Resultaat 1–36 van de 63 resultaten wordt getoond

Wellmark Handzeep Frisse Linnen Refill 1L

17.00
Wellmark Handzeep Frisse Linnen Refill 1L - Vul je favoriete fles makkelijk na met deze navulling in de geur van frisse linnen.  

Wellmark Handzeep Bamboe Refill 1L

17.00
Wellmark Handzeep Bamboe Refill 1L - Vul je favoriete fles makkelijk na met deze navulling in de geur bamboe.  

Wellmark Handzeep Bamboe Zwarte Pomp ‘Shit Happens’ 250 ml

20.00
Wellmark Handzeep Bamboe Messing 'Shit Happens' 250 ml  - heerlijke verzorgende handzeep in een bruine glazen pompfles met een zwarte pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van bamboe. Tekst op de fles: 'Shit Happens, Just Wash'.  

Wellmark Handzeep Bamboe Messing Pomp ‘Soap’ 500 ml

24.00
Wellmark Handzeep Bamboe Messing 'Soap' 500 ml - heerlijke verzorgende handzeep in een bruine glazen pompfles met een messing pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van bamboe. Tekst op de fles: 'Soap'.  

Wellmark Handzeep Bamboe Zwarte Pomp ‘Bubbles’ 250 ml

20.00
Wellmark Handzeep Bamboe Zwarte Pomp 'Bubbles' 250 ml - heerlijke verzorgende handzeep in een bruine glazen pompfles met een zwarte pomp. Deze fles bevat handzeep met de geur van bamboe. Tekst op de fles: 'May all your troubles be bubbles'.  

Wellmark Conditioner Bamboe 250 ml

29.00
Wellmark Conditioner Bamboe 250 ml - Fijne conditioner verrijkt met arganolie, wat zorgt voor een mooie glans en bescherming van het haar. Tekst op de fles: 'Wake Up, Flip Hair, Kick Ass'.  

Wellmark Shampoo Bamboe 250 ml

26.00
Wellmark Shampoo Bamboe 250 ml - Fijne shampoo verrijkt met arganolie, wat zorgt voor sterke haarwortels. Tekst op de fles: 'Love is in the Hair'.  

Wellmark Vaatdoeken Lila

9.00
Wellmark Vaatdoeken Lila - een prachtige set van 2 vaatdoekjes gemaakt van GOTS biologisch katoen. Door de wafelstructuur van de vaatdoekjes wordt vocht en vuil goed opgenomen. Afmetingen: 28 x 28 cm Let op: de vaatdoeken hebben geen lusje.

Wellmark Theedoeken Beige

19.00
Wellmark Theedoeken Beige - een prachtige set van 2 vaatdoekjes gemaakt van GOTS biologisch katoen. Door de fijne kwaliteit van de theedoeken absorberen ze zeer goed vocht. Afmetingen: 50 x 70 cm Let op: de theedoeken hebben geen lusje.

Wellmark Handdoeken Velours Koper

19.00
Wellmark Handdoeken Velours Koper - een prachtige set van 2 handdoeken gemaakt van GOTS biologisch katoen.Door de fijne kwaliteit van de handdoeken voelen ze heerlijk zacht aan. Afmetingen: 50 x 70 cm Let op: de handdoeken hebben geen lusje.

Wellmark Handdoeken Velours Ecru

19.00
Wellmark Handdoeken Velours Ecru - een prachtige set van 2 vaatdoekjes gemaakt van GOTS biologisch katoen.Door de fijne kwaliteit van de handdoeken voelen ze heerlijk zacht aan. Afmetingen: 50 x 70 cm Let op: de handdoeken hebben geen lusje.

Wellmark Vaatdoeken Beige

9.00
Wellmark Vaatdoeken Beige - een prachtige set van 2 vaatdoekjes gemaakt van GOTS biologisch katoen. Door de wafelstructuur van de vaatdoekjes wordt vocht en vuil goed opgenomen. Afmetingen: 28 x 28 cm Let op: de vaatdoeken hebben geen lusje.

