Toont alle 32 resultaten

Prijs

  UrbanSofa Buitenbank Provence

  1,395.00
  UrbanSofa buitenbank Provence is een stoere tuinbank die perfect geschikt is voor alle weersomstandigheden. Alle buitenmeubelen van UrbanSofa zijn water, vuil en vet afstotend, maar óók waterdoorlatend en ademend. Door deze unieke combinatie is de bank enorm snel droog en ga je niet zweten wanneer je erop zit. Een ander voordeel van de outdoorbanken is dat ze vrijwel onderhoudsvrij zijn. Kortom, je bank kan het hele jaar buiten blijven staan en wanneer de zon zich laat zien plof jij gelijk lekker in je favoriete meubel! Zoals je gewend bent van UrbanSofa zijn alle banken helemaal zelf samen te stellen. Dit geldt ook voor de buitenbanken. Van grote loungebank tot tweezits of een U-bank. Je kunt kiezen uit 9 verschillende sunbrella stoffen. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

  UrbanSofa Buitenbank Marbella

  1,295.00
  UrbanSofa buitenbank Marbella is een moderne tuinbank met stalen pootjes en geschikt voor alle weersomstandigheden. Alle buitenmeubelen van UrbanSofa zijn water, vuil en vet afstotend, maar óók waterdoorlatend en ademend. Door deze unieke combinatie is de bank enorm snel droog en ga je niet zweten wanneer je erop zit. Een ander voordeel van de outdoorbanken is dat ze vrijwel onderhoudsvrij zijn. Kortom, je bank kan het hele jaar buiten blijven staan en wanneer de zon zich laat zien plof jij gelijk lekker in je favoriete meubel! Zoals je gewend bent van UrbanSofa zijn alle banken helemaal zelf samen te stellen. Dit geldt ook voor de buitenbanken. Van grote loungebank tot tweezits of een U-bank. Je kunt kiezen uit 9 verschillende sunbrella stoffen. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

  UrbanSofa Bank Vigo

  1,095.00
  UrbanSofa bank Vigo is een moderne bank met stalen pootjes en een mooie armleuning. De Vigo is standaard voorzien van POCK-IT vering voor ultiem en duurzaam zitcomfort. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

  UrbanSofa Bank Carl

  995.00
  UrbanSofa bank Carl is een robuuste bank met een lage rug. Een echt staaltje comfort en design. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. De UrbanSofa bank Pascalle wordt standaard geleverd met Pock-IT vering. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

  UrbanSofa Bank Louise

  1,095.00
  UrbanSofa bank Louise is een stijlvolle bank met ronde vormen. Een prachtig exemplaar met een heerlijk zitcomfort. De elegante UrbanSofa bank Louise is standaard uitgerust met Pock-IT vering. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. De UrbanSofa bank Pascalle wordt standaard geleverd met Pock-IT vering. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

  UrbanSofa Bank Pascalle

  995.00
  UrbanSofa bank Pascalle is een prachtige nieuwe aanwinst uit de UrbanSofa collectie. De Pascalle bevat strakke banen, die de bank extra stijl geven. Een pareltje, net even wat anders dan normaal. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. De UrbanSofa bank Pascalle wordt standaard geleverd met Pock-IT vering. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

  UrbanSofa Bank Milan

  1,095.00
  UrbanSofa bank Milan is een strakke bank met een stijlvolle en comfortabele uitstraling. Bijzonder aan de Milan zijn de poten, de bank heeft namelijk een prachtige sledepoot. Dit maakt de UrbanSofa bank Milan een echte eyecatcher in je interieur. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

  UrbanSofa Bank Levante 2 zitsbank

  1,295.00
  UrbanSofa bank Levante is een heerlijke bank met een romantische uitstraling. De capitonnering in de rug zorgt voor een landelijke look. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

  UrbanSofa Bank Quinn 2 zitsbank

  1,095.00
  UrbanSofa bank Quinn is een nieuwe topper in de collectie van UrbanSofa. De bijzondere armleuningen zijn enorm stijlvol en geven de bank een exclusieve uitstraling. Door de metalen pootjes oogt de UrbanSofa bank Quinn zeer chique en wordt het een echte eyecatcher, passend in ieder interieur. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

  UrbanSofa Bank Auxerre 2 zitsbank

  1,095.00
  UrbanSofa bank Auxerre is een heerlijke bank met een luxe elektrische relaxfunctie. Je kunt zelf de looks van de bank bepalen en het aantal zitplaatsen met elektrische relaxfunctie. Bovendien is de UrbanSofa bank Auxerre uitgerust met fijne extra’s, zoals een 3D Relax hoofdsteun en een USB-telefoonlader. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Alle banken van UrbanSofa zijn verkrijgbaar met USB-aansluiting, handig om je telefoon of tablet op te laden. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

  UrbanSofa Bank Tommy 2 zitsbank

  995.00
  UrbanSofa bank Tommy is een robuuste en karakteristieke loungebank. Een heerlijke robuuste bank om met het hele gezin lekker in te loungen. De Urbansofa bank Tommy is een heerlijke loungebank, geschikt voor ieder interieur. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

