Wellmark Handzeep Frisse Linnen Refill 1L

17.00
Wellmark Handzeep Frisse Linnen Refill 1L - Vul je favoriete fles makkelijk na met deze navulling in de geur van frisse linnen.  

Wellmark Handzeep Bamboe Refill 1L

17.00
Wellmark Handzeep Bamboe Refill 1L - Vul je favoriete fles makkelijk na met deze navulling in de geur bamboe.  

Wellmark Handzeep Bamboe Zwarte Pomp ‘Shit Happens’ 250 ml

20.00
Wellmark Handzeep Bamboe Messing 'Shit Happens' 250 ml  - heerlijke verzorgende handzeep in een bruine glazen pompfles met een zwarte pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van bamboe. Tekst op de fles: 'Shit Happens, Just Wash'.  

Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp ‘Soap’ 500 ml

24.00
Wellmark Handzeep Bamboe Messing 'Soap' 500 ml - heerlijke verzorgende handzeep in een bruine glazen pompfles met een messing pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van bamboe. Tekst op de fles: 'Soap'.  

Wellmark Handzeep Bamboe Zwarte Pomp ‘Bubbles’ 250 ml

20.00
Wellmark Handzeep Bamboe Zwarte Pomp 'Bubbles' 250 ml - heerlijke verzorgende handzeep in een bruine glazen pompfles met een zwarte pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van bamboe. Tekst op de fles: 'May all your troubles be bubbles'.  

Wellmark Handlotion Dark Amber Refill 500 ml

19.00
Wellmark Handzeep Dark Amber Refill 500 ml- Vul je favoriete fles makkelijk na met deze navulling in de geur van Dark Amber.  

Wellmark Handlotion Bamboe Refill 500 ml

19.00
Wellmark Handzeep Bamboe Refill 500 ml- Vul je favoriete fles makkelijk na met deze navulling in de geur van Bamboe.  

Wellmark Handlotion Frisse Linnen Refill 500 ml

19.00
Wellmark Handzeep Frisse Linnen Refill 500 ml- Vul je favoriete fles makkelijk na met deze navulling in de geur van Frisse Linnen.  

Wellmark Handzeep Dark Amber Zwarte Pomp ‘Bring Bubbles’ 250 ml

20.00
Wellmark Handzeep Dark Amber Zwarte Pomp 'Bring Out The Bubbles' 250 ml  - heerlijke verzorgende handzeep in een donkere glazen fles met een zwarte pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van dark amber, een heerlijke geur met noten van amber. Tekst op de fles: 'Bring Out The Bubbles'.  

Wellmark Handzeep Dark Amber Zwarte Pomp ‘Bring Bubbles’ 500 ml

24.00
Wellmark Handzeep Dark Amber Zwarte Pomp 'Bring Out The Bubbles' 500 ml  - heerlijke verzorgende handzeep in een donkere glazen fles met een zwarte pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van dark amber, een heerlijke geur met noten van amber. Tekst op de fles: 'Bring Out The Bubbles'.  

Wellmark Handzeep Dark Amber Zwarte Pomp ‘Shit Happens’ 250 ml

20.00
Wellmark Handzeep Dark Amber Zwarte Pomp 'Soap' 250 ml  - heerlijke verzorgende handzeep in een donkere glazen fles met een zwarte pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van dark amber, een heerlijke geur met noten van amber. Tekst op de fles: 'Shit Happens, Just Wash'.  

Wellmark Handzeep Frisse Linnen Messing Pomp ‘Soap’ 500 ml

24.00
Wellmark Handzeep Frisse Linnen Messing Pomp 'Soap' 500 ml  - heerlijke verzorgende handzeep in een transparante fles met een messing pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van frisse linnen. Tekst op de fles: 'May All Your Troubles Be Bubbles'.  

Wellmark Handzeep Dark Amber Zwarte Pomp ‘Soap’ 500 ml

24.00
Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp 'Soap' 500 ml  - heerlijke verzorgende handzeep in een donkere glazen fles met een zwarte pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van dark amber, een fijne geur met noten van amber. Tekst op de fles: 'Soap'.  

Wellmark Handzeep Dark Amber Zwarte Pomp ‘Bubbles’ 500 ml

24.00
Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp 'Bring Bubbles' 500 ml  - heerlijke verzorgende handzeep in een donkere glazen fles met een zwarte pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van dark amber, een fijne geur met noten van amber. Tekst op de fles: 'May All Your Troubles be Bubbles'.  

Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp ‘Bring Bubbles’ 250 ml

20.00
Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp 'Bring Bubbles' 250 ml  - heerlijke verzorgende handzeep in een bruine glazen pompfles met een messing pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van bamboe. Tekst op de fles: 'Bring Out The Bubbles'.  

Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp ‘Soap’ 500 ml

20.00
Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp 'Soap' 500 ml  - heerlijke verzorgende handzeep in een bruine glazen pompfles met een messing pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van bamboe. Tekst op de fles: 'Soap'.  

