Toont alle 6 resultaten

Geurfamilie
  Prijs

   Wellmark Geurkaars Frisse Linnen ‘Relax’

   29.00
   Wellmark Geurkaars Frisse Linnen 'Cozy' - een heerlijke geurkaars met de geur van frisse linnen. Een lekkere frisse geur. De  transparante pot met de tekst 'Just Relax' is een prachtige aanwinst in je interieur. De geurkaars is gemaakt van 100% bio koolzaadwas en heeft +/- 60 branduren. Afmetingen: 9,5cm x 11cm.    

   Wellmark Geurkaars Frisse Linnen ‘Cozy’

   29.00
   Wellmark Geurkaars Frisse Linnen 'Cozy' - een heerlijke geurkaars met de geur van frisse linnen. Een heerlijke frisse geur. De  transparante pot met de tekst 'Let's get Cozy' is een prachtige aanwinst in je interieur. De geurkaars is gemaakt van 100% bio koolzaadwas en heeft +/- 60 branduren. Afmetingen: 9,5cm x 11cm.    

   Wellmark Geurkaars Dark Amber ‘Cozy’

   29.00
   Wellmark Geurkaars Dark Amber 'Cozy' - een heerlijke geurkaars met de geur van dark amber. Een subtiele, warme en verfijnde geur. De zwarte trasparante pot met de tekst 'Let's get Cozy' is een prachtige aanwinst in je interieur. De geurkaars is gemaakt van 100% bio koolzaadwas en heeft +/- 60 branduren. Afmetingen: 9,5cm x 11cm.    

   Wellmark Geurkaars Candle Jar Dark Amber ‘Relax’

   19.00
   Wellmark Geurkaars Candle Jar Darm Amber 'Relax' - een heerlijke geurkaars met de geur van dark amber. Een subtiele, warme en verfijnde geur. De zwarte transparante pot met de tekst 'Just Relax' is een prachtige aanwinst in je interieur. De geurkaars is gemaakt van 100% bio koolzaadwas en heeft +/- 30 branduren. Afmetingen: 9,5cm x 8cm.    

   Wellmark Geurkaars Candle Jar Cedarwood ‘Relax’

   19.00
   Wellmark Geurkaars Candle Jar Cedarwood 'Relax'  - een heerlijke geurkaars met de geur cedarwood. Het prachtige amberkleurige glas met de tekst 'Just Relax' geeft een warme en luxe uitstraling. De geurkaars is gemaakt van 100% bio koolzaadwas en heeft +/- 30 branduren. Afmetingen: 97,5cm x 8cm.    

   Wellmark Geurkaars Cedarwood ‘Fire’

   29.00
   Wellmark Geurkaars Cedarwood 'Fire' - een heerlijke geurkaars in de geur cedarwood. Het prachtige amberkleurige glas met de tekst 'Light my Fire' geeft een warme en luxe uitstraling. De geurkaars is gemaakt van 100% bio koolzaadwas en heeft +/- 60 branduren. Afmetingen: 9,5cm x 11cm.    

   Geurkaarsen van 100% Koolzaadwas

   Alle natuurlijke geurkaarsen van Wellmark zijn gemaakt van 100% koolzaadwas, een natuurlijk en milieuvriendelijker product. Koolzaadwas is volledig vegan en biologisch afbreekbaar en bevat bovendien geen giftige stoffen. Een goede vervanger voor paraffinekaarsen. De Wellmark geurkaarsen komen in verschillende geuren, waaronder frisse linnen, dark amber en cedarwood. De glazen potten met quote worden gemaakt van gerecycled glas. Als je geurkaars op is, is het ook leuk om de pot te gebruiken als bloempot.

   Waarom kiezen voor Wellmark geurkaarsen?

   De natuurlijke geurkaarsen van Wellmark maak je je huis meteen gezellig. De Wellmark kaarsen zijn niet gemaakt van paraffine, maar van koolzaadwas. Een natuurlijk alternatief voor paraffine. Een verantwoorde keuze dus voor jou en de wereld om je heen. Kies daarom voor een kaars vrij van schadelijke stoffen.