Wellmark Theedoeken Lila

19.00
Wellmark Theedoeken Lila  - een prachtige set van 2 theedoeken gemaakt van GOTS biologisch katoen. Door de fijne kwaliteit van de theedoeken absorberen ze het vocht zeer goed. Afmetingen: 50 x 70 cm Let op: de theedoeken hebben geen lusje.

Wellmark Handdoeken Velours Beige

19.00
Wellmark Handdoeken Velours Beige - een prachtige set van 2 handdoeken gemaakt van GOTS biologisch katoen. Door de fijne kwaliteit van de handdoeken voelen ze heerlijk zacht aan. Afmetingen: 50 x 70 cm Let op: de handdoeken hebben geen lusje.

Wellmark Afwasmiddel Bamboe Zwarte Pomp 500 ml

20.00
Wellmark Afwasmiddel Bamboe Zwarte Pomp 500 ml - heerlijk afwasmiddel met de geur van bamboe. Een echte eyecatcher op het aanrecht. Tekst op de fles: 'Clean Dishes, Dirty Wishes'.  

Wellmark Afwasmiddel Bamboe Messing Pomp ‘Wishes’ 1L

25.00
Wellmark Afwasmiddel Bamboe Messing Pomp 'Wishes' 1L  - heerlijk afwasmiddel met de geur van bamboe. Een echte eyecatcher op het aanrecht. Tekst op de fles: 'Clean Dishes, Dirty Wishes'.  

Wellmark Afwasmiddel Dark Amber Zwarte Pomp 500 ml

20.00
Wellmark Afwasmiddel Dark Amber Zwarte Pomp 500 ml - heerlijk afwasmiddel met de geur van amber. Een echte eyecatcher op het aanrecht. Tekst op de fles: 'Dish Soap'.  

Wellmark Afwasmiddel Bamboe Transparant 500 ml

20.00
Wellmark Afwasmiddel Bamboe Transparant 500 ml - heerlijk afwasmiddel met de geur van bamboe. Een echte eyecatcher op het aanrecht. Tekst op de fles: 'Dish Soap'.  

Wellmark Afwasmiddel Bamboe Messing Pomp 500 ml

20.00
Wellmark Afwasmiddel Bamboe Messing Pomp 500 ml - heerlijk afwasmiddel met de geur van bamboe. Een echte eyecatcher op het aanrecht. Tekst op de fles: 'Dish Soap'.  

Wellmark Cleanerspray Allesreiniger Bamboe 500 ml

17.00
Wellmark Cleanerspray Allesreiniger Bamboe 500 ml - heerlijke allesreiniger met de geur van bamboe. Met een zachte formule verwijdert de spray vet en vuil. Tekst op de fles: 'Spray The Bitch Away'.  

Wellmark Giftset Badzeep + Badzout 200 ml

29.00
Wellmark Giftset Badzeep + Badzout 200 ml - Een super leuk cadeautje voor iemand anders of voor jezelf! Na het baden met het badzout en de zeep voelt je huid lekker schoon, zacht en gehydrateerd aan. Tekst op de fles badzeep: 'You're the Bubbles to my Bath Tekst op de fles badzout: 'Just Relax'  

Wellmark Giftset Badzout Rozen + Spons

17.00
Wellmark Giftset Badzout Rozen + Spons - Een super leuk cadeautje voor iemand anders of voor jezelf! Na het baden met het badzout voelt je huid lekker schoon, zacht en gehydrateerd aan. Met de heerlijke 'loofah spons' wordt je helemaal schoon. Tekst op de fles: 'Just Relax'  

