Huisparfum

Gebruik Lampe Berger – uitgelegd in 6 stappenDe Lampe Berger brander werd meer dan 100 jaar geleden uitgevonden door de Franse apotheker Maurice Berger. Hij ontwikkelde een katalytische reiniger, die diende voor het zuiveren van de lucht en het bestrijden van bacteriën in ziekenhuizen. De Lampe Berger zorgde ervoor dat onaangename luchtjes niet gemaskeerd, maar echt verwijderd werden. Het systeem werd al snel geintroduceerd in huishoudens, wat resulteerde in het ontstaan van het merk Lampe Berger. Tegenwoordig heeft de Lampe Berger nog steeds precies dezelfde functies als de oorspronkelijke brander van toen: het zuiveren van de lucht en het elimineren van nare en ongewenste luchtjes in huis, maar dan samen met een heerlijke, homogene en blijvende parfumverspreiding…Shop op categorie

Vuursteen (1)

Lampe Berger vloeistof (119)

Doppen en kronen (7)

Branders (97)

Maison Berger in beeld

Lange tijd stond de katalytische reiniger bekend als de Lampe Berger, de 'lamp' die de lucht zuivert door de eliminatie van alle moleculen die nare luchtjes veroorzaken. Eind 2018 werd daar 'Parfum Berger' aan toegevoegd. Een prachtige serie geurstokjes in de vertrouwde geuren van de Lampe Berger. Met de komst van geurkaarsen, de car diffuser, de mist diffuser en de nieuwste day & night diffusesr is de merknaam gewijzigd naar Maison Berger. Een complete geurbeleving voor iedere ruimte. Zo maak je iedere plek op de wereld jouw thuis met de vertrouwde geur van Maison Berger.

WERKING

Hoe werkt de Lampe Berger nu eigenlijk? Heb je net een brander aangeschaft of cadeau gekregen? Of ben je gewoon benieuwd naar de gebruiksaanwijzing van het systeem? Dat leggen wij hieronder stap voor stap uit!

Stap 1

Vul de Lampe Berger Brander met jouw favoriete geur vloeistof. Met een keuze uit ruim 50 verschillende geuren vind jij altijd de navulling die bij jou past. Door middel van de bijgesloten trechter vul je je Lampe Berger tot 1/3 met de vloeistof.

Stap 2

Vervolgens plaats je de vuursteen en de afsluitdop op de Lampe Berger en heb je 30 minuten geduld. In deze tijd kan het lont het je favoriete huisparfum goed opnemen, zodat de brander optimaal resultaat kan leveren.

Stap 3

Nu is je Lampe Berger klaar voor gebruik. Haal de afsluitdop van de fles en steek de brander aan. Na 2 tot 3 minuten branden, wordt de vlam zichtbaar kleiner en zie je dat de vuursteen lichtgrijs is geworden.

Stap 4

Blaas de vlam uit en plaats de sierdop op de Lampe Berger. Het systeem kan nu zijn werk gaan doen. Raak de brander tijdens dit proces niet aan.

Stap 5

De Lampe Berger heeft ongeveer 30 – 60 minuten nodig om de lucht in een gemiddelde keuken of woonkamer te zuiveren en om een aangenaam parfum te verspreiden.

Stap 6

Na 30 – 60 minuten, als de lucht gezuiverd en geparfumeerd is, verwijder je de sierdop en plaats je de afsluitdop op de Lampe Berger. Op deze manier stopt het zuiverings- en parfumeerproces.

Let op! Gebruik uitsluitend een originele Lampe Berger mét het originele Air Pur System (de vuursteen met lont) én de originele navulling voor de Lampe Berger, verkrijgbaar in 500 ml en 1000 ml. Het Air Pur System (de vuursteen met lont) dient na ongeveer 200 keer gebruiken of na een jaar vervangen te worden.

BRANDERS

Maison Berger branders zijn er in allerlei soorten en maten, van basismodellen tot de meest luxe uitvoeringen. Voor elk interieur is er een passende brander te vinden, of je nu op zoek bent naar een chique of klassiek model of juist een moderne Lampe Berger, er zit altijd iets voor je bij. Elk jaar wordt het assortiment branders uitgebreid met nieuwe modellen. Bovendien vindt er regelmatig een samenwerking plaats met bekende designers. Bekijk hier het volledige assortiment Lampe Berger branders en kies jouw favoriet!

VLOEISTOF

De navullingen voor de Lampe Berger brander zijn onderverdeeld in 6 verschillende geurfamilies. Of je nu houdt van bloemige, fruitige of frisse geuren of een liefhebber bent van kruidige, zoete of pure geuren, de keuze is reuze. Met in totaal meer dan 50 geuren zit er altijd wel een lekker geurtje bij voor jou. Mocht je niet houden van een huisparfum, maar alleen de lucht in huis willen zuiveren kies dan voor de ‘neutrale’ vloeistof. Dit is een geurloos en functioneel huisparfum, puur om nare luchtjes uit de omgeving te verwijderen. De navullingen zijn verkrijgbaar in 500ml en 1000 ml. Bekijk hier het volledige assortiment Lampe Berger navulling en kies je favoriete geur!

De gehele collectie van Maison Berger is bij InHuis Interieur te koop en bij ons geldt: op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, de volgende dag InHuis!* 

*Mits op voorraad, dit staat duidelijk vermeld bij het desbetreffende product.