Zitmeubelen

FAUTEUILS VAN INHUIS INTERIEUR

inhuisinterieur-fauteuils-marie

Een fauteuil wordt voornamelijk gezien als een comfortabele armstoel om lekker in te kunnen ontspannen, alleen of knus met twee personen in de zo genoemde love-seat. Bij InHuis Interieur vindt u verschillende fauteuils. Van oorfauteuils tot clubfauteuiltjes en van een draaifauteuil tot elektrisch verstelbare fauteuil. Met de keuze uit tal van stoffen en divers zitcomfort maken we uw fauteuil op maat.

Bij InHuis Interieur verkopen we fauteuils van diverse merken zoals o.a. de stoere fauteuils van Urban Sofa & de luxe lederen fauteuils van HE Design. In dit artikel gaan we dieper in op ons eigen label fauteuils, want ons eigen label biedt eindeloos veel mogelijkheden…

RELAXFAUTEUILS

Bij InHuis zijn we gespecialiseerd in mooie relaxfauteuils. Verstelbare fauteuils zorgen voor een ultiem zitcomfort. Kiest u voor handbediening, of gaat u liever voor een elektrisch verstelbaar fauteuil? En heeft u ook al eens gedacht aan een relaxfauteuil met sta-op lift. Onze verschillende relax stoelen bieden de volgende mogelijkheden. De meest simpele verstelbare fauteuil is voorzien van manuele bediening. Hierbij versteld u de stoel met de hand in de gewenste stand.

“Het moderne design van onze relaxfauteuils
verklapt zijn functie niet!”

Bij een elektrisch verstelbare fauteuil bediend u de stoel met een afstandbediening. Deze hangt aan de zijkant van de stoel of is in sommige gevallen totaal geïntegreerd in de stoel.

inhuisinterieur-fauteuil-star-2

Al onze elektrisch verstelbare fauteuils zijn voorzien van een motor die traploos instelbaar is, zo zijn alle standen mogelijk. De enkelvoudige motor laat het been- en rugdeel tegelijkertijd bewegen. Met de dubbelvoudige motor beweegt u het been- en ruggedeelte afzonderlijk van elkaar. Met de sta-op lift staat u gemakkelijk op uit de relaxfauteuil. Met een accu heeft u ook geen last meer van losliggende snoeren. U laadt uw relaxfauteuil eenvoudig op. Alle relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, van een klassieke tot modern, zo heeft u altijd de look die bij u past.

ZITCOMFORT

Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Net als al onze bankstellen wordt het frame van een fauteuil opgebouwd uit beukenhout. Beuken is een harde houtsoort waarmee breken of doorbuigen wordt vermeden. Het onderstel wordt afgewerkt met een brede antislip rand waardoor het zitkussen mooi op zijn plek blijft zitten. Op dit uitstekende onderstel kan een keuze gemaakt worden uit twee verschillende vullingen. U kunt kiezen voor een hoogwaardige latex vulling voor een zachte zit. Of een hoogwaardig koudschuim (40 kg/m3 densiteit) vulling voor een stevige/ hardere zit. Alle kussen vullingen van onze fauteuils worden verdeeld in compartimenten, dit voorkomt doorzitten. Dit samen met de hoge graad van vulling zorgt voor een fantastisch zitcomfort.

Fauteuil Angel

Fauteuil Marie

Fauteuil Grace

Fauteuil Flynn

KIES UW FAVORIETE STOF

Met de vele keuzemogelijkheden in stofsoort en stofkleur is er voor iedere fauteuil een passende stof te vinden zodat deze past in uw interieur! Denk ook eens aan een leuke print of mooie streep. Hiermee maak je het interieur uniek en verrassend. Onze collectie stoffen is zeer divers. Zo hebben we verschillende wevingen, kleuren en materialen. Kwaliteit staat bij InHuis Interieur hoog in het vaandel, daarom zijn al onze stoffen kleurecht (minimaal categorie IV). Tevens bezitten alle meubelstoffen een grote slijt- en wrijfweerstand (minimaal 40.000 Martindale). Zit uw stof niet in onze collectie, of heeft u zelf al stof in huis? Dan bekleden wij de fauteuil ook met uw eigen stof.

AFWERKING

InHuis Interieur staat voor een hoge afwerking. Zo zijn bij losse kussens de kussen hoezen afneembaar en worden rug- en zitkussen rondom gestoffeerd. Ook alle details worden met zorg en liefde afgewerkt. Bij dessins zoals een streep of bloem zorgen we voor een perfecte symmetrische overgang. Biezen zijn afgewerkt met hoogwaardig polyester waardoor de contouren worden geaccentueerd en door de jaren heen de vorm wordt behouden. Bij het zetten van knopen of capiton wordt dit afgestemd op de vorm en op gelijke hoogte.

Back to list

Related Posts