Resultaat 1–36 van de 42 resultaten wordt getoond

Lampe Berger Duopack Land 2 x 250 ml

14.95
Lampe Berger Duopack Land is een giftset met 2 x 250 ml vloeistof in de volgende geuren: > Wild Flower, een romantische en bloemige geur met accenten van iris en witte musk. > Sweet Fig, een zoete geur met accenten van kokosmelk, vijg en perzik. Twee heerlijke navullingen voor in je Lampe Berger brander.

Lampe Berger GIFTSET Temptation Champagne incl. 1 x 250 ml vloeistof

65.00
De Lampe Berger Temptation Champagne Giftset is ontworpen door David Boulangé. Bij deze bijzondere brander wordt moderniteit gecombineerd met klassieke elementen. De unieke sierdop van deze giftset van Lampe Berger geeft extra uitstraling aan de chique brander. De brander wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger Duopack Black Crystal

14.95
Lampe Berger Duopack Crystal is een giftset met 2 x 250 ml vloeistof in de volgende geuren: >Hibiscus Love - Amour D'hibiscus > Delicate White Musk - Délicat Musc Blanc Iedere Maison Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de parfums, waardoor je langer plezier hebt van het heerlijke huisparfum.

Lampe Berger GIFTSET Cercle Prune incl 1 x 250 ml vloeistof

45.00
De Lampe Berger Cercle Prune Giftset is een prachtig elegante brander met een gouden sierdop. De ronde brander heeft een prachtig afgewerkt design en de paars-achtige kleur zorgt voor warmte in huis. De Lampe Berger Cercle Prune wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger STARTERSET Essentielle Ronde incl. 2 x 250 ml vloeistof

42.50
De Lampe Berger Starterset Ronde is een mooie bolvormige transparante brander geschikt voor ieder interieur. De startersets van Lampe Berger worden geleverd met 2 flesjes navulling van 250 ml. Ideaal als cadeau of om kennis te maken met de zuiverende werking van de Lampe Berger brander. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Ice Cube Nude incl 1 x 250 ml vloeistof

39.95
De Lampe Berger Giftset Ice Cube Nude is een strakke, eigentijdse en rustgevende brander. De heldere kleur van de brander creëert een aangename sfeer in huis. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Aroma Relax incl. 1 x 250 ml vloeistof

39.95
De Lampe Berger Giftset Aroma Relax is een natuurlijke en landelijke brander. De ronde brander is afgewerkt met een mooi mat bloemenpatroon. De Lampe Berger Giftset Aroma Relax wordt geleverd met 1 x 250 ml Aroma Relax, om heerlijk mee te ontspannen. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Lolita Lempicka Clear incl. 1 x 250 ml vloeistof

65.00
De Lampe Berger Lolita Lempicka Clear Giftset is een unieke brander die ontworpen is door de Franse modeontwerpster Lolita Lempicka. Een prachtige appelvormige brander met gouden accenten en gebaseerd op het damesparfum 'Mon Premier Parfum'. Ben je fan van (de geur) Lolita, dan is deze giftset zeker iets voor jou! De Lampe Berger Lolita Lempicka brander wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling Lolita Lempicka. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET June Black incl 1 x 250 ml vloeistof

39.95
Lampe Berger Giftset June Black - een prachtige zwarte brander geschikt voor ieder interieur! De Maison Berger brander 'June'  is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Ice Cube MSF incl 1 x 250 ml vloeistof

39.95
De Lampe Berger Giftset Cube MSF is een tijdloze brander met een prachtig gezicht met sierlijke lijnen. Deze brander is speciaal ontwikkeld om het goede doel ' Artsen Zonder Grenzen' te steunen. De tekening van het gezicht is een eerbetoon aan de mensen die elke dag hun eigen leven riskeren om anderen te redden. Per verkochte Lampe Berger Cube MSF gaat er €3 naar Artsen Zonder Grenzen. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.  

Lampe Berger STARTERSET Essentielle Cube incl. 2 x 250 ml vloeistof

42.50
De Lampe Berger Starterset Cube is een mooie vierkante transparante brander geschikt voor ieder interieur. De startersets van Lampe Berger worden geleverd met 2 flesjes navulling van 250 ml. Ideaal als cadeau of om kennis te maken met de zuiverende werking van de Lampe Berger brander. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Etincelle Bois incl. 1 x 250 ml vloeistof

45.00
De Lampe Berger Etincelle Bois Giftset is een eigentijdse brander, maar toch chic en geraffineerd. De hoeken zijn mooi rond afgewerkt en in de bodem zit een motief met reliëf, wat de finishing touch geeft aan de Lampe Berger Etincelle. Een mooie roze / bruine brander geschikt voor ieder interieur. De Giftset wordt geleverd met 1 x 250 ml vloeistof. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Brander Revelry incl. 1 x 250 ml vloeistof

39.95
Lampe Berger Giftset Revelry  – een prachtige blauwe brander geschikt voor ieder interieur. De Maison Berger brander ‘Revelry’ wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling en is een prachtige frisse Lampe Berger brander. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET June Bois de Rose incl 1 x 250 ml vloeistof

39.95
Lampe Berger June Rose Giftset – een prachtige roze brander geschikt voor ieder interieur! De Maison Berger brander ‘June’ wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Geometry Red incl. 1 x 250 ml vloeistof

39.95
De Lampe Berger Geometry Red Giftset is een prachtige rode brander met geometrische vormen. Een strakke, dynamische Lampe Berger met een moderne uitstraling. Een pronkstuk voor in je interieur! De Lampe Berger Geometry Red wordt geleverd met 1 x 250 ml vloeistof. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Etincelle Grise incl. 1 x 250 ml vloeistof

45.00
De Lampe Berger Etincelle Grise Giftset is een eigentijdse brander, maar toch chic en geraffineerd. De hoeken zijn mooi rond afgewerkt en in de bodem zit een motief met reliëf, wat de finishing touch geeft aan de Lampe Berger Etincelle. Een mooie grijze brander geschikt voor ieder interieur. De Giftset wordt geleverd met 1 x 250 ml vloeistof. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.  