  UrbanSofa Bank Lausanne 2 zitsbank

  995.00
  UrbanSofa bank Lausanne is een moderne, strakke bank met smalle armleuningen. Het metalen pootje zorgt voor een stoere en moderne uitstraling. De UrbanSofa bank Lausanne is ook verkrijgbaar met een ronde longchair, wat de bank een prachtige luxe uitstraling geeft. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

  UrbanSofa Bank San Remo 2 zitsbank

  1,095.00
  UrbanSofa bank San Remo doet denken aan de welbekende chesterfield banken. Een echte eyecatcher in een landelijk interieur. De capitonnering in het frame en in de armleuning wordt met de hand aangebracht en maakt de UrbanSofa bank San Remo een authentiek model. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

  UrbanSofa Bank Montreal 2 zitsbank

  1,395.00
  Urbansofa bank Montreal is een heerlijke landelijke bank. De mooie gebogen armleuningen zijn met de hand gecapitonneerd en geven de bank een romantische uitstraling. De UrbanSofa bank Montreal is een topper in het assortiment, en de favoriet van velen. Geschikt voor ieder interieur. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

  UrbanSofa Bank Merano 2 zitsbank

  995.00
  UrbanSofa bank Merano is een heerlijke bank met een prachtig design. De brede armleuningen samen met de opstaande bies geven de Merano een eigentijdse en stoere uitstraling. Deze lekkere bank is perfect geschikt voor ieder interieur! Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!  

  UrbanSofa Bank Lorenzo 2 zitsbank

  995.00
  UrbanSofa bank Lorenzo is een lekkere loungebank met brede armleuningen. Deze bank past perfect in ieder interieur. De UrbanSofa bank Lorenzo is een sprekend model en uniek in zijn soort. Doordat er geen band aangebracht is in de rugkussens, heeft de Lorenzo een speels karakter. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

  UrbanSofa Bank Giorno 2 zitsbank

  895.00
  UrbanSofa bank Giorno is een eigentijdse bank, geschikt voor ieder interieur. Met een diepte van 104 cm is de UrbanSofa bank Giorno een heerlijke loungebank om lekker in te relaxen. De strakke leuningen zorgen voor een stoere uitstraling. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!  

  UrbanSofa Bank Gino 2 zitsbank

  995.00
  UrbanSofa bank Gino is een prachtige lifestyle bank met een nog lekkerder zitcomfort. De smalle armleuningen en de standaard houten pootjes geven de Gino zijn Scandinavische uitstraling. De UrbanSofa bank Gino heeft een rijke uitstraling en is geschikt voor elk interieur. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

  UrbanSofa Bank Firenca 2 zitsbank

  995.00
  UrbanSofa bank Firenca is een van de favoriete banken uit de UrbanSofa collectie. Een prachtige bank met een stijlvolle uitstraling. Door de eigentijdse look en de brede armleuningen is de UrbanSofa bank Firenca geschikt voor ieder interieur. Een echte loungebank om heerlijk in te ploffen na een lange dag. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!  

  UrbanSofa Bank Fiore 2 zitsbank

  1,095.00
  UrbanSofa bank Fiore is een mooie bank uit de Country & Lifestyle collectie. Een schitterende bank met een landelijke uitstraling. De sierlijke armleuningen en de diepe capitonnering in de rugkussens geven een romantische en rijke uitstraling aan de UrbanSofa bank Fiore. De zijkussens worden altijd standaard geleverd bij de Fiore. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

  UrbanSofa Bank Cesano 2 zitsbank

  995.00
  UrbanSofa bank Cesano is een tijdloze bank met brede armleuningen. De poten van massief aluminium zorgen voor de stoere look van de bank. De UrbanSofa bank Cesano is een bank met karakter, en uitermate geschikt voor een industriële inrichting. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!  

  UrbanSofa Bank Brandon 2 zitsbank

  995.00
  UrbanSofa bank Brandon is een strakke bank met een krachtige uitstraling. Door de brede en unieke armleuningen oogt de sofa stoer en landelijk. Bij de UrbanSofa bank Brandon wordt loungecomfort gegarandeerd door de geoptimaliseerde zithoek. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

  Bank Victoria 2 zitsbank

  1,786.00
  Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd

  Bank Jane 2 zitsbank

  1,878.00
  Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd

  Bank Kansas 2 zitsbank

  2,345.00
  Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd

  Bank Gusto 2 zitsbank

  1,544.00
  Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd

  Bank Avenue 2 zitsbank

  1,612.00
  Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd

  Bank Elegance 2 zitsbank

  1,735.00
  Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd

  Bank Vegas 2 zitsbank

  1,565.00
  Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd

  Bank William large 3-zits

  2,495.00
  Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd

  Bank William 3-zits

  2,145.00
  Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd

  Bank Winston 3-zits

  2,125.00
  Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd