Toont alle 7 resultaten

Wellmark Badolie Evening Primrose 100 ml

19.00
Wellmark Badolie Evening Primrose 100 ml - een heerlijke rustgevende en luxe badolie. De hydraterende ingrediënten in deze badolie komen van de teunisbloemolie, de zoete amandelolie, de avocado-olie en de arganolie. Teunisbloemolie bezit bovendien ook ontstekingsremmende eigenschappen. De lavendelolie heeft een ontspannende en kalmerende werking, en vermindert stress en angst. Als laatste zorgt de geraniumolie voor een gebalanceerde huid en een verfrissende geur. Kortom, een heerlijke badolie met actieve ingrediënten die bijdragen aan de verzorging van je huid en je geest. Tekst op de fles: 'Bath Oil Evening Primrose' Gebruiksaanwijzing: giet de olie op de bodem van je bad, waar de straal de bodem raakt. Eén drup is genoeg!  

Wellmark Badolie Energizing Pomegranate 100 ml

19.00
Wellmark Badolie Energizing Pomegranate 100 ml - Een lekkere verfrissende badolie met een opwekkende geur. De granaatappelolie in deze badolie zorgt ervoor dat je huid gevoed wordt, net zoals de zoete amandelolie en de avocado-olie. De toegevoegde arganolie zorgt ook voor voeding van de huid, maar het helpt ook tekenen van veroudering te verminderen. De citroengrasolie verfrist de huid en heeft kalmerende eigenschappen om stress en angst te verminderen. Als laatste zorgt de zoete sinaasappelolie voor een verkwikkende geur die de geest revitaliseert. Kortom, een heerlijke badolie met actieve ingrediënten die bijdragen aan de verzorging van je huid en je geest. Tekst op de fles: 'Bath Oil Energizing Pomegranate' Gebruiksaanwijzing: giet de olie op de bodem van je bad, waar de straal de bodem raakt. Eén drup is genoeg!  

Wellmark Badolie Healing Almond 100 ml

19.00
Wellmark Badolie Healing Almond 100 ml - Heerlijke badolie voor een momentje voor jezelf, met helende en verzorgende ingrediënten. De zoete amandelolie verzacht en hydrateert de huid, wat zorgt voor een zijdezacht gevoel. De Laurierbladolie reinigt de huid, net als de kruidnagelolie, en staat bekend om zijn antibacteriële eigenschappen. De toevoeging van kaneelbladolie stimuleert de bloedcirculatie en helpt ook bij het bestrijden van acne. Als laatste zorgt de avocado- en arganolie voor diepe hydratatie en voeding voor de huid. Je komt bovendien heerlijk tot rust met de heerlijke kruidige amandelgeur. Kortom, een heerlijke badolie met actieve ingrediënten die bijdragen aan de verzorging van je huid en je geest. Tekst op de fles: 'Bath Oil Healing Almond' Gebruiksaanwijzing: giet de olie op de bodem van je bad, waar de straal de bodem raakt. Eén drup is genoeg!  

Wellmark Badzeep Refill Bamboe 1L

19.00
Wellmark Badzeep Refill Bamboe 1L - Heerlijke refill badzeep om je favoriete fles na te vullen.    

Wellmark Badzeep Refill Frisse Linnen 1L

19.00
Wellmark Badzeep Refill Frisse Linnen 1L - Heerlijke refill badzeep om je favoriete fles na te vullen.    

Wellmark Badzeep Dark Amber 500 ml

25.00
Wellmark Badzeep Dark Amber 500 ml - Heerlijke badzeep om even tot rust te komen tijdens een momentje voor jezelf.  De badzeep bevat de lekkere geur van dark amber. Na het baden met de badzeep voelt je huid lekker schoon, zacht en gehydrateerd aan. De badzeep komt in een mooie fles met een schroefdop, een echte eyecatcher voor je badkamer. Tekst op de fles: 'You Are The Bubbles To My Bath'  

Wellmark Badzeep Bamboe 500 ml

25.00
Wellmark Badzeep Bamboe 500 ml - Heerlijke badzeep om even tot rust te komen tijdens een momentje voor jezelf.  De badzeep bevat de lekkere geur van bamboe. Na het baden met de badzeep voelt je huid lekker schoon, zacht en gehydrateerd aan. De badzeep komt in een mooie fles met een schroefdop, een echte eyecatcher voor je badkamer. Tekst op de fles: 'You Are The Bubbles To My Bath'