Resultaat 1–36 van de 73 resultaten wordt getoond

Lampe Berger Duopack Land 2 x 250 ml

15.95
Lampe Berger Duopack Land is een giftset met 2 x 250 ml vloeistof in de volgende geuren: > Wild Flower, een romantische en bloemige geur met accenten van iris en witte musk. > Sweet Fig, een zoete geur met accenten van kokosmelk, vijg en perzik. Twee heerlijke navullingen voor in je Lampe Berger brander.

Lampe Berger Triopack Joy 3 x 250 ml

19.95
Lampe Berger Triopack Joy is een giftset met 3 x 250 ml vloeistof voor de Lampe Berger brander in de volgende geuren: Garden of Agaves, Een zachte en frissige geur met accenten van citrus, agave en vanille. Underneath the Magnolias, Een bloemige geur met accenten van rozen, jasmijn en muskus. Rhubarb Radience, Een fruitige geur met accenten van rabarber, sinaasappel en jasmijn. Triopack Joy brengt je drie heerlijke navullingen voor in je Lampe Berger brander, ideaal als cadeautje of wanneer je niet kunt kiezen!

Lampe Berger STARTERSET Essentielle Ronde incl. 2 x 250 ml vloeistof

42.50
De Lampe Berger Starterset Ronde is een mooie bolvormige transparante brander geschikt voor ieder interieur. De startersets van Lampe Berger worden geleverd met 2 flesjes navulling van 250 ml. Ideaal als cadeau of om kennis te maken met de zuiverende werking van de Lampe Berger brander. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger STARTERSET Essentielle Cube incl. 2 x 250 ml vloeistof

42.50
De Lampe Berger Starterset Cube is een mooie vierkante transparante brander geschikt voor ieder interieur. De startersets van Lampe Berger worden geleverd met 2 flesjes navulling van 250 ml. Ideaal als cadeau of om kennis te maken met de zuiverende werking van de Lampe Berger brander. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Aroma Relax incl. 1 x 250 ml vloeistof

39.95
De Lampe Berger Giftset Aroma Relax is een natuurlijke en landelijke brander. De ronde brander is afgewerkt met een mooi mat bloemenpatroon. De Lampe Berger Giftset Aroma Relax wordt geleverd met 1 x 250 ml Aroma Relax, om heerlijk mee te ontspannen. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Ice Cube Nude incl 1 x 250 ml vloeistof

39.95
De Lampe Berger Giftset Ice Cube Nude is een strakke, eigentijdse en rustgevende brander. De heldere kleur van de brander creëert een aangename sfeer in huis. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Spirale Black incl. 1 x 250 ml vloeistof

39.95
Lampe Berger GIFTSET Spirale Grey is een prachtige en unieke zwart grijze brander met zilveren dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Lolita Lempicka Clear incl. 1 x 250 ml vloeistof

65.00
De Lampe Berger Lolita Lempicka Clear Giftset is een unieke brander die ontworpen is door de Franse modeontwerpster Lolita Lempicka. Een prachtige appelvormige brander met gouden accenten en gebaseerd op het damesparfum 'Mon Premier Parfum'. Ben je fan van (de geur) Lolita, dan is deze giftset zeker iets voor jou! De Lampe Berger Lolita Lempicka brander wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling Lolita Lempicka. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger Triopack Estival 3 x 250 ml

19.95
Lampe Berger Triopack Estival is een giftset met 3 x 250 ml vloeistof voor de Lampe Berger brander in de volgende geuren: Zest of Green Orange, Een frisse geur met groene sinaasappel en oranjebloesem. Savory Tangerine, Een zoete geur met mandarijn en de frisheid van een vleugje munt en basilicum. Radiant Bergamot, Een frisse geur met prikkelende accenten van bergamot, sinaasappel en jasmijn. Triopack Joy brengt je drie heerlijke navullingen voor in je Lampe Berger brander, ideaal als cadeautje of wanneer je niet kunt kiezen!

