Resultaat 1–24 van de 119 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Lampe Berger Vloeistof Aroma D-Stress Sweet Fruits 1000 ml

27.00 21.00
Lampe Berger Aroma D-Stress Sweet Fruits – Douceur de Fruits is een fruitig, fris en subtiel huisparfum waarmee je heerlijk tot rust komt. De essentiële mandarijnolie gecombineerd met onder andere tonen van meloen en mimosa zorgen voor een optimale ontspanning van lichaam en geest.
 • Boventonen: Mandarijnen, Sinaasappel
 • Middentonen: Mimosa, Meloen, Ginger
 • Ondertonen: Muskus
Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor je langer plezier hebt van deze heerlijke huisparfum. Lampe Berger navulling koop je bij InHuis Interieur.

Lampe Berger Vloeistof So Neutral 1000ml

27.00

Lampe Berger Neutre Essentiellle - So Neutral reinigt de lucht zonder te parfumeren. Daarnaast kan het gebruikt worden om ieder Lampe Berger parfum te verdunnen, zo kunt u de intensiteit van de Lampe Berger vloeistoffen aanpassen.

Wil u tussentijds van geur wisselen, reinig dan uw Lampe Berger brander met de Lampe Berger vloeistof So Neutral. De Lampe Berger vloeistof werkt samen met de Lampe Berger brander zuiverend. Door middel van de katalytische steen reinigt de Lampe Berger alle nare geurtjes in huis zoals, kook en rookluchtjes, maar ook geuren van huisdieren. Kies uit een van de vele Lampe Berger vloeistoffen. InHuis Interieur biedt het complete assortiment Lampe Berger vloeistoffen. Lampe Berger staat bekent om zijn zuiverende werking.

Lampe Berger navulling Neutre Essentiel - So Neutral koopt u bij InHuis Interieur. Lampe Berger So Neutral vóór 16:00 besteld, morgen al in huis!

Lampe Berger Vloeistof Precious Jasmine 500 ml

15.95
Lampe Berger Jasmin Précieux -Precious Jasmineis een pittig, eigentijds bloemig parfum met diepgang. Het bloemige hart van de Lampe Berger vloeistof Precious Jasmine ontstaat uit de warme noten van Jasmijn en het Exotische van ylang.
 • Boventonen: Sinaasappel, Verbena
 • Middentonen: Citronella, Jasmijn
 • Ondertonen: Eucalyptus
Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum. De Lampe Berger parfum Jasmin Précieux -Precious Jasmine is samengesteld uit water, isopropylalcohol en parfum. Lampe Berger navulling Jasmin Précieux -Precious Jasmine koopt u bij InHuis Interieur.

Lampe Berger Vloeistof Aroma Respire Icy Stroll 1000 ml

27.00 21.00
Lampe Berger Aroma Respire Icy Stroll – Ballade Glacée is een fris en pepermuntachtig huisparfum dat bijdraagt aan een optimale en aangename ademhaling. De ideale geur voor een verstopte neus of tijdens een verkoudheid. Door de combinatie van onder andere mint en eucalyptus kun je weer heerlijk vrij ademen!
 • Boventonen: Pepermunt, Eucalyptus
 • Middentonen: Mint, Dennengeur
 • Ondertonen: Tijm
Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor je langer plezier hebt van deze heerlijke huisparfum. Lampe Berger navulling koop je bij InHuis Interieur.

Lampe Berger Vloeistof Eternal Sap 1000 ml

27.00
Lampe Berger Séve Éternalle - Eternal Sap is een fris, ongecompliceerd en puur parfum. Een mix van noten en patchoeli, salie en eucalyptus. De salie werd in augustus geoogst in Frankrijk en geeft diepte aan dit huisparfum. De indonesische patchoeli werd op een eerlijke en traditionele wijze verkregen van het eiland Sulawesi. Iedere Maison Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum. Lampe Berger Eternal Sap koopt u bij InHuis interieur.

Lampe Berger Vloeistof Virginia Cedarwood 500 ml

15.95
Lampe Berger Cédre du Liban - Virginia Cedarwood is een sprankelend en helder parfum. De geur van cipressen en cederhout komt in de Lampe Berger vloeistof Virgina Cedarwod naar voren en wordt aangevuld met de frisse noten van tal van citrusvruchten.
 • Boventonen: Pijnboom, Sinaasappel, Citroen
 • Middentonen: Kruidnagel, Kokosnoot
 • Ondertonen: Cedarhout, Sandelhout, Guaiac
Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum. De Lampe Berger parfum Cédre du Liban - Virginia Cedarwood is samengesteld uit water, isopropylalcohol en parfum. Lampe Berger navulling Cédre du Liban - Virginia Cedarwood koopt u bij InHuis Interieur. 

