Resultaat 1–36 van de 85 resultaten wordt getoond

Prijs

  Lampe Berger Brander Boule Black Noire

  42.50
  Lampe Berger Boule Black is een van de favoriete uit de collectie van Maison Berger. De zwarte ronde brander is een echte eyecatcher. De Lampe Berger Boule Black is een stijlvolle en eigentijdse brander, geschikt voor ieder interieur. Ook verkrijgbaar in de kleur taupe. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Temptation Champagne incl. 1 x 250 ml vloeistof

  65.00
  De Lampe Berger Temptation Champagne Giftset is ontworpen door David Boulangé. Bij deze bijzondere brander wordt moderniteit gecombineerd met klassieke elementen. De unieke sierdop van deze giftset van Lampe Berger geeft extra uitstraling aan de chique brander. De brander wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Cercle Prune incl 1 x 250 ml vloeistof

  45.00
  De Lampe Berger Cercle Prune Giftset is een prachtig elegante brander met een gouden sierdop. De ronde brander heeft een prachtig afgewerkt design en de paars-achtige kleur zorgt voor warmte in huis. De Lampe Berger Cercle Prune wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander Clarity Black

  49.95
  Lampe Berger Clarity Black is een prachtige, klassieke zwarte brander.

  Lampe Berger STARTERSET Essentielle Ronde incl. 2 x 250 ml vloeistof

  42.50
  De Lampe Berger Starterset Ronde is een mooie bolvormige transparante brander geschikt voor ieder interieur. De startersets van Lampe Berger worden geleverd met 2 flesjes navulling van 250 ml. Ideaal als cadeau of om kennis te maken met de zuiverende werking van de Lampe Berger brander. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Aroma Relax incl. 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  De Lampe Berger Giftset Aroma Relax is een natuurlijke en landelijke brander. De ronde brander is afgewerkt met een mooi mat bloemenpatroon. De Lampe Berger Giftset Aroma Relax wordt geleverd met 1 x 250 ml Aroma Relax, om heerlijk mee te ontspannen. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET June Black incl 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  Lampe Berger Giftset June Black - een prachtige zwarte brander geschikt voor ieder interieur! De Maison Berger brander 'June'  is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander Dare Green Blue

  45.00
  Lampe Berger Dare Green Blue is een elegante brander met een prachtig afgewerkt design. Het ontwerp doet denken aan een granaatappel. De Lampe is ontworpen door Anthony Gambus en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Ice Cube Nude incl 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  De Lampe Berger Giftset Ice Cube Nude is een strakke, eigentijdse en rustgevende brander. De heldere kleur van de brander creëert een aangename sfeer in huis. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger STARTERSET Essentielle Cube incl. 2 x 250 ml vloeistof

  42.50
  De Lampe Berger Starterset Cube is een mooie vierkante transparante brander geschikt voor ieder interieur. De startersets van Lampe Berger worden geleverd met 2 flesjes navulling van 250 ml. Ideaal als cadeau of om kennis te maken met de zuiverende werking van de Lampe Berger brander. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Lolita Lempicka Clear incl. 1 x 250 ml vloeistof

  65.00
  De Lampe Berger Lolita Lempicka Clear Giftset is een unieke brander die ontworpen is door de Franse modeontwerpster Lolita Lempicka. Een prachtige appelvormige brander met gouden accenten en gebaseerd op het damesparfum 'Mon Premier Parfum'. Ben je fan van (de geur) Lolita, dan is deze giftset zeker iets voor jou! De Lampe Berger Lolita Lempicka brander wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling Lolita Lempicka. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander Dare Red Grey

  45.00
  Lampe Berger Dare Red Grey is een elegante brander met een prachtig afgewerkt design. Het ontwerp doet denken aan een granaatappel. De Lampe is ontworpen door Anthony Gambus en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Ice Cube MSF incl 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  De Lampe Berger Giftset Cube MSF is een tijdloze brander met een prachtig gezicht met sierlijke lijnen. Deze brander is speciaal ontwikkeld om het goede doel ' Artsen Zonder Grenzen' te steunen. De tekening van het gezicht is een eerbetoon aan de mensen die elke dag hun eigen leven riskeren om anderen te redden. Per verkochte Lampe Berger Cube MSF gaat er €3 naar Artsen Zonder Grenzen. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.  