Lampe Berger GIFTSET Aroma Happy incl. 1 x 250 ml vloeistof

39.95
De Lampe Berger Giftset Aroma Happy is een natuurlijke en landelijke brander. De ronde brander is afgewerkt met een mooi mat bloemenpatroon. De Lampe Berger Giftset Aroma Happy wordt geleverd met 1 x 250 ml Aroma Happy, om vrolijk van te worden. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Holly Nude incl 250 ml

Original price was: €49.95.Current price is: €44.95.
Lampe Berger GIFTSET Holly Nude is een prachtige en unieke brander met gouden dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Terra Black incl. 1 x 250 ml vloeistof

39.95
Lampe Berger Terra Black GIFTSET is een mooie rode brander met zilveren dop. De brander heeft een mooie moderne vorm en is verkrijgbaar in het transparant rood of zwart. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger Alpha Nude

55.00
Lampe Berger Brander Alpha Black is een prachtige en unieke natuurlijke brander met gouden dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Ice Cube Transparant

39.95
De Lampe Berger Ice Cube Transparant is een strakke, eigentijdse en rustgevende brander. Een eenvoudig, maar toch elegant design geschikt voor ieder interieur. Het welbekende 'ijsklontje' van Maison Berger wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.  Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger Duopack Adagio 2 x 250 ml

15.95
Lampe Berger Duopack Adagio is een giftset met 2 x 250 ml vloeistof in de volgende geuren: >Wilderness, Een kruidige en mannelijke geur met accenten van citrus, patchouli en tomatenbladeren. > Velvet of Orient, Een kruidige geur met accenten van roze peper, cederhout en vanille. Twee heerlijke navullingen voor in je Lampe Berger brander.

Lampe Berger GIFTSET Holly Grey incl 250 ml

49.95
Lampe Berger GIFTSET Holly Grey is een prachtige en unieke brander met gouden dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Pure MSF incl. 1 x 250 ml vloeistof

39.95
Lampe Berger Pure MSF GIFTSET is een mooie zwarte brander met zwarte dop. De brander heeft een patroon van een skyline. Deze bijzondere brander is onderdeel van de samenwerking met MSF (médecins sans frontières), oftewel artsen zonder grenzen. Voor elke verkochte brander gaat er €3,- naar dit goede doel. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Spirale Transparant incl. 1 x 250 ml vloeistof

39.95
Lampe Berger GIFTSET Spirale Transparant is een prachtige en unieke brander met zilveren dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Spirale Rose incl. 1 x 250 ml vloeistof

39.95
Lampe Berger GIFTSET Spirale Rose is een prachtige en unieke brander met zilveren dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger Brander Geode Blue

49.95
Lampe Berger Brander Geode Blue is een prachtige en unieke blauwe brander met ronde zilveren dop. Deze brander is ook verkrijgbaar in de kleuren frosted en rood. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Lolita Lempicka Paars incl. 1 x 250 ml vloeistof

65.00
De Lampe Berger Lolita Lempicka Paars Giftset is een unieke brander die ontworpen is door de Franse modeontwerpster Lolita Lempicka. Een prachtige appelvormige brander met gouden accenten en gebaseerd op het damesparfum 'Mon Premier Parfum'. Ben je fan van (de geur) Lolita, dan is deze giftset zeker iets voor jou! De Lampe Berger Lolita Lempicka brander wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling Lolita Lempicka. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Aroma Energy incl. 1 x 250 ml vloeistof

39.95
De Lampe Berger Giftset Aroma Energy is een natuurlijke en landelijke brander. De ronde brander is afgewerkt met een mooi mat bloemenpatroon. De Lampe Berger Giftset Aroma Energy wordt geleverd met 1 x 250 ml Aroma Energy. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger Brander GIFTSET Bolero

49.95
Lampe Berger Brander GIFTSET Bolero - een prachtige nude brander met mooie vormen. De collectie is van Serge Rusak. Deze giftset wordt standaard geleverd met een flesje van 250ml vloeistof. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger Brander STARCK Rose

Original price was: €119.00.Current price is: €89.00.
Lampe Berger brander STARCK rose is een prachtige brander uit de unieke nieuwe STARCK-collectie van Maison Berger. De elegante en moderne roze brander is geïnspireerd op de emotionele beleving van parfum en de intelligentie van de wetenschap. De ontwerpen van Philippe Starck voor deze speciale Maison Berger collectie gaan terug naar het prille begin van Maison (Lampe) Berger. De brander doet denken aan een typische scheikundige erlenmeyer, maar dan slanker en eleganter. De brander oogt extra chique en bijzonder door de geciseleerde zilveren sierdop. Met de Lampe Berger brander STARCK rose haal je een schitterende, unieke eye-catcher voor je interieur in huis. De Philippe Starck Lampe Berger branders zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: roze, groen en grijs en worden standaard geleverd met 500ml navulling.  