Lampe Berger Vloeistof Orange Cinnamon 500 ml

15.95

Lampe Berger Orange de Cannelle - Orange Cinnamon is de favoriet voor het najaar! De frisse geur van citrusvruchten wordt gecombineerd met de warme noten van kaneel. Waneer u liefhebber bent van een sensueel warme, kruidige geur is de Lampe Berger vloeistof Orange Cinnamon een echte aanrader.

 • Boventonen: Kaneel, Gember, Sinaasappel
 • Middentonen: Tonka bonen, Mootmuskaat
 • Ondertonen: Kokosnoot, Vanille, Muskus

Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum. De Lampe Berger parfum Orange de Cannelle - Orange Cinnamon is samengesteld uit water, isopropylalcohol en parfums

Lampe Berger navulling Orange de Cannelle - Orange Cinnamon koopt u bij InHuis Interieur.

Lampe Berger Vloeistof Aroma Focus Aromatic Leaves 1000 ml

27.00 21.00
Ben je snel afgeleid? Kies dan voor de Lampe Berger Aroma Focus Aromatic Leaves – Feuilles d’Aromats, een aromatisch en fris huisparfum dat het concentratievermogen bevordert. Bovendien wordt je creativiteit verhoogt door de kruidige geuren van onder andere rozemarijn en munt. De ideale geur om bij te studeren of te werken.
 • Boventonen: Rozemarijn, Groene Noten
 • Middentonen: Munt, Basilicum, Anijs
 • Ondertonen: Kruidnagel
Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor je langer plezier hebt van deze heerlijke huisparfum. Lampe Berger navulling koop je bij InHuis Interieur.

Lampe Berger Vloeistof Aroma Energy Sparkling Zest 500 ml

15.95

Lampe Berger Aroma Energy Zestes Toniques - Sparkling Zest is een sprankelend en fris parfum. Deze geur geeft je een boost als een mand vol vitamines. Ideaal wanneer je verlangt naar een opgewerkte en energiegevende sfeer.

 • Boventonen: Grapefruit, Citroen, Sinaasappel
 • Middentonen: Rozen, Grapefruit, Annanas
 • Ondertonen: Muskus, Perzik

Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum. De Aroma Energy Sparkling Zest is samengesteld uit water, isopropylalcohol en parfum.

Lampe Berger navulling Aroma Energy Sparkling Zest koopt u bij InHuis Interieur. 

Lampe Berger Vloeistof Ocean Breeze 1000ml

27.00

Lampe Berger Vent d'Océan - Ocean Breeze is de favoriet van de collectie! De tropische frisse geur van de oceaan in de Lampe Berger Ocean Breeze wordt gecombineerd met het exotische van grapefruit. De warme houtachtige noten maken de Ocean Breeze een echt aanrader.

 • Boventonen: Roos, Zwarte Bes, Zeelucht
 • Middentonen: Roos, Jasmijn, Lelietjes van Dalen
 • Ondertonen: witte Muskus, Amber, Exotische Houtsoorte

Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum. De Lampe Berger parfum Vent d'Océan - Ocean Breeze is samengesteld uit water, isopropylalcohol en parfum.

Lampe Berger navulling Vent d'Océan - Ocean Breeze koopt u bij InHuis Interieur. 

Lampe Berger Vloeistof Heavenly Sun 500ml

15.95

Lampe Berger Soleil divin - Heavenly Sun is een orientaals en tevens bloemige huisparfum met noten van bergamot en vanille dat ontwikkeld is rond de mysterieuze bloem: de magnolia. Het is het huisparfum dat in staat is ons middels een eenvoudige ademhaling en haar vrouwelijke uitstraling te vervoeren naar de wonderbaarlijke sensualiteit van de zon!

Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum.

Lampe Berger Soleil Divin - Heavenly sun koopt u bij InHuis interieur.

Lampe Berger Vloeistof Enchanting Sandalwood 500 ml

15.95

Lampe Berger Santal Envoutant - Enchanting Sandalwood is een eerbetoon aan Azie. Deze geur verrast met de kruidige geur van zwarte bes samen met de zoetheid van mandarijn en de licht vrouwlijke geur van lellietjes van dalen. 

 • Boventonen:Manderijn, Zwarte bes
 • Middentonen: Lellietjes van Dalen, Sandelhout, Roos
 • Ondertonen: Mysore Sandelhout, Muskus, Honing

Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum. De Lampe Berger parfum Enchanting Sandalwood is samengesteld uit water, isopropylalcohol en parfum.