Wellmark Travertine Mirror

70.00
Wellmark Travertine Mirror - Een prachtig accessoire en een echte eyecatcher voor je interieur. Leuk om samen met de producten van Wellmark tentoon te stellen. Let op: Dit product is gemaakt van natuursteen, wat elk product uniek maakt. Het kan gebeuren dat de tray er iets anders uitziet dan op de foto. Ons advies is om de marmeren plaat niet schoon te maken met agressieve schoonmaakmiddelen/schuurmiddelen of met azijn en citroen. Gebruik water, een zachte spons en eventueel natuurlijke zeep om het plaatje te reinigen. Afmeting: Ø 20 cm  

Wellmark Travertine Plate Beige

70.00
Wellmark Travertine Plate Beige - een prachtige dienblad van travertine om leuke accessoires op te zetten, of te gebruiken om je drankjes en hapjes te serveren. Uiteraard kun je ook je producten van Wellmark erop zetten. Let op: Dit product is gemaakt van natuursteen, wat elk product uniek maakt. Het kan gebeuren dat de tray er iets anders uitziet dan op de foto. Ons advies is om de marmeren plaat niet schoon te maken met agressieve schoonmaakmiddelen/schuurmiddelen of met azijn en citroen. Gebruik water, een zachte spons en eventueel natuurlijke zeep om het plaatje te reinigen. Afmeting: 30 x 15 cm  

Wellmark Travertine Tray Rond Beige

95.00
Wellmark Travertine Tray Rond Beige - een prachtige dienblad van travertine om leuke accessoires op te zetten, of te gebruiken om je drankjes en hapjes te serveren. Uiteraard kun je ook je producten van Wellmark erop zetten. Let op: Dit product is gemaakt van natuursteen, wat elk product uniek maakt. Het kan gebeuren dat de tray er iets anders uitziet dan op de foto. Ons advies is om de marmeren plaat niet schoon te maken met agressieve schoonmaakmiddelen/schuurmiddelen of met azijn en citroen. Gebruik water, een zachte spons en eventueel natuurlijke zeep om het plaatje te reinigen. Afmeting: Ø 27 cm  

Wellmark Marble Tray Rond Groen

52.00
Wellmark Marble Tray Rond Groen - een prachtige plaat van marmer om je favoriete accessoires of je Wellmark producten op te zetten. Let op: Dit product is gemaakt van natuursteen, wat elk product uniek maakt. Het kan gebeuren dat de tray er iets anders uitziet dan op de foto. Ons advies is om de marmeren plaat niet schoon te maken met agressieve schoonmaakmiddelen/schuurmiddelen of met azijn en citroen. Gebruik water, een zachte spons en eventueel natuurlijke zeep om het plaatje te reinigen. Afmeting: Ø 24 cm  

Wellmark Marble Tray Wit

36.00
Wellmark Marble Tray Wit - een prachtige plaat van marmer om je favoriete Wellmark producten op te zetten. Een top oplossing om je producten hygiënisch te bewaren én mooi tentoon te stellen. Let op: Dit product is gemaakt van natuursteen, wat elk product uniek maakt. Het kan gebeuren dat de tray er iets anders uitziet dan op de foto. Ons advies is om de marmeren plaat niet schoon te maken met agressieve schoonmaakmiddelen/schuurmiddelen of met azijn en citroen. Gebruik water, een zachte spons en eventueel natuurlijke zeep om het plaatje te reinigen. Afmeting: 30 x 12 cm  

Wellmark Marble Tray Grijs

43.00
Wellmark Marble Tray Grijs - een prachtige plaat van marmer om je favoriete Wellmark producten op te zetten. Een top oplossing om je producten hygiënisch te bewaren én mooi tentoon te stellen. Let op: Dit product is gemaakt van natuursteen, wat elk product uniek maakt. Het kan gebeuren dat de tray er iets anders uitziet dan op de foto. Ons advies is om de marmeren plaat niet schoon te maken met agressieve schoonmaakmiddelen/schuurmiddelen of met azijn en citroen. Gebruik water, een zachte spons en eventueel natuurlijke zeep om het plaatje te reinigen. Afmeting: 30 x 12 cm  

