Huisparfum

Maison Berger autoparfum maakt elk ritje plezierig!

car diffuser maison berger

Een prachtig en onmisbaar accessoire voor in je auto: Maison Berger autoparfum. Alle metalen car diffusers hebben een uniek en hoogwaardig design, waardoor het echte eye-catchers zijn en waardige toevoegingen aan het interieur in je auto. Daarnaast zijn alle geuren herkenbaar, het zijn namelijk grotendeels dezelfde geuren als dat je gewend bent van je Lampe Berger brander, geurstokjes en mist diffuser. Wat wil je nog meer?! Geniet niet alleen van de heerlijke geuren en prachtige producten van Maison Berger Paris, maar ook onderweg. Ideaal voor lange autoritten of als je vaak in de file staat.

Als je Maison Berger autoparfum wilt kopen, heb je verschillende opties. Ten eerste kun je ervoor kiezen om een complete Maison Berger autoparfum set te kopen. Deze leuke set bevat 1 car diffuser (de houder) en 1 geparfumeerd schijfje voor in de houder. Leuke verpakking, dus ook een goede cadeautip! Ten tweede kun je kiezen voor een losse houder en een losse navulling. Een losse navulling bevat 2 geparfumeerde schijfjes, dus dan kun je even vooruit.

Hoe werkt de Maison Berger Car Diffuser?

Het is heel simpel, je hebt een metalen autoparfum houder (Maison Berger car diffuser) én een geparfumeerd keramieken schijfje. De car diffuser is eenvoudig open en dicht te klikken door het magneetje. Daardoor blijft je navulling goed zitten en gaat de houder niet open onderweg. Vervolgens plaats je het geparfumeerde schijfje heel makkelijk in de autodiffuser. Zo geniet je tot wel 6 weken van een heerlijke geurverspreiding in je auto. Is de geur uitgewerkt? Geen paniek, want je hoeft niet elke keer een nieuwe diffuser aan te schaffen. Je kunt hem namelijk eenvoudig navullen met de losse auto navullingen van Maison Berger. Op deze manier kun je ook afwisselen met geuren en ontdekken welke geur jij het lekkerst vindt voor onderweg!

Geuren voor in de auto

Ieder Maison Berger autoparfum geurtje heeft zijn unieke kenmerken. Heb je bijvoorbeeld last van wagenziekte, dan kies je voor de Aroma Travel. Een heerlijke frisse geur met munt die actief werkt tegen misselijkheid onderweg. Mocht je snel afgeleid zijn in de auto, kies dan voor de Aroma Focus. Hierdoor ben jij op en top gefocust op de weg. Daarnaast zijn er zelfs geuren om nare hondenluchtjes te elimineren of om de geur van tabak te maskeren. Bovendien zijn alle geuren voor in de car diffuser vergelijkbaar met de bekende geuren voor in je Lampe Berger brander, de geurstokjes en mist diffuser. Dus, ben jij verknocht aan de Orange Cinnamon of de Lolita Lempicka? Dan kun je dus ook onderweg genieten van je favoriete Maison Berger geur!

Verder hebben alle geuren voor in de auto hun eigen sterkte. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een geur met een hoge intensiteit, of juist met een milde parfumverspreiding. Dit kun je op de verpakking zien aan de 5-punts schaal. Hoe hoger het getal, hoe sterker het parfum. Bovendien kun je ook nog de ventilator van je auto harder of zachte zetten om de intensiteit te bepalen.

De voordelen van een Maison Berger Car Diffuser

  1. Mooi design, van klassiek tot modern
  2. Alle car diffusers zijn 100% navulbaar
  3. Hoge kwaliteit geuren
  4. Herkenbare geuren (vergelijkbaar met de Lampe Berger vloeistof en geurstokjes)
  5. Je kunt gemakkelijk wisselen van geur
  6. Tot wel 6 weken een lekkere geur onderweg
IMG_8222

Alle car diffusers en navullingen zijn eenvoudig en veilig online te bestellen bij InHuis Interieur. Het hele assortiment Maison Berger, op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen InHuis! *

Dus, wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw favoriete Maison Berger autoparfum / car diffuser en maak elk autoritje plezierig vanaf nu!

*Mits op voorraad.

Back to list