Resultaat 1–36 van de 51 resultaten wordt getoond

Parfum Berger Lolita Lempicka Transparant Bijou 115ml

34.95
De Maison Berger geurstokjeshouder Lolita Lempicka Premium is gebaseerd op het bekende lichaamsparfum Lolita Lempicka: Mon Premier Parfum. De gehele Lolita collectie is prachtig afgewerkt in het welbekende design van het damesparfum. De transparante parfumverspreider Bijou is afgewerkt met mooie gouden details en klimopbladeren die langs de geurstokjes omhoog klimmen. De parfumverspreider is standaard gevuld met de heerlijke geur van Lolita Lempicka en wordt geleverd met een setje houten stokjes. Bekijk hier de volledige Lolita Lempicka collectie van Maison Berger.

Parfum Berger Lolita Lempicka Black Edition Duoset 80ml + 80gr

34.95
Giftset Lolita Lempicka Black Edition, geurstokjes en een kaars met de heerlijk bloemige geur van het bekende damesparfum Lolita Lempicka.

Parfum Berger Lolita Lempicka Black Edition Bijou 115ml

34.95
De Maison Berger geurstokjeshouder Lolita Lempicka Black Edition Bijou is gebaseerd op het bekende lichaamsparfum Lolita Lempicka: Mon Premier Parfum. De gehele Lolita collectie is prachtig afgewerkt in het welbekende design van het damesparfum. De transparante parfumverspreider Bijou is afgewerkt met mooie gouden details en klimopbladeren die langs de geurstokjes omhoog klimmen. De parfumverspreider is standaard gevuld met de heerlijke geur van Lolita Lempicka en wordt geleverd met een setje houten stokjes. Bekijk hier de volledige Lolita Lempicka collectie van Maison Berger.

Maison Berger Geurstokjes Holly Grey 180 ml

34.95
Maison Berger Geurstokjes Holly Grey 180 ml is een luxe geurstokjeshouder uit de Holly collectie. Deze prachtige parfumverspreider wordt geleverd met de navulling 'Amber Powder', een heerlijke kruidige geur.

Parfum Berger Lolita Lempicka Transparant 115ml

29.95
De Maison Berger geurstokjeshouder Lolita Lempicka Premium is gebaseerd op het bekende lichaamsparfum Lolita Lempicka: Mon Premier Parfum. De gehele Lolita collectie is prachtig afgewerkt in het welbekende design van het damesparfum. De transparante parfumverspreider is afgewerkt met mooie gouden details en klimopbladeren. De parfumverspreider is standaard gevuld met de heerlijke geur van Lolita Lempicka en wordt geleverd met een setje houten stokjes. Bekijk hier de volledige Lolita Lempicka collectie van Maison Berger.

Parfum Berger Lolita Lempicka Purple Bijou 115 ml

34.95
De Maison Berger geurstokjeshouder Lolita Lempicka Premium is gebaseerd op het bekende lichaamsparfum Lolita Lempicka: Mon Premier Parfum. De gehele Lolita collectie is prachtig afgewerkt in het welbekende design van het damesparfum. De paarse parfumverspreider Bijou is afgewerkt met mooie gouden details en klimopbladeren die langs de geurstokjes omhoog klimmen. De parfumverspreider is standaard gevuld met de heerlijke geur van Lolita Lempicka en wordt geleverd met een setje houten stokjes. Bekijk hier de volledige Lolita Lempicka collectie van Maison Berger.

Maison Berger Geurstokjes Cube Citronella 100 ml

20.00
Maison Berger Geurstokjes Cube Citronella 100 ml - een eenvoudige matte geurstokjeshouder met de geur van citronella. Ideaal voor in de zomer, om de muggen op afstand te houden!  

Maison Berger Holly Duoset minikaars + geurstokjes 80ml + 80gr

Original price was: €31.95.Current price is: €28.75.
Maison Berger Holly Duoset is een prachtige cadeauset met een klein kaarsje en kleine geurstokjes in de heerlijke geur Amber Powder.

Parfum Berger Geurstokjes 125 jaar Black

Original price was: €37.50.Current price is: €25.00.
Maison Berger geurstokjes 125 jaar Black is een unieke geurstokjeshouder ter ere van het 125-jarige bestaan van Maison Berger. De mat zwarte fles is mooi vormgegeven met een prachtig logo van Maison Berger in het goud. Het logo oogt als een vintage waxstempel. Deze prachtige parfumverspreider wordt geleverd met de navulling 'Wilderness', een heerlijke kruidige en frisse geur.

