Toont alle 33 resultaten

UrbanSofa Hocker Paris

239.00
UrbanSofa hocker Paris is een schitterende ronde hocker, geschikt voor ieder interieur. De hocker is te gebruiken als salontafel, extra zitplek of voetenbankje. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en enorm veel stoffen! Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Met een keuze uit meer dan 200 stoffen en ledersoorten zit er altijd wel een passende optie voor jou bij. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Zitzak Hunter Patch

189.00209.00
UrbanSofa zitzak Hunter Patch is een lekkere zitzak om heerlijk in te loungen. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten en enorm veel stoffen! Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Met een keuze uit meer dan 200 stoffen en ledersoorten zit er altijd wel een passende optie voor jou bij. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Bureau Live Edge

349.00
UrbanSofa bureau Live Edge is een prachtig en massief bureau van acaciahout. Alle boomstamtafels worden met de hand gemaakt en zijn passend in ieder interieur. Door de natuurlijke vormgeving van de boomstam is elke bureau uniek, en krijgt een stoere en landelijke uitstraling. Ieder tafelblad is vijf centimeter dik en massief. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Salontafel Rochdale

349.00
UrbanSofa salontafel Rochdale is een prachtige rechthoekige salontafel met ingelegd hardhout. De buitenste rand van de tafel is gemaakt van massief acacia hardhout. Het unieke middenblad van de tafel wordt ingelegd in het welbekende ' Versaille patroon'. De salontafel heeft een rijke uitstraling en is een prachtige landelijke salontafel voor in de zithoek. UrbanSofa salontafel Rochdale is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Hoektafel Live Edge

195.00
UrbanSofa hoektafel Live Edge is een prachtige, massieve boomstamtafel van acaciahout. Alle boomstamtafels worden met de hand gemaakt en zijn passend in ieder interieur.Door de natuurlijke vormgeving van de boomstam is elk tafeltje uniek, en krijgen de tafels een stoere en landelijke uitstraling. Ieder tafelblad is vijf centimeter dik en massief. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Hoektafel Vitoria

195.00
UrbanSofa hoektafel Vitoria is een hardhouten tafel met een geslepen rand en licht gebogen zijkant. Een stijlvol en subtiel tafeltje, geschikt voor ieder interieur. Hoektafel Vitoria is verkrijgbaar met een U-poot en een X-poot. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Sidetable Rochdale

319.00
UrbanSofa sidetable Rochdale is een prachtige sidetable met ingelegd hardhout. De buitenste rand van de tafel is gemaakt van massief acacia hardhout. Het unieke middenblad van de tafel wordt ingelegd in het welbekende ' Versaille patroon'. De sidetable heeft een rijke uitstraling en is een prachtig landelijk meubel voor je interieur. UrbanSofa sidetable Rochdale is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Eettafel Rochdale

695.00
UrbanSofa eettafel Rochdale is een prachtige rechthoekige eettafel met ingelegd hardhout. De buitenste rand van de tafel is gemaakt van massief acacia hardhout. Het unieke middenblad van de tafel wordt ingelegd in het welbekende ' Versaille patroon'. De eettafel heeft een rijke uitstraling en is een prachtige landelijke eetkamertafel om heerlijk aan te dineren. UrbanSofa eettafel Rochdale is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Eettafel Burlington

695.00
UrbanSofa salontafel Burlington is een rechthoekig eettafel gemaakt van antiek Sleeper Wood. Het robuuste tafelblad gecombineerd met het metalen onderstel zorgt voor een stoere en landelijke uitstraling. UrbanSofa salontafel Burlington is een heerlijke tafel om aan te dineren. Beschikbaar in verschillende formaten en een ruime keuze uit onderstellen. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Eettafel Rocco

595.00
UrbanSofa eettafel Rocco is een rechthoekige eettafel van massief acaciahout. Het hardhouten blad heeft een rijke uitstraling en wordt volledig met de hand gemaakt. Iedere tafel is uniek. Acaciahout staat bekend om zijn prachtige structuur en warme uitstraling. Ieder tafelblad uit de ‘Rocco -collectie’ is vijf centimeter dik en massief. UrbanSofa eettafel Rocco is een heerlijke tafel om aan te dineren. Beschikbaar in verschillende formaten en een ruime keuze uit onderstellen. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Eettafel Robin

695.00
UrbanSofa eettafel Robin is een ronde eettafel van massief acaciahout. Het hardhouten blad heeft een rijke uitstraling en wordt volledig met de hand gemaakt. Iedere tafel is uniek. Acaciahout staat bekend om zijn prachtige structuur en warme uitstraling. Ieder tafelblad uit de ‘Robin -collectie’ is vijf centimeter dik en massief. UrbanSofa eettafel Robin is een heerlijke ronde tafel om aan te dineren. Beschikbaar in verschillende formaten en een ruime keuze uit onderstellen. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Eettafel Romy

