Huisparfum

Jambo geurstokjes – een wereldreis van geuren

Jambo geurstokjes

Jambo geurstokjes en navullingen – bekijk en bestel meteen!

Jambo geurstokjes – ons assortiment huisparfum is een tijdje geleden uitgebreid met Jambo geurstokjes en kaarsen. Een prachtig merk huisparfum met heerlijke, kwalitatief hoogwaardige geuren. Alle geuren zijn ook te verkrijgen in roomsprays en enkele geurkaarsen, om jouw interieur te voorzien van heerlijke geuren. Alle geuren van Jambo zijn authentiek en kwalitatief hoogwaardig. Een kenmerk van de producten van Jambo is dat ze zijn geïnspireerd op verre bestemmingen, je wordt dus als het ware mee op wereldreis genomen, hoe leuk is dat!

Jambo, oftwel, Hallo!

Jambo, hallo in Swahili, is een luxe merk geurstokjes en kaarsen geïnspireerd op exotische en verre bestemmingen. Met haar huisparfum neemt Jambo je als het ware mee op wereldreis. Zowel de Jambo geurstokjes als de bijpassende geurkaarsen zijn prachtige items voor in huis. Je koopt dus niet alleen een lekkere geur, maar tegelijkertijd haal je een uniek decoratiestuk in huis.

Duurzame geurstokjes en kaarsen

Alle geuren zijn geïnspireerd op geuren vanuit de hele wereld. Jambo huisparfum wordt ontwikkeld in het epicentrum van de parfumerie, Grasse in Zuid-Frankrijk. Alle geuren zijn met zorg ontwikkeld en er wordt gebruik gemaakt van de meest exclusieve en bijzondere ingrediënten. Deze geuren (denk bijvoorbeeld aan vanille, muskus, zwart leer, peper en tabak) worden gecombineerd tot een verfijnde en prettige geur die inspeelt op jouw gemoedstoestand. We associeren geur namelijk met emotie. De productie en ontwikkeling van Jambo geurstokjes en kaarsen vindt geheel plaats in België in samenwerking met lokale ambachtslieden. Ook staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij Jambo. Zo wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en grondstoffen. Bijna alle materialen die gebruikt worden bij het maken van de huisparfums zijn volledig recyclebaar. Daarnaast wordt er nauwelijks plastic gebruikt bij Jambo.

Omdat duurzaamheid en het belang van het milieu zo belangrijk is voor Jambo werken zij samen met ‘Ondernemers Zonder Grenzen’. Per verkocht product wordt er een boom geplant in de Sahel. Op deze manier voorkomen zij ontbossing en verwoestijning van kwetsbare gebieden. Jambo draagt dus ook haar steentje bij aan de natuur, wat wij toejuichen, omdat het zeer belangrijk is in deze tijd.

Collectie

Elegante

De huisparfums uit de Jambo Elegante collectie bestaan uit 4 heerlijke geuren, verkrijgbaar in een transparante geurstokjeshouder, navulling en een lekkere roomspray. De elegante collectie is verkrijgbaar in verschillende geuren: Cocao, Iguazu, Maui en Namaqua. Stuk voor stuk heerlijke en bijzondere geuren die je de wereld laten ontdekken.

Prestigio

De huisparfums uit de Jambo Prestigio collectie bestaan ook uit 4 verfijnde geuren, verkrijgbaar in een mat witte of mat zwarte geurstokjeshouder, navulling, een lekkere roomspray. Deze lijn is ook verkrijgbaar in prachtige geurkaarsen. De prestigio collectie is verkrijgbaar in de volgende geuren (en kleuren): Peppara en Pico Turquino (mat zwart) en Papua en Palawan (mat wit). Prachtige geuren in een mooi jasje.

Exclusivo

De huisparfums uit de Jambo Exclusivo collectie bestaan uit maar liefst 8 bijzonder verfijnde geuren in een prachtig design pot. Deze lijn bestaat uit geurstokjeshouders, navulling, roomsprays en geurkaarsen. De prestigio collectie is verkrijgbaar in de volgende geuren: Burano, Konoko, Masai Mara, Moorea, Namadgi, Sahara, Serengeti en Yejele. Hoogwaardige huisparfums, verpakt in schitterende designs in marmerlook. Met recht ware eyecatchers voor ieder interieur.

Vind jij nou bijvoorbeeld de Burano pot helemaal geweldig, maar wil je deze liever met een andere geur? In enkele gevallen is dit mogelijk. Informeer hier naar de mogelijkheden!

De gehele collectie van Jambo interieurparfums is online te bestellen bij InHuis Interieur. Bestel nu je favoriete Jambo huisparfum producten van eenvoudig en veilig online.

Jambo geurstokjes op voorraad? Dan geldt: op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, morgen InHuis!

Back to list