Wellmark Marble Tray Groen

48.00
Wellmark Marble Tray Groen - een prachtige plaat van marmer om je favoriete Wellmark producten op te zetten. Een top oplossing om je producten hygiënisch te bewaren én mooi tentoon te stellen. Let op: Dit product is gemaakt van natuursteen, wat elk product uniek maakt. Het kan gebeuren dat de tray er iets anders uitziet dan op de foto. Ons advies is om de marmeren plaat niet schoon te maken met agressieve schoonmaakmiddelen/schuurmiddelen of met azijn en citroen. Gebruik water, een zachte spons en eventueel natuurlijke zeep om het plaatje te reinigen. Afmeting: 30 x 12 cm  

Wellmark Bodywash Bamboe Messing pomp ‘Troubles’ 250 ml

25.00
Wellmark Bodywash Bamboe 250 ml - Heerlijke douchegel om even tot rust te komen tijdens een momentje voor jezelf met de heerlijke frisse geur van bamboe. Na het baden voelt je huid lekker schoon, zacht en gehydrateerd aan. De badzeep komt in een mooie fles met een messing pomp, een echte eyecatcher voor je badkamer. Tekst op de fles: 'Wash Away Your Troubles'  

Wellmark Badzeep Refill Bamboe 1L

19.00
Wellmark Badzeep Refill Bamboe 1L - Heerlijke refill badzeep om je favoriete fles na te vullen.    

Wellmark Badzeep Refill Frisse Linnen 1L

19.00
Wellmark Badzeep Refill Frisse Linnen 1L - Heerlijke refill badzeep om je favoriete fles na te vullen.    

Wellmark Badzeep Dark Amber 500 ml

25.00
Wellmark Badzeep Dark Amber 500 ml - Heerlijke badzeep om even tot rust te komen tijdens een momentje voor jezelf.  De badzeep bevat de lekkere geur van dark amber. Na het baden met de badzeep voelt je huid lekker schoon, zacht en gehydrateerd aan. De badzeep komt in een mooie fles met een schroefdop, een echte eyecatcher voor je badkamer. Tekst op de fles: 'You Are The Bubbles To My Bath'  

Wellmark Badzeep Bamboe 500 ml

25.00
Wellmark Badzeep Bamboe 500 ml - Heerlijke badzeep om even tot rust te komen tijdens een momentje voor jezelf.  De badzeep bevat de lekkere geur van bamboe. Na het baden met de badzeep voelt je huid lekker schoon, zacht en gehydrateerd aan. De badzeep komt in een mooie fles met een schroefdop, een echte eyecatcher voor je badkamer. Tekst op de fles: 'You Are The Bubbles To My Bath'  

Wellmark Badzout Lavendel Apothekerspot 250 ml

15.00
Wellmark Badzout Lavendel Apothekerspot 250 ml - Heerlijk badzout om even tot rust te komen tijdens een momentje voor jezelf.  Het Dode Zee badzout bevat de heerlijke en ontspannende geur van lavendel. Na het baden met dit badzout voelt je huid lekker schoon, zacht en gehydrateerd aan. Het badzout komt in een prachtige glazen apothekerspot met glazen dop. Tekst op de fles: 'Just Relax'  

Wellmark Badzout Lavendel Apothekerspot 500 ml

19.00
Wellmark Badzout Lavendel Apothekerspot 500 ml - Heerlijk badzout om even tot rust te komen tijdens een momentje voor jezelf.  Het Dode Zee badzout bevat de heerlijke en ontspannende geur van lavendel. Na het baden met dit badzout voelt je huid lekker schoon, zacht en gehydrateerd aan. Het badzout komt in een prachtige glazen apothekerspot met glazen dop. Tekst op de fles: 'Me Time'