Lampe Berger navulling Santal Envoutant - Enchanting Sandalwood koopt u bij InHuis Interieur. 

Lampe Berger Vloeistof Sandelwood Temptation 1000ml

27.00

Lampe Berger Tentation Santal - Sandelwood Temptation heeft een frisse en aromatische vlucht van kardemom, vergezeld door witte jasmijn en noten van amber, vanille en sandelhout. Samen brengen ze harmonie en een vleugje elegantie en karakter aan in elk interieur.

Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum.

Lampe Berger Tentation Santal - Sandelwood Temptation koopt u bij InHuis interieur.

Lampe Berger Vloeistof Linen Blossom 500 ml

15.95

Lampe Berger Lin en Fleurs - Linen Blossom is een intense en bijzonder mannelijk parfum met noten van Atlas witte ceder en sandelhout. 

 • Boventonen: Bamboe, Appel, Paars, Viooltjes 
 • Middentonen: Vlasbloem, Lelietjes van Dalen,Ylang
 • Ondertonen:  Muskus

Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum. De Lin en Fleurs - Linen Blossom is samengesteld uit water, isopropylalcohol en parfum.

Lampe Berger navulling Lin en Fleurs - Linen Blossom koopt u bij InHuis Interieur. 

Lampe Berger Vloeistof Gardens on the Riviera 500 ml

15.95

Lampe Berger Jardins sur la Rivièra - Gardens on the Rivièra doet u verlangen naar de middellandse zee en u waant zich aan de Franse Rivièra. De geur van olijfbomen en vijgenbladeren komt in de Lampe Berger vloeistof Gardens on the Rivièra helemaal tot zijn recht en wordt ondersteund door het extract van eikenmos, roos en citrus.

 • Boventonen: Citroen, Zwarte Bes
 • Middentonen: Vijgbladeren, Olijfboom bladere, Roos
 • Ondertonen: Vetiver, Mos, Muskus

Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum. De Lampe Berger parfum Jardins sur la Rivièra - Gardens on the Rivièra is samengesteld uit water, isopropylalcohol en parfum.

Lampe Berger navulling Jardins sur la Rivièra - Gardens on the Rivièra koopt u bij InHuis Interieur.

Lampe Berger Vloeistof Lemon Flower 500 ml

15.95

Lampe Berger Fleur de Citronnier - Lemon Flower is zoet en sappige geur met als frisse basisnoten citrusvruchten. Met deze heerlijke zomerse geur laat je in huis de zon stralen.

 • Boventonen:Citroen
 • Middentonen: Nerolie, Citroen
 • Ondertonen: Vetiver, Oranjebloesem

Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum. De Lampe Berger parfum Lemon Flower is samengesteld uit water, isopropylalcohol en parfum.

Lampe Berger navulling Fleur de Citronnier - Lemon Flower koopt u bij InHuis Interieur. 

Lampe Berger Vloeistof Delicate White Musk 1000 ml

27.00
Lampe Berger Délicat Musc Blanc is een poederachtig, en subtiel parfum. De witte musk wordt in het parfum gebruikt om een zachte toets aan te brengen, een betere harmonie te creeeren en sensualiteit te genereren. Dit parfum opent met een frisse geur van citrus, gevolgd door een hart van bloemen op basis van amber, musk en ceder. Iedere Maison Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum. Lampe Berger Delicate White Musc koopt u bij InHuis interieur.

Lampe Berger Vloeistof Aroma Happy Aquatic Freshness 500 ml

15.95
Lampe Berger Aroma Happy Fraicheaur Aquatique - Aquatic Freshness is een bloemig en fris parfum. Het subtiele zonnige facet roept vreugdevolle gevoelends op. Ideaal om de zwaarmoedigheid te verjagen en een goed humeur te stimuleren!
 • Boventonen: Bloemblaadjes, Meloen, Groene appel
 • Middentonen: Monoï, Lelietjes van Dalen, Frangipani Bloesem
 • Ondertonen: Amber, Vanille, Tuberoos
Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum. De Aroma Happy Aquatic Freshness is samengesteld uit water, isopropylalcohol en parfum. Lampe Berger navulling Aroma Happy Aquatic Freshness koopt u bij InHuis Interieur.

Lampe Berger Vloeistof Vanilla Gourmet 1000 ml

27.00

Lampe Berger Vanille Gourmet - Vanilla Gourmet is een geur die bij iedereen in de smaak valt. De zoete, fluweel zachte geur van vers gesneden vanillestokjes wordt in de Lampe Berger vloeistof Vanilla Gourmet aangevult door de subtiele zoetheid van rum, steranijs, en een druppel van amandel extract en chocolade.