Lampe Berger GIFTSET Spirale Blue incl. 1 x 250 ml vloeistof

39.95
Lampe Berger GIFTSET Spirale Blue is een prachtige en unieke blauwe brander met zilveren dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Terra Red incl. 1 x 250 ml vloeistof

39.95
Lampe Berger Terra Red GIFTSET is een mooie rode brander met zilveren dop. De brander heeft een mooie moderne vorm en is verkrijgbaar in het transparant rood of zwart. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger Brander STARCK Green

Original price was: €119.00.Current price is: €89.00.
Lampe Berger brander STARCK Green is een prachtige brander uit de unieke nieuwe STARCK-collectie van Maison Berger. De elegante en moderne roze brander is geïnspireerd op de emotionele beleving van parfum en de intelligentie van de wetenschap. De ontwerpen van Philippe Starck voor deze speciale Maison Berger collectie gaan terug naar het prille begin van Maison (Lampe) Berger. De brander doet denken aan een typische scheikundige erlenmeyer, maar dan slanker en eleganter. De brander oogt extra chique en bijzonder door de geciseleerde zilveren sierdop. Met de Lampe Berger brander STARCK Green haal je een schitterende, unieke eye-catcher voor je interieur in huis. De Philippe Starck Lampe Berger branders zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: roze, groen en grijs en worden standaard geleverd met 500ml navulling.

Lampe Berger GIFTSET Ice Cube White incl 1 x 250 ml vloeistof

39.95
De Lampe Berger Cube White is een giftset die in elk interieur past. Een tijdloos ontwerp in de vorm van een kubus met mooie afgeronde hoeken. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.  

Lampe Berger GIFTSET Ice Cube Grey incl. 1 x 250 ml vloeistof

39.95
De Lampe Berger Ice Cube Grey Giftset is een strakke, eigentijdse en rustgevende brander. Een eenvoudig, maar toch elegant design geschikt voor ieder interieur. Het welbekende 'ijsklontje' van Maison Berger wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.  Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger Duopack Wilderness Citrus Breeze 2 x 250 ml

15.95
Lampe Berger Duopack Wilderness Citrus Breeze is een giftset met 2 x 250 ml vloeistof in de volgende geuren: > Wilderness, een heerlijk kruidige en mannelijke geur. De combinatie van tomatenbladeren, citrus en patchouli geeft het huisparfum een avontuurlijk tintje. De toevoeging van berkenhout en eikenmos geven de Wilderness navulling voor je Lampe Berger Brander zijn mannelijke en sensuele geur. > Citrus Breeze, een frisse en fruitige geur met een stimulerend effect. Door de combinatie van grapefruit met verschillende citrusvruchten, bergamot en de grassoort vetiver ervaar je een frisse en veerkrachtige geursensatie in huis. De kruidige noten van roze peper en kardemom geven een pittig karakter aan het huisparfum. Lampe Berger Citrus breeze is een levendige geur voor in je brander. Iedere Maison Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de parfums, waardoor je langer plezier hebt van het heerlijke huisparfum.

Lampe Berger Lilly Green incl 250ml

49.95
Lampe Berger Lilly Green is een prachtige brander uit de Lilly collectie. Deze collectie is een ode aan harmonie en eenvoud en geeft een zacht gevoel. De gehele Lilly collectie is ontworpen door Sylvie de France en verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje. Lampe Berger Lilly Green wordt standaard geleverd met een flesje navulling van 250ml.

Lampe Berger Lilly Rose incl 250ml

49.95
Lampe Berger Lilly Rose is een prachtige brander uit de Lilly collectie. Deze collectie is een ode aan harmonie en eenvoud en geeft een zacht gevoel. De gehele Lilly collectie is ontworpen door Sylvie de France en verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje. Lampe Berger Lilly Rose wordt standaard geleverd met een flesje navulling van 250ml.

Lampe Berger Brander Lilly Nude incl 250ml

49.95
Lampe Berger Lilly Nude is een prachtige brander uit de Lilly collectie. Deze collectie is een ode aan harmonie en eenvoud en geeft een zacht gevoel. De gehele Lilly collectie is ontworpen door Sylvie de France en verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje. Lampe Berger Lilly Nude wordt standaard geleverd met een flesje navulling van 250ml.