Wellmark Handzeep Bamboe Zwarte Pomp ‘Shit Happens’ 250 ml

20.00
Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp 'Shit Happens' 250 ml  - heerlijke verzorgende handzeep in een bruine glazen pompfles met een messing pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van bamboe. Tekst op de fles: 'Shit Happens, Just Wash '  

Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp ‘Bubbles’ 500 ml

24.00
Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp 'May All Your Troubles Be Bubbles' 500 ml  - heerlijke verzorgende handzeep in een bruine glazen pompfles met een messing pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van bamboe. Tekst op de fles: 'May All Your Troubles Be Bubbles '  

Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp ‘Shit Happens’ 250 ml

20.00
Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp 'Shit Happens' 250 ml  - heerlijke verzorgende handzeep in een bruine glazen pompfles met een messing pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van bamboe. Tekst op de fles: 'Shit Happens, Just Wash '  

Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp ‘Wash’ 500 ml

24.00
Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp 'Wash' 500 ml  - heerlijke verzorgende handzeep in een bruine glazen pompfles met een messing pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van bamboe. Tekst op de fles: 'Wash Your Hands -Mum- '  

Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp ‘Wash’ 500 ml

24.00
Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp 'Wash' 500 ml  - heerlijke verzorgende handzeep in een bruine glazen pompfles met een messing pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van bamboe. Tekst op de fles: 'Wash Your Hands -Mum- '  

Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp ‘Soap’ 250 ml

20.00
Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp 'Soap' 250 ml  - heerlijke verzorgende handzeep in een bruine glazen pompfles met een messing pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van bamboe. Tekst op de fles: 'Soap'.  

Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp ‘Bubbles’ 1 L

28.00
Wellmark Handzeep Bamboe Messing 'Bubbles' 1L  - heerlijke verzorgende handzeep in een bruine glazen pompfles met een messing pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van bamboe. Tekst op de fles: 'May all your troubles be bubbles'.  

Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp ‘Bubbles’ 250 ml

20.00
Wellmark Handzeep Bamboe Messing 'Bubbles' 250 ml - heerlijke verzorgende handzeep in een bruine glazen pompfles met een messing dop. Deze fles bevat handzeep met de geur van bamboe. Tekst op de fles: 'May all your troubles be bubbles'.  

Natuurlijke handzeep, goed voor jou, het milieu én de maatschappij

Natuurlijke vloeibare handzeep van Wellmark is vrij van schadelijke stoffen zoals microplastics, SLS en SLES, parabenen en palmolie. Daarnaast is de handzeep ook nog vegan en PETA approved. De ingrediënten van de vloeibare handzeep zijn met zorg geselecteerd om jouw handen effectief schoon te maken. Doordat er alleen maar ingrediënten gebruikt worden die niet schadelijk zijn voor de planeet, koop je niet alleen een product wat goed is voor jou, maar ook voor de wereld waarin je leeft. De zeep is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu en de dieren. Alle handzeep is cruelty free en is niet getest op dieren. Bovendien wordt alle handzeep van Wellmark ook nog gemaakt in Nederlandse sociale werkplaatsen. Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je draagt dus ook nog je steentje bij aan de maatschappij.

Duurzame handzeep

Natuurlijke handzeep van Wellmark bevat geen schadelijke stoffen, waardoor de zeep goed is voor jou en voor het milieu. Wellmark handzeep bevat geen parabenen (conserveermiddelen, worden doorgaans gebruikt in cosmetica). Parabenen kunnen schade toebrengen aan het milieu en aan jezelf. Denk bijvoorbeeld aan allergische reacties. Kies je parabeenvrije zeep, dan hoef je je hier niet druk om te maken.

De vloeibare handzeep van Wellmark bevat ook geen SLS en SLES. Dit zijn extreme reinigingsmiddelen die de natuurlijke olielaag op je huid oplossen. Dit kan zorgen voor huidirritatie of beschadiging van de huid. De zeep bevat ook geen microplastics. Dit zijn kleine stukjes plastic die vaak terecht komen in de zee of in het water, waar ze het zeeleven aantasten. Als laatste is alle handzeep palmolie vrij. Door de productie van palmolie raken veel gebieden ontbost, wat het leefgebied van veel diersoorten en de biodiversiteit in gevaar brengt. Door de duurzame en hervulbare handzeep te kopen, draag je bij aan de wereld en haar inwoners.

Waarom kiezen voor Wellmark handzeep?

Met de natuurlijke vloeibare handzeep van Wellmark was je je handen op een verantwoorde manier. In vergelijking met de standaard zepen, is Wellmark een verantwoord alternatief, zowel voor jezelf als voor de wereld waarin je leeft. Duurzaamheid is steeds belangrijker, en steeds meer mensen zien het belang ervan in. Kies daarom een handzeep die je handen op een gezonde manier reinigt en vrij is van allerlei schadelijke stoffen.