trace code.

Heeft u uw bestelling via een directe betaling aan ons betaald? Dan versturen wij uw pakketje dezelfde dag nog via DHL. Zo heeft u in principe uw bestelling de volgende werkdag in huis. De kans bestaat dat uw bestelling er bij DHL langer over doet dan 1 dag. In 98% van de gevallen worden de pakketjes de volgende dag bezorgd.

Wanneer u kiest voor een indirecte betaling dient u rekening te houden met 1 à 2 werkdagen overboekingstijd. Wanneer de betaling voor ons zichtbaar is zenden wij u een e-mail met de ontvangstbevestiging en versturen wij diezelfde dag nog uw bestelling.

Op de dag dat uw bestelling wordt verzonden ontvangt u van ons een e-mail bevestiging met de track & trace code van uw bestelling. Via de website van DHL  kunt u de exacte status volgen van uw pakket. DHL levert op adressen van particulieren ook op zaterdagen.

Op het moment dat DHL uw pakket niet bij u, of de geadresseerde kan afleveren wordt het aan de buren aangeboden. Als het pakket ook niet bij hen aangeleverd kan worden, wordt het pakket de volgende dag nogmaals aangeboden. Wanneer u of de buren bij de tweede poging niet thuis zijn wordt er door DHL een ticket in de brievenbus achtergelaten. Met dit ticket kunt u uw bestelling bij het desbetreffende DHL servicepunt afhalen. Hiervoor heeft u 3 weken de tijd, na 3 weken wordt het pakket aan ons retour gezonden. Moeten wij het pakket dan opnieuw naar u versturen? Dan brengen wij hier de verzendkosten opnieuw voor in rekening.

U kunt het door u opgegeven adres niet meer wijzigen zodra de bestelling door ons is verwerkt. Het is daarom belangrijk om altijd uw adresgegevens goed te controleren alvorens u de bestelling bevestigd. Wel kunt u wanneer de DHL chauffeur onderweg is met uw pakket, aangeven dat u het pakket op wilt halen bij een DHL servicepunt. Dit kunt u wijzigen wanneer u de link van de track & trace gebruikt, op de website van DHL.