Resultaat 1–60 van de 98 resultaten wordt getoond

Prijs

  Lampe Berger Brander Boule Black Noire

  42.50
  Lampe Berger Boule Black is een van de favoriete uit de collectie van Maison Berger. De zwarte ronde brander is een echte eyecatcher. De Lampe Berger Boule Black is een stijlvolle en eigentijdse brander, geschikt voor ieder interieur. Ook verkrijgbaar in de kleur taupe. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger STARTERSET Essentielle Ronde incl. 2 x 250 ml vloeistof

  42.50
  De Lampe Berger Starterset Ronde is een mooie bolvormige transparante brander geschikt voor ieder interieur. De startersets van Lampe Berger worden geleverd met 2 flesjes navulling van 250 ml. Ideaal als cadeau of om kennis te maken met de zuiverende werking van de Lampe Berger brander. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger STARTERSET Essentielle Cube incl. 2 x 250 ml vloeistof

  42.50
  De Lampe Berger Starterset Cube is een mooie vierkante transparante brander geschikt voor ieder interieur. De startersets van Lampe Berger worden geleverd met 2 flesjes navulling van 250 ml. Ideaal als cadeau of om kennis te maken met de zuiverende werking van de Lampe Berger brander. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Aroma Relax incl. 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  De Lampe Berger Giftset Aroma Relax is een natuurlijke en landelijke brander. De ronde brander is afgewerkt met een mooi mat bloemenpatroon. De Lampe Berger Giftset Aroma Relax wordt geleverd met 1 x 250 ml Aroma Relax, om heerlijk mee te ontspannen. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander Clarity Black

  49.95
  Lampe Berger Clarity Black is een prachtige, klassieke zwarte brander.

  Lampe Berger GIFTSET Ice Cube Nude incl 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  De Lampe Berger Giftset Ice Cube Nude is een strakke, eigentijdse en rustgevende brander. De heldere kleur van de brander creëert een aangename sfeer in huis. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander Pyramide Green

  59.50
  De Lampe Berger Pyramide Green is een echte klassieke en antieke eye-catcher voor je interieur. Het tijdloze model doet denken aan een pyramide en is gebaseerd op het originele na-oorlogse model Lampe Berger. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander 125 jaar Black

  Original price was: €49.95.Current price is: €37.50.
  Lampe Berger 125 jaar Black is een unieke brander ter ere van het 125-jarige bestaan van Maison Berger. De mat zwarte brander is mooi vormgegeven met een prachtig logo van Maison Berger