RETOURNEREN

Online bestelde artikelen kun je binnen 14 dagen na ontvangst, mits onbeschadigd, retour sturen of terugbrengen en/of omruilen in onze winkel in Breda. Het is niet mogelijk om een artikel dat naar jouw wens samengesteld is of een verrassingsartikel te retourneren, dit staat duidelijk vermeld in de omschrijving van het artikel.

RETOUR STUREN

Je kunt het artikel rechtstreeks retour sturen naar ons. Retourzendingen zijn altijd voor eigen rekening. Verpak de retour te sturen artikelen het liefst in de originele verzendverpakking. Als de originele verpakking niet meer bruikbaar is, kun je de artikelen op de volgende manier retourneren: verpak ze in een doos en zorg ervoor dat de artikelen goed beschermd in de doos zitten (geklemd, gebruik hiervoor bijvoorbeeld piepschuim, bubbeltje folie of oud papier). Het is belangrijk dat we de artikelen onbeschadigd in oorspronkelijk staat ontvangen. Wanneer je het artikel retour stuurt, stellen wij het op prijs als je ons vooraf hierover informeert. Wanneer je de bovenstaande stappen hebt doorlopen kunt je het artikel retourneren naar:

InHuis Interieur
Veemarktstraat 62 – 64
4811  ZJ Breda

Als je de online bestelde artikelen retour stuurt, ontvang je altijd een retourticket met track & trace code. Bewaar deze goed. Mochten de door u retour gestuurde artikelen kwijt raken in de post, heb je te allen tijden een bewijs van verzending. Retourzendingen zijn risico van de koper. InHuis Interieur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. Let op! Wanneer een pakket geretourneerd wordt vanuit de vervoerder vanwege een door jou zelf gemaakte fout (denk aan huisnummer, vergeten toevoeging ect.), kunnen we het pakketje opnieuw naar je opsturen. In dit geval dien je wel zelf €6,95 verzendkosten te betalen, aangezien deze fout buiten onze macht ligt. Controleer de adresgegevens dus altijd goed.

Zodra wij de retour gestuurde artikelen hebben ontvangen, sturen wij je een bevestiging per e-mail. Afhankelijk van de betaalmethode, bank of financiële dienstverlener ontvang je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen je aankoopbedrag terug.

RETOURNEREN IN DE WINKEL

Als je het artikel terug wil brengen of omruilen in onze winkel in Breda dien je de volledige pakbon mee te nemen die je hebt gekregen bij jouw bestelling. Wij nemen het artikel retour en afhankelijk van de betaalmethode, bank of financiële dienstverlener ontvang je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen jouw aankoop bedrag terug. Je vindt onze winkel op het onderstaande adres:

InHuis Interieur
Veemarktstraat 62-64
4811ZJ Breda