  Lampe Berger GIFTSET June Bois de Rose incl 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  Lampe Berger June Rose Giftset – een prachtige roze brander geschikt voor ieder interieur! De Maison Berger brander ‘June’ wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Etincelle Bois incl. 1 x 250 ml vloeistof

  45.00
  De Lampe Berger Etincelle Bois Giftset is een eigentijdse brander, maar toch chic en geraffineerd. De hoeken zijn mooi rond afgewerkt en in de bodem zit een motief met reliëf, wat de finishing touch geeft aan de Lampe Berger Etincelle. Een mooie roze / bruine brander geschikt voor ieder interieur. De Giftset wordt geleverd met 1 x 250 ml vloeistof. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Blissfull incl. 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  De Lampe Berger Blissful Giftset is een mooie en zomerse Lampe Berger. De giftset is afgewerkt met mooie rondingen en de warme oranje kleur geeft een zonnig effect aan de Lampe Berger Blissful. De brander wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Aroma Happy incl. 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  De Lampe Berger Giftset Aroma Happy is een natuurlijke en landelijke brander. De ronde brander is afgewerkt met een mooi mat bloemenpatroon. De Lampe Berger Giftset Aroma Happy wordt geleverd met 1 x 250 ml Aroma Happy, om vrolijk van te worden. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander Tocade Green

  49.95
  Lampe Berger Tocade Green is een mooie sierlijke brander. Door de ronde vormen en de subtiele groene kleur wordt er een natuurlijke sfeer gecreëerd. De schitterende en unieke sierdop maakt het plaatje compleet. Een prachtige Lampe Berger brander, geschikt voor ieder interieur. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.  

  Lampe Berger Brander Dare Nude Grey

  45.00
  Lampe Berger Dare Nude Grey is een elegante brander met een prachtig afgewerkt design. Het ontwerp doet denken aan een granaatappel. De Lampe is ontworpen door Anthony Gambus en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Ice Cube Transparant

  37.50
  De Lampe Berger Ice Cube Transparant is een strakke, eigentijdse en rustgevende brander. Een eenvoudig, maar toch elegant design geschikt voor ieder interieur. Het welbekende 'ijsklontje' van Maison Berger wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.  Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Geometry Red incl. 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  De Lampe Berger Geometry Red Giftset is een prachtige rode brander met geometrische vormen. Een strakke, dynamische Lampe Berger met een moderne uitstraling. Een pronkstuk voor in je interieur! De Lampe Berger Geometry Red wordt geleverd met 1 x 250 ml vloeistof. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Aroma Energy incl. 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  De Lampe Berger Giftset Aroma Energy is een natuurlijke en landelijke brander. De ronde brander is afgewerkt met een mooi mat bloemenpatroon. De Lampe Berger Giftset Aroma Energy wordt geleverd met 1 x 250 ml Aroma Energy. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Alliance Violette incl. 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  De Lampe Berger Giftset Alliance Violette, gebaseerd op de Art Deco stijl, heeft een rechthoekige vorm die uitmondt in een halve cirkel. Zowel de vorm als de uitlopende kleur van paars naar zwart zorgt voor een origineel en eigentijds effect. Deze Lampe Berger Giftset wordt geleverd inclusief 250 ml Paris Chic vloeistof. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Cube Roze Riviera GIFTSET incl 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  Lampe Berger Giftset Cube Roze is een strakke, frisse en rustgevende brander. De zacht roze kleur van de brander creëert een aangename sfeer in huis. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Olympe Rose incl 1 x 250 ml vloeistof

  45.00
  De Lampe Berger Olympe Rose geeft de karakteristieke kenmerken van de Griekse en Olympische wereld weer. De strakke lijnen in deze brander zijn gebaseerd op de Griekse zuilen en de kromming komt overeen met de amforen uit de Griekse oudheid. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander Alpha Blue Impérial

  65.00
  Lampe Berger brander Alpha Blue is een prachtige klassieke brander. Hij straalt karakter uit en is bewerkt met een schitterend structuureffect en een unieke sierdop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Ice Cube White incl 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  De Lampe Berger Cube White is een giftset die in elk interieur past. Een tijdloos ontwerp in de vorm van een kubus met mooie afgeronde hoeken. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.