Huisparfum

Maison Berger BY STARCK – Een unieke collectie

Maison Berger BY STARCK, een unieke samenwerking met de bekende Franse ontwerper. Zoals je van Maison Berger gewend bent, zoeken zij vaak samenwerkingen met bekende designers. Denk bijvoorbeeld aan de succesvolle samenwerking met Lolita Lempicka. De prachtige producten zijn immens populair en zijn niet meer weg te denken uit het assortiment van Lampe Berger. Nu is Philippe Starck aan de beurt! Er is een prachtige collectie Lampe Berger branders, geurstokjes, mistdiffusers en kaarsen ontstaan, geïnspireerd en gebaseerd op de bijzondere en unieke designs van de bekende Franse designer. Bovendien bestaat de nieuwe collectie uit 3 overheerlijke geuren gebaseerd op de bekende eau de toilettes van de bekende ontwerper.

Maison Berger x Philippe Starck

Philippe Starck is met recht een design-icoon te noemen. Ben je een beetje bekend met interieur en binnenhuisarchitectuur, dan heb je vast wel eens van deze Franse designer gehoord. Starck is een enorm veelzijdige ontwerper en heeft ontelbare designcollecties op zijn naam staan. Van designmeubelen en verlichting tot motoren, hele hotelinrichtingen en de bekendste citruspers ooit. De bekende Franse ontwerper heeft samengewerkt met onder andere Allessi, Kartell, Flos en Vitra. En nu dus ook met Maison Berger Paris.

Voor de nieuwe Maison Berger collectie Lampe Berger branders, geurstokjes en mistdiffusers heeft Starck als het ware een laboratorium van negen objecten ontworpen. De inspiratie voor de Maison Berger BY STARCK collectie ligt bij de intelligentie van de wetenschap en de emotie van parfum. Starck gaat hiermee terug naar de oorsprong, de eerste Lampe Berger brander van apotheker Maurice Berger die diende om de lucht in ziekenhuizen te zuiveren waardoor vieze luchtjes verleden tijd waren.  Als klap op de vuurpijl zijn er maar liefst 3 heerlijke Philippe Starck geuren toegevoegd aan de collectie. De Lampe Berger navulling voor de brander en geurstokjes is gebaseerd op de drie heerlijke eau de toilettes van Starck. Je kunt kiezen voor de mannelijke, vrouwelijke of unisex geur.

Parfums

Peau de Soie – Een heerlijk, vrouwelijk parfum met noten van iris, viooltjes, witte musk en patchouli.

Peau d’Ailleurs – Een frisse, houtachtige geur met groene noten gecombineerd met rozen en vetiver.

Peau de Pierre – Een mannelijke, bijna rokerige geur, met accenten van amber, sandelhout, wierook en kruidnagel.

Lampe Berger Starck

De Philippe Starck branders zijn stijlvol, eenvoudig en uniek te noemen. Alle branders hebben een duidelijke vorm die doet denken aan een scheikundige erlenmeyer. De chique zilveren sierdop met organische afwerkingen maakt het plaatje helemaal compleet. Verkrijgbaar in drie kleuren; roze, groen en grijs.

Geurstokjes Starck

Drie prachtige en verfijnde flessen zijn het geworden, de geurstokjes van Philippe Starck, echte eyecatchers voor in huis. Door de gewelfde bodem, krijg je het idee van een glas in glas effect. De geurstokjeshouders zijn, net als de Lampe Berger branders, verkrijgbaar in de kleuren roze, grijs en groen.

Mist Diffuser Starck

De Philippe Starck mistdiffusers zijn tijdloze, verfijnde modellen met een optische illlusie. Met recht een waar kunstwerk voor in huis, dat ook nog een heerlijke geur verspreidt. De mistdiffuser zelf bevindt zich in een glazen globe, waardoor een mysterieus effect ontstaat. Ook de mistdiffusers zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, groen en grijs. Een prachtige eyecatcher voor in huis!

Geurkaarsen Starck

Nieuw in het assortiment. Prachtige kandelaars die bovendien navulbaar zijn met heerlijke geurkaarsen in de bekende geuren van Starck. De kandelaars zijn uiteraard verkrijgbaar in de kleuren roze, groen en grijs en de geurkaarsen hebben ook deze kleuren. Kortom, met deze prachtige kaarsen maak je je collectie compleet!

De gehele nieuwe collectie van Maison Berger x Philippe Starck is eenvoudig en veilig online te bestellen bij InHuis Interieur. Het hele assortiment Maison Berger, op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen InHuis! *

*Mits op voorraad.

Back to list