795.00
UrbanSofa eettafel Romy is een mooie ovale eettafel van massief acaciahout. Het voordeel van een ovale tafel is dat deze een rijke uitstraling heeft en bovendien de ruimte optimaal benut. Het hardhouten blad wordt met de hand gemaakt. Door de natuurlijke vormgeving van de boomstam is elke tafel uniek, en krijgen de tafels een stoere en landelijke uitstraling. Ieder Romy tafelblad is vijf centimeter dik en massief. UrbanSofa eettafel Romy is een heerlijke ovale tafel om aan te dineren. Beschikbaar in verschillende formaten en onderstellen. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Eettafel Live Edge

595.00
UrbanSofa eettafel Live Edge is een prachtige, massieve boomstamtafel van acaciahout. Alle boomstamtafels worden met de hand gemaakt en zijn passend in ieder interieur.Door de natuurlijke vormgeving van de boomstam is elke tafel uniek, en krijgen de tafels een stoere en landelijke uitstraling. Ieder tafelblad is vijf centimeter dik en massief. UrbanSofa eettafel Live Edge is een heerlijke tafel om aan te dineren. Beschikbaar in verschillende formaten en een ruime keuze uit onderstellen. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Salontafel Vitoria

349.00
UrbanSofa salontafel Vitoria is een hardhouten salontafel met een geslepen rand en licht gebogen zijkant. Een stijlvolle en subtiele salontafel, geschikt voor ieder interieur. Salontafel Vitoria is verkrijgbaar met een U-poot en een X-poot. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Salontafel Rocco

349.00
UrbanSofa salontafel Rocco is een schitterende, rechthoekige salontafel van massief acaciahout. Het hardhoutenblad heeft een stoere en landelijke uitstraling en wordt met de hand gemaakt. Door de natuurlijke vormgeving van de boomstam is elke tafel uniek, en krijgen de tafels een stoere en landelijke uitstraling. Ieder tafelblad uit de ‘Rocco -collectie’ is vijf centimeter dik en massief. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Salontafel Robin

379.00
UrbanSofa salontafel Robin is een speelse ronde salontafel van massief acaciahout. Het hardhouten blad heeft een rijke uitstraling en wordt volledig met de hand gemaakt.Door de natuurlijke vormgeving van de boomstam is elke tafel uniek, en krijgen de tafels een stoere en landelijke uitstraling. Ieder tafelblad uit de ‘Robin -collectie’ is vijf centimeter dik en massief. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Salontafel Owen

219.00
UrbanSofa salontafel Owen is een schitterende ronde salontafel van massief acaciahout en zwart staal. Door het gebruik van deze materialen krijgt de UrbanSofa salontafel Owen zijn exclusieve uitstraling. De salontafel is verkrijgbaar met of zonder onderblad en beschikbaar in verschillende afmetingen. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Salontafel Burlington

349.00
UrbanSofa salontafel Burlington is een vierkante salontafel gemaakt van antiek Sleeper Wood. Het robuuste tafelblad gecombineerd met het metalen onderstel zorgt voor een stoere en landelijke uitstraling. UrbanSofa salontafel Burlington is verkrijgbaar met of zonder onderblad en beschikbaar in verschillende maten. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Salontafel Caro

219.00
UrbanSofa salontafel Caro is een prachtige ronde salontafel van Sleeper Wood, wat zorgt voor een robuuste uitstraling. De afwerking met zwart staal geeft de UrbanSofa salontafel Caro een exclusieve uitstraling. De Caro is verkrijgbaar met of zonder onderblad en beschikbaar in verschillende afmetingen. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Salontafel Live Edge

349.00
UrbanSofa salontafel Live Edge is een prachtige, massieve boomstamtafel van acaciahout. Alle boomstamtafels worden met de hand gemaakt en zijn passend in ieder interieur.Door de natuurlijke vormgeving van de boomstam is elke tafel uniek, en krijgen de tafels een stoere en landelijke uitstraling. Ieder tafelblad is vijf centimeter dik en massief. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!

UrbanSofa Salontafel Andalusie

279.00
UrbanSofa salontafel Andalusië heeft een prachtig motief geïnspireerd op prachtige patronen uit de Indische cultuur. Het motief wordt door onze ambachtslieden zorgvuldig aangebracht op het metalen blad. Het zwart metalen onderstel geeft UrbanSofa salontafel Andalusië een hedendaagse uitstraling. De Andalusië is verkrijgbaar met of zonder onderblad en beschikbaar in verschillende maten. Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om je eigen unieke meubelstuk samen te stellen. Let op: De getoonde prijzen van UrbanSofa zijn vanaf prijzen!