Parfum Berger Geurstokjes 125 jaar White

Original price was: €37.50.Current price is: €25.00.
Maison Berger geurstokjes 125 jaar White is een unieke geurstokjeshouder ter ere van het 125-jarige bestaan van Maison Berger. De mat witte fles is mooi vormgegeven met een prachtig logo van Maison Berger in het zilver. Het logo oogt als een vintage waxstempel. Deze prachtige parfumverspreider wordt geleverd met de navulling 'Citrus Breeze', een heerlijke frisse en citrusachtige geur.

Parfum Berger Geurstokjes STARCK Grey 400ml

Original price was: €99.00.Current price is: €59.00.
Deze geurstokjes worden standaard geleverd met de navulling 'Peau de Pierre'.

Parfum Berger Giftset 2 Mini Delicate White Musk Mini diffuser 80 ml + Mini geurkaars 80 gr

Original price was: €31.95.Current price is: €28.75.
Deze cadeauset bestaat uit een diffuser (80 ml) en een geurkaars (80 gr / 15 branduren) beide in de geur Pétillance Exquise - Exquisite Sparkle. Samen verpakt in een luxe geschenkdoos.

Maison Berger Geurstokjes Bolero 180 ml

Original price was: €35.95.Current price is: €29.95.
Maison Berger Geurstokjes Bolero 180 ml is een luxe geurstokjeshouder uit de Bolero collectie, ontworpen door Serge Rusak. Deze prachtige parfumverspreider wordt geleverd met de navulling 'Liliflori', een heerlijke bloemige geur.

Parfum Berger Lolita Lempicka Purple Premium 200 ml

49.95
De Maison Berger geurstokjeshouder Lolita Lempicka Premium is gebaseerd op het bekende lichaamsparfum Lolita Lempicka: Mon Premier Parfum. De gehele Lolita collectie is prachtig afgewerkt in het welbekende design van het damesparfum. De transparante parfumverspreider is afgewerkt met mooie gouden details en klimopbladeren. De parfumverspreider wordt standaard geleverd met de navulling Lolita Lempicka (200ml) en een setje houten stokjes. Bekijk hier de volledige Lolita Lempicka collectie van Maison Berger.

Maison Berger Giftset Joy Garden of Agaves diffuser 80 ml + geurkaars 80 gr

Original price was: €31.95.Current price is: €28.75.
Deze cadeauset bestaat uit een diffuser (80 ml) en een geurkaars (80 gr / 15 branduren) beide in de geur Garden of Agaves - Jardin d'Agaves. Samen verpakt in een luxe geschenkdoos.

Parfum Berger Geurstokjes Molecule Blue 200 ml

49.95
Deze prachtige parfumverspreider wordt geleverd met de navulling 'Underneath the Magnolias - Sous les Magnolias', een heerlijke bloemige en zachte geur.

Parfum Berger Geurstokjes STARCK Green 400ml

Original price was: €99.00.Current price is: €59.00.
Deze geurstokjes worden standaard geleverd met de navulling 'Peau d'Ailleurs'.

Parfum Berger Geometric Zest of Verbena 180 ml

25.00
De Maison Berger geurstokjeshouder Zeste de Verveine – Zest of Verbena is een citrus-achtige frisse geur. Het hart van citroen en limoen wordt aangevuld door lavendel, munt en witte muskus. De geuren van roze peper en amber geven de Zest of Verbena geurstokjes een een pittig tintje. De geurstokjeshouder is standaard gevuld met een geometrisch gevormde fles van transparant glas, die samen met de zwarte stokjes een modern geheel vormt. De Geometric parfumverspreider is direct klaar voor gebruik en is gevuld met 180 ml Parfum Berger vloeistof Zest of Verbena.

Maison Berger Geurstokjes Holly Nude 180 ml

34.95
Maison Berger Geurstokjes Holly Nude 180 ml is een luxe geurstokjeshouder uit de Holly collectie. Deze prachtige parfumverspreider wordt geleverd met de navulling 'Amber Powder', een heerlijke kruidige geur.

Maison Berger Bolero Duoset minikaars + geurstokjes

Original price was: €31.95.Current price is: €28.75.
Maison Berger Bolero Duoset minikaars + geurstokjes is een prachtige cadeauset met een klein kaarsje en kleine geurstokjes in de heerlijke geur Liliflora.  

Wellmark Geurstokjes 500 ml Dark Amber ‘Home’

49.00
Wellmark Geurstokjes 500 ml Dark Amber 'Home' - Heerlijke geurstokjes met de warme geur van Dark Amber. Een combinatie van amber met patchouli, vanille en sandelhout. De zwarte doorzichtige fles met de tekst 'Smells like Home'  en de zwarte stokjes geven een prachtige uitstraling aan je interieur. Afmetingen: 9 x 15,5 cm.  

