Toont alle 6 resultaten

Prijs

  Gingko Cube Click Wekker Aluminium – White LED

  39.99
  Gingko Cube Click Clock Aluminium is stoer en stijlvol met zijn stalen behuizing. De tijd lijkt te zweven op dit stijlvolle, slimme en functionele aluminium kleurige wekker blokje. De Gingko Cube wekkertjes zijn ontworpen op ingenieuze wijze. Met een knip in je vingers verschijnt de tijd, datum en temperatuur afwisselend in een witte LED kleur op het houten blokje. Deze schakelt automatisch weer uit wanneer het in de kamer rustig is. Dit maakt de Gingko Cube alarmklokken serie niet alleen mooi maar ook uniek. De Gingko Cube Aluminium Click Clock koopt u bij InHuis Interieur.

  Gingko Slab Click Wekker Walnut – Green LED

  75.99
  Gingko Slab Click Clock Walnut is met zijn walnotenhouten afwerking en slabstenen formaat de perfecte alarmklok voor ieder interieur! De tijd lijkt te zweven op dit stijlvolle, slimme en functionele houten wekker blokje. De Gingko Slab alarmklokken zijn ontworpen op ingenieuze wijze. Met een knip in je vingers verschijnt de tijd, datum en temperatuur afwisselend in een groene LED kleur op het houten baksteenvormige blok. Deze schakelt automatisch weer uit wanneer het in de kamer rustig is. Met de oplaadfunctie plaats je de Gingko Slab Click Clock draadloze wekker waar u maar wilt. De Gingko Slab Walnut Click Clock koopt u bij InHuis Interieur.

  Gingko Maxi Club Click Wekker Beech – White LED

  75.99
  Gingko MAXI Cube Click Clock Beech staat met zijn berkenhouten behuizing in ieder interieur. De tijd lijkt te zweven op dit stijlvolle, slimme en functionele houten wekker kubus. De Gingko MAXI Cube wekkers zijn ontworpen op ingenieuze wijze. Met een knip in je vingers verschijnt de tijd, datum en temperatuur afwisselend in een witte LED kleur op het houten blokje. Deze schakelt automatisch weer uit wanneer het in de kamer rustig is. Dit maakt de Gingko MAXI Cube alarmklokken serie niet alleen mooi maar ook uniek. De Gingko MAXI Cube Beech Click Clock koopt u bij InHuis Interieur.

  Gingko Gravity Cube Click Wekker Grey

  49.95
  Gingko Gravity Cube Click Clock Grey past met zijn eigentijdse grijze kleur in iedere ruimte. Met zijn kleurrijke en slanke rubberen kubus vorm past deze wekker in ieder interieur. De Gingko Cube Gravity wekkertjes zijn ontworpen met ingenieuze aanraakgevoelige snooze en een zwaartekracht gecontroleerd alarm, dit maakt de Gingko Gravity alarmklokken serie niet alleen mooi maar ook uniek. Nog wat langer van bed genieten met de snooze functie die bij het aantikken van het klokje activeert. En voor het uitschakelen van het alarm draait u de Gravity Clickclock wekker gewoon op een zijkant. De Gingko Gravity Grey Click Clock koopt u bij InHuis Interieur.

  Gingko Cube Click Wekker Copper – Red LED

  39.99
  Gingko Cube Click Clock Copper staat met zijn koperen kleur in ieder interieur. De tijd lijkt te zweven op dit stijlvolle, slimme en functionele wekker blokje. De Gingko Cube wekkertjes zijn ontworpen op ingenieuze wijze. Met een knip in je vingers verschijnt de tijd, datum en temperatuur afwisselend in een Rode LED kleur op het houten blokje. Deze schakelt automatisch weer uit wanneer het in de kamer rustig is. Dit maakt de Gingko Cube alarmklokken serie niet alleen mooi maar ook uniek. De Gingko Cube Black Click Clock koopt u bij InHuis Interieur.

  Gingko Cube Click Wekker Aluminium – Blue LED

  39.99
  Gingko Cube Click Clock Aluminium is stoer en stijlvol met zijn stalen behuizing. De tijd lijkt te zweven op dit stijlvolle, slimme en functionele aluminium kleurige wekker blokje. De Gingko Cube wekkertjes zijn ontworpen op ingenieuze wijze. Met een knip in je vingers verschijnt de tijd, datum en temperatuur afwisselend in een blauwe LED kleur op het houten blokje. Deze schakelt automatisch weer uit wanneer het in de kamer rustig is. Dit maakt de Gingko Cube alarmklokken serie niet alleen mooi maar ook uniek. De Gingko Cube Aluminium Click Clock koopt u bij InHuis Interieur.