Toont alle 33 resultaten

UrbanSofa Hocker Paris

239.00
UrbanSofa hocker Paris is een schitterende ronde hocker, geschikt voor ieder interieur. De hocker is te gebruiken als salontafel, extra zitplek of voetenbankje. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en enorm veel stoffen! Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Met een keuze uit meer dan 200 stoffen en ledersoorten zit er altijd wel een passende optie voor jou bij. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Zitzak Hunter Patch

189.00209.00
UrbanSofa zitzak Hunter Patch is een lekkere zitzak om heerlijk in te loungen. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten en enorm veel stoffen! Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Met een keuze uit meer dan 200 stoffen en ledersoorten zit er altijd wel een passende optie voor jou bij. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Bank Joshua 2 zitsbank

1,295.00
UrbanSofa bank Joshua is een fraaie bank, geschikt voor ieder interieur. Met de prachtige armleuningen met capiton en eventuele nagels is de UrbanSofa bank Joshua een echte luxe sofa. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!  

UrbanSofa Bank Levante 2 zitsbank

1,295.00
UrbanSofa bank Levante is een heerlijke bank met een romantische uitstraling. De capitonnering in de rug zorgt voor een landelijke look. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Bank Quinn 2 zitsbank

1,095.00
UrbanSofa bank Quinn is een nieuwe topper in de collectie van UrbanSofa. De bijzondere armleuningen zijn enorm stijlvol en geven de bank een exclusieve uitstraling. Door de metalen pootjes oogt de UrbanSofa bank Quinn zeer chique en wordt het een echte eyecatcher, passend in ieder interieur. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Bank Auxerre 2 zitsbank

1,095.00
UrbanSofa bank Auxerre is een heerlijke bank met een luxe elektrische relaxfunctie. Je kunt zelf de looks van de bank bepalen en het aantal zitplaatsen met elektrische relaxfunctie. Bovendien is de UrbanSofa bank Auxerre uitgerust met fijne extra’s, zoals een 3D Relax hoofdsteun en een USB-telefoonlader. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Bank Tommy 2 zitsbank

995.00
UrbanSofa bank Tommy is een robuuste en karakteristieke loungebank. Een heerlijke robuuste bank om met het hele gezin lekker in te loungen. De Urbansofa bank Tommy is een heerlijke loungebank, geschikt voor ieder interieur. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Bank Lausanne 2 zitsbank

995.00
UrbanSofa bank Lausanne is een moderne, strakke bank met smalle armleuningen. Het metalen pootje zorgt voor een stoere en moderne uitstraling. De UrbanSofa bank Lausanne is ook verkrijgbaar met een ronde longchair, wat de bank een prachtige luxe uitstraling geeft. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Bank San Remo 2 zitsbank

1,095.00
UrbanSofa bank San Remo doet denken aan de welbekende chesterfield banken. Een echte eyecatcher in een landelijk interieur. De capitonnering in het frame en in de armleuning wordt met de hand aangebracht en maakt de UrbanSofa bank San Remo een authentiek model. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Bank Ryan 2 zitsbank

995.00
UrbanSofa bank Ryan is een leuke eigentijdse bank, met een stoere uitstraling. Perfect voor een industriële of moderne inrichting, door de zwarte metalen pootjes. De strakke banen in de rugleuning maken de UrbanSofa bank Ryan uniek in zijn soort. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Bank Montreal 2 zitsbank

1,395.00
Urbansofa bank Montreal is een heerlijke landelijke bank. De mooie gebogen armleuningen zijn met de hand gecapitonneerd en geven de bank een romantische uitstraling. De UrbanSofa bank Montreal is een topper in het assortiment, en de favoriet van velen. Geschikt voor ieder interieur. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Bank Merlin 2 zitsbank

995.00
De UrbanSofa bank Merlin is een heerlijke landelijke bank uit de Country & Lifestyle collectie. Door het tijdloze design en de veelzijdigheid aan opties is deze UrbanSofa bank Merlin geschikt voor ieder interieur. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!  

UrbanSofa Bank Merano 2 zitsbank

995.00
UrbanSofa bank Merano is een heerlijke bank met een prachtig design. De brede armleuningen samen met de opstaande bies geven de Merano een eigentijdse en stoere uitstraling. Deze lekkere bank is perfect geschikt voor ieder interieur! Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!  