Wellmark Geurstokjes 200 ml Cedarwood ‘Vibes’

33.00
Wellmark Geurstokjes 200ml Cedarwood 'Vibes'  - Heerlijke geurstokjes met de warme geur van cedarwood. De amberkleurige pot met de tekst 'Good Vibes' en de zwarte stokjes geven een prachtige uitstraling aan je interieur. Afmetingen: 7 x 13 cm.  

Wellmark Geurstokjes 200 ml Cedarwood Messing ‘Home’

33.00
Wellmark Geurstokjes 200 ml Cedarwood 'Home'  - Heerlijke geurstokjes met de warme geur van cedarwood. De amberkleurige pot met de tekst 'Smells Like Home' en de zwarte stokjes geven een prachtige uitstraling aan je interieur. Afmetingen: 7 x 13 cm.  

Wellmark Geurstokjes 500ml Cedarwood ‘Home’

49.00
Wellmark Geurstokjes 500ml Cedarwood 'Vibes'  - Heerlijke geurstokjes met de warme geur van cedarwood. De amberkleurige pot met de tekst 'Smells Like Home' en de zwarte stokjes geven een prachtige uitstraling aan je interieur. Afmetingen: 9 x 16 cm.  

Wellmark Geurstokjes 500ml Cedarwood Messing ‘Vibes’

49.00
Wellmark Geurstokjes 500ml Cedarwood 'Vibes'  - Heerlijke geurstokjes met de warme geur van cedarwood. De amberkleurige pot met de tekst ' Good Vibes' en de zwarte stokjes geven een prachtige uitstraling aan je interieur. Afmetingen: 9 x 16 cm.  

Maison Berger Geurstokjes Lilly Orange 115 ml

31.95
Maison Berger Geurstokjes Lilly Orange is een luxe geurstokjeshouder uit de Lilly collectie. Deze collectie is een ode aan harmonie en eenvoud en geeft een zacht gevoel. De gehele Lilly collectie is ontworpen door Sylvie de France en verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Deze prachtige parfumverspreider wordt geleverd met de navulling 'Orange Blossom', een heerlijke bloemige geur.

Maison Berger Geurstokjes Lilly Green 115 ml

31.95
Maison Berger Geurstokjes Lilly Green is een luxe geurstokjeshouder uit de Lilly collectie. Deze collectie is een ode aan harmonie en eenvoud en geeft een zacht gevoel. De gehele Lilly collectie is ontworpen door Sylvie de France en verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Deze prachtige parfumverspreider wordt geleverd met de navulling 'Wilderness', een heerlijke kruidige geur.

Maison Berger Geurstokjes Lilly Rose 115 ml

31.95
Maison Berger Geurstokjes Lilly Rose is een luxe geurstokjeshouder uit de Lilly collectie. Deze collectie is een ode aan harmonie en eenvoud en geeft een zacht gevoel. De gehele Lilly collectie is ontworpen door Sylvie de France en verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Deze prachtige parfumverspreider wordt geleverd met de navulling 'Exquisite Sparkle', een heerlijke kruidige geur.

Maison Berger Geurstokjes Quintessence Blue 200 ml

49.95
Maison Berger Geurstokjes Quintessence Blue is een luxe geurstokjeshouder uit de neo vintage collectie. Een unieke combinatie van modern en vintage. Deze prachtige geurstokjes voegen stijl toe aan je interieur. Deze prachtige parfumverspreider wordt geleverd met de navulling 'Golden Wheat', een heerlijke kruidige geur.

Maison Berger Geurstokjes Quintessence Prune 200 ml

49.95
Maison Berger Geurstokjes Quintessence Prune is een luxe geurstokjeshouder uit de neo vintage collectie. Een unieke combinatie van modern en vintage. Deze prachtige geurstokjes voegen stijl toe aan je interieur. Deze prachtige parfumverspreider wordt geleverd met de navulling 'Golden Wheat', een heerlijke kruidige geur.

Maison Berger Winter Duoset minikaars + geurstokjes 80ml + 80gr

Original price was: €31.95.Current price is: €28.75.
Maison Berger Winter Duoset is een prachtige cadeauset met een klein kaarsje en kleine geurstokjes in de heerlijke geur Beneath the Christmas Tree.

Parfum Berger Geurstokjes Evanescence Fauve 200 ml

49.95
Deze prachtige parfumverspreider wordt geleverd met de navulling 'Mystic Leather - Cuir Mystique', een heerlijke kruidige geur.