Lampe Berger GIFTSET Aroma Energy incl. 1 x 250 ml vloeistof

39.95
De Lampe Berger Giftset Aroma Energy is een natuurlijke en landelijke brander. De ronde brander is afgewerkt met een mooi mat bloemenpatroon. De Lampe Berger Giftset Aroma Energy wordt geleverd met 1 x 250 ml Aroma Energy. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Alliance Violette incl. 1 x 250 ml vloeistof

39.95
De Lampe Berger Giftset Alliance Violette, gebaseerd op de Art Deco stijl, heeft een rechthoekige vorm die uitmondt in een halve cirkel. Zowel de vorm als de uitlopende kleur van paars naar zwart zorgt voor een origineel en eigentijds effect. Deze Lampe Berger Giftset wordt geleverd inclusief 250 ml Paris Chic vloeistof. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Ice Cube White incl 1 x 250 ml vloeistof

39.95
De Lampe Berger Cube White is een giftset die in elk interieur past. Een tijdloos ontwerp in de vorm van een kubus met mooie afgeronde hoeken. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.  

Lampe Berger GIFTSET Matali Crasset Hazelnoot + 250ml Eternal Sap

65.00
Maison Berger x Matali Crasset De Lampe Berger Matali Crasset hazelnoot is een ontwerp van de gelijknamige industrieel ontwerper. De branders uit de serie Matali Crasset zijn schitterend afgewerkte en eigentijdse branders met een prachtig grafisch design. Een originele brander die in ieder interieur past. De brander wordt standaard geleverd met 1 x 250 ml navulling. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET June Transparant incl 1 x 250 ml vloeistof

39.95
Lampe Berger June Transparant Giftset – een prachtige transparante brander geschikt voor ieder interieur! De Maison Berger brander ‘June’ wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.  

Lampe Berger GIFTSET Ice Cube Transparant

37.50
De Lampe Berger Ice Cube Transparant is een strakke, eigentijdse en rustgevende brander. Een eenvoudig, maar toch elegant design geschikt voor ieder interieur. Het welbekende 'ijsklontje' van Maison Berger wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.  Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Ice Cube Rose Amber incl. 1 x 250 ml vloeistof

39.95
De Lampe Berger Ice Cube Rose is een strakke, eigentijdse en rustgevende brander. Een eenvoudig, maar toch elegant design geschikt voor ieder interieur. Het welbekende 'ijsklontje' van Maison Berger wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.  Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Blissfull incl. 1 x 250 ml vloeistof

39.95
De Lampe Berger Blissful Giftset is een mooie en zomerse Lampe Berger. De giftset is afgewerkt met mooie rondingen en de warme oranje kleur geeft een zonnig effect aan de Lampe Berger Blissful. De brander wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Bingo Clear incl. 1 x 250 ml vloeisof

37.50
De Lampe Berger Bingo Clear Giftset is een mooie ronde en neutrale brander. De ronde brander heeft een tijdloos design, passend in ieder interieur. De giftset wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Aroma Happy incl. 1 x 250 ml vloeistof

39.95
De Lampe Berger Giftset Aroma Happy is een natuurlijke en landelijke brander. De ronde brander is afgewerkt met een mooi mat bloemenpatroon. De Lampe Berger Giftset Aroma Happy wordt geleverd met 1 x 250 ml Aroma Happy, om vrolijk van te worden. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger Cube Roze Riviera GIFTSET incl 1 x 250 ml vloeistof

39.95
Lampe Berger Giftset Cube Roze is een strakke, frisse en rustgevende brander. De zacht roze kleur van de brander creëert een aangename sfeer in huis. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET June White incl 1 x 250 ml vloeistof

39.95
Lampe Berger Giftset June Black – een prachtige witte brander geschikt voor ieder interieur! De brander wordt standaard geleverd met een flesje Lampe Berger Pure White Tea. De Maison Berger brander ‘ June’  is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Lampe Berger STARTERSET Essentielle Ovale incl. 2 x 250 ml vloeistof

42.50
De Lampe Berger Starterset Ovale is een mooie ovaalvormige transparante brander geschikt voor ieder interieur. De startersets van Lampe Berger worden geleverd met 2 flesjes navulling van 250 ml. Ideaal als cadeau of om kennis te maken met de zuiverende werking van de Lampe Berger brander. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

Lampe Berger GIFTSET Temptation Chocolat incl. 1 x 250 ml vloeistof

65.00
De Lampe Berger Temptation Chocolat Giftset is ontworpen door David Boulangé. Bij deze bijzondere brander wordt moderniteit gecombineerd met klassieke elementen. De unieke sierdop van deze giftset van Lampe Berger geeft extra uitstraling aan de chique brander. De brander wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.