 • Boventonen: Rum, Anijs
 • Middentonen: Vanille likeur, Vanillestokjes
 • Ondertonen: Cacoa, Tonka bonen,Muskus

Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum. De Lampe Berger parfum Vanille Gourmet - Vanilla Gourmet is samengesteld uit water, isopropylalcohol en parfum.

Lampe Berger navulling Vanille Gourmet - Vanilla Gourmet koopt u bij InHuis Interieur.

Lampe Berger Vloeistof Silk Touch 500 ml

15.95
Lampe Berger Touche de Soie - Silk Touch is een vrouwelijke en sensuwele geur. De geur van diverse bloemen en groene noten vormen samen deze zijdezachte geur. De Lampe Berger vloeistof Silk Touch bewaard het eeuwenoude geheim van zijde, luxueus, kostbaar en ongelofelijk zacht. Deze subtiele geur laat iedereen smelten.
 • Boventonen: Groene noten, Meloen, Aldehydes, Heliotropine
 • Middentonen: Rozenblaadjes, Cyclaam, Viooltjes
 • Ondertonen: Chocolade, Muskus, Patchouli, Tonka bonen, Vanille
Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum. De Lampe Berger parfum Touche de Soie - Silk Touch is samengesteld uit water, isopropylalcohol en parfum. Lampe Berger navulling Touche de Soie - Silk Touch koopt u bij InHuis Interieur.

Lampe Berger Vloeistof Red Berries 500ml

15.95

Lampe Berger Ambiance cocoon - Cocoon atmosphere is een warm en zacht parfum. De rijksom van patchouli wordt versterkt door o.a. sandelhout. Waneer u liefhebber bent van een zacht warme geur is de Lampe Berger Cocoon atmosphere echt een aanrader.

 • Boventonen: groene noten, water, bladeren
 • Middentonen: kaneel, anjer, jasmijn, lelietjes van dalen
 • Ondertonen: amber, patchoulli, sandelhout, vanille, muskus

Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum. De Lampe Berger parfum Ambiance cocoon - Cocoon atmosphere is samengesteld uit water, isopropylalcohol en parfum.

Lampe Berger navulling Ambiance cocoon - Cocoon atmosphere koopt u bij InHuis Interieur.

Lampe Berger Vloeistof So Neutral 500 ml

15.95

Lampe Berger Neutre Essentiellle - So Neutral reinigt de lucht zonder te parfumeren. Daarnaast kan het gebruikt worden om ieder Lampe Berger parfum te verdunnen, zo kunt u de intensiteit van de Lampe Berger vloeistoffen aanpassen.

Wil u tussentijds van geur wisselen, reinig dan uw Lampe Berger brander met de Lampe Berger vloeistof So Neutral. De Lampe Berger vloeistof werkt samen met de Lampe Berger brander zuiverend. Door middel van de katalytische steen reinigt de Lampe Berger alle nare geurtjes in huis zoals, kook en rookluchtjes, maar ook geuren van huisdieren. Kies uit een van de vele Lampe Berger vloeistoffen. InHuis Interieur biedt het complete assortiment Lampe Berger vloeistoffen. Lampe Berger staat bekent om zijn zuiverende werking.

Lampe Berger navulling Neutre Essentiel - So Neutral koopt u bij InHuis Interieur. Lampe Berger So Neutral vóór 16:00 besteld, morgen al in huis!

Lampe Berger Vloeistof Lolita Lempicka 500 ml

15.95
Zuiver, Reinigen & Parfumeren! Meer dan 100 jaar geleden werd de Lampe Berger uitgevonden door Fransman Drh. Bergen, hij ontwikkelde een katalytische reiniger die bedoeld

Lampe Berger Vloeistof Water Fruits 500 ml

15.95

Lampe Berger Fruits d'Eau - Water Fruits heeft een mooie geuropbouw van drakenvrucht. De geur begint met een sappig fruitcocktail en groene krokante noten. De hartnoot brengt het zonnige aroma van de Drakenvrucht naar boven, gevolgt door waterachtige en heldere accenten. 

 • Boventonen: Peer, Groen, Exotisch fruit
 • Middentonen: Dragonfruit, Water fruit, Lotus bloesem
 • Ondertonen: Vanilla, Witte Muskus

Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum. De Lampe Berger parfum Water Fruits is samengesteld uit water, isopropylalcohol en parfum.

Lampe Berger navulling Fruits d'Eau - Water Fruits koopt u bij InHuis Interieur.