Toont alle 6 resultaten

Geurfamilie
  Prijs

   Wellmark Geurstokjes Navulling Dark Amber 200 ml

   20.00
   Wellmark Geurstokjes Navulling Dark Amber 200 ml - Navulling voor je geurstokjes in de heerlijke geur van Dark Amber. Een mix van amber, patchouli en sandelhout. Een heerlijke kruidige, warme en subtiele geur.  

   Wellmark Geurstokjes 500 ml Dark Amber ‘Home’

   49.00
   Wellmark Geurstokjes 500 ml Dark Amber 'Home' - Heerlijke geurstokjes met de warme geur van Dark Amber. Een combinatie van amber met patchouli, vanille en sandelhout. De zwarte doorzichtige fles met de tekst 'Smells like Home'  en de zwarte stokjes geven een prachtige uitstraling aan je interieur. Afmetingen: 9 x 15,5 cm.  

   Wellmark Geurstokjes 200 ml Cedarwood ‘Vibes’

   33.00
   Wellmark Geurstokjes 200ml Cedarwood 'Vibes'  - Heerlijke geurstokjes met de warme geur van cedarwood. De amberkleurige pot met de tekst 'Good Vibes' en de zwarte stokjes geven een prachtige uitstraling aan je interieur. Afmetingen: 7 x 13 cm.  

   Wellmark Geurstokjes 200 ml Cedarwood Messing ‘Home’

   33.00
   Wellmark Geurstokjes 200 ml Cedarwood 'Home'  - Heerlijke geurstokjes met de warme geur van cedarwood. De amberkleurige pot met de tekst 'Smells Like Home' en de zwarte stokjes geven een prachtige uitstraling aan je interieur. Afmetingen: 7 x 13 cm.  

   Wellmark Geurstokjes 500ml Cedarwood ‘Home’

   49.00
   Wellmark Geurstokjes 500ml Cedarwood 'Vibes'  - Heerlijke geurstokjes met de warme geur van cedarwood. De amberkleurige pot met de tekst 'Smells Like Home' en de zwarte stokjes geven een prachtige uitstraling aan je interieur. Afmetingen: 9 x 16 cm.  

   Wellmark Geurstokjes 500ml Cedarwood Messing ‘Vibes’

   49.00
   Wellmark Geurstokjes 500ml Cedarwood 'Vibes'  - Heerlijke geurstokjes met de warme geur van cedarwood. De amberkleurige pot met de tekst ' Good Vibes' en de zwarte stokjes geven een prachtige uitstraling aan je interieur. Afmetingen: 9 x 16 cm.