UrbanSofa Bank Lorenzo 2 zitsbank

995.00
UrbanSofa bank Lorenzo is een lekkere loungebank met brede armleuningen. Deze bank past perfect in ieder interieur. De UrbanSofa bank Lorenzo is een sprekend model en uniek in zijn soort. Doordat er geen band aangebracht is in de rugkussens, heeft de Lorenzo een speels karakter. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Bank Giorno 2 zitsbank

895.00
UrbanSofa bank Giorno is een eigentijdse bank, geschikt voor ieder interieur. Met een diepte van 104 cm is de UrbanSofa bank Giorno een heerlijke loungebank om lekker in te relaxen. De strakke leuningen zorgen voor een stoere uitstraling. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!  

UrbanSofa Bank Gino 2 zitsbank

995.00
UrbanSofa bank Gino is een prachtige lifestyle bank met een nog lekkerder zitcomfort. De smalle armleuningen en de standaard houten pootjes geven de Gino zijn Scandinavische uitstraling. De UrbanSofa bank Gino heeft een rijke uitstraling en is geschikt voor elk interieur. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Bank Firenca 2 zitsbank

995.00
UrbanSofa bank Firenca is een van de favoriete banken uit de UrbanSofa collectie. Een prachtige bank met een stijlvolle uitstraling. Door de eigentijdse look en de brede armleuningen is de UrbanSofa bank Firenca geschikt voor ieder interieur. Een echte loungebank om heerlijk in te ploffen na een lange dag. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!  

UrbanSofa Bank Fiore 2 zitsbank

1,095.00
UrbanSofa bank Fiore is een mooie bank uit de Country & Lifestyle collectie. Een schitterende bank met een landelijke uitstraling. De sierlijke armleuningen en de diepe capitonnering in de rugkussens geven een romantische en rijke uitstraling aan de UrbanSofa bank Fiore. De zijkussens worden altijd standaard geleverd bij de Fiore. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Bank Cesano 2 zitsbank

995.00
UrbanSofa bank Cesano is een tijdloze bank met brede armleuningen. De poten van massief aluminium zorgen voor de stoere look van de bank. De UrbanSofa bank Cesano is een bank met karakter, en uitermate geschikt voor een industriële inrichting. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!  

UrbanSofa Bank Calmont 2 zitsbank

1,195.00
UrbanSofa bank Calmont is een prachtige bank met een romantische uitstraling. Eén van de pareltjes uit de collectie van UrbanSofa. De diep gecapitonneerde rugleuning en de elegante armleuning zorgen voor een sierlijke uitstraling. De UrbanSofa bank Calmont is met recht een stijlvolle, sierlijke UrbanSofa bank te noemen. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Bank Brandon 2 zitsbank

995.00
UrbanSofa bank Brandon is een strakke bank met een krachtige uitstraling. Door de brede en unieke armleuningen oogt de sofa stoer en landelijk. Bij de UrbanSofa bank Brandon wordt loungecomfort gegarandeerd door de geoptimaliseerde zithoek. Alle banken van UrbanSofa zijn in verschillen opstellingen, uitvoeringen en zitcomforts te verkrijgen. Ook heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stoffen en ledersoorten.Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

Bank Victoria 2 zitsbank

1,786.00
Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd

Bank Jane 2 zitsbank

1,878.00
Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd

Bank Kansas 2 zitsbank

2,345.00
Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd

Bank Gusto 2 zitsbank

1,544.00
Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd

Bank Avenue 2 zitsbank

1,612.00
Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd

Bank Elegance 2 zitsbank

1,735.00
Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd

Bank Vegas 2 zitsbank

1,565.00
Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd

Lennox

552.00
Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Al onze eetkamerbanken worden aangepast naar uw eigen smaak. Het

Dolly

460.00
Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Al onze eetkamerbanken worden aangepast naar uw eigen smaak. Het

Bank William large 3-zits

2,495.00
Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd

Bank William 3-zits

2,145.00
Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd

Bank Winston 3-zits

2,125.00
Zitcomfort Bij InHuis Interieur gaan we voor een optimaal zitcomfort. Om te beginnen zijn alle bankstellen van InHuis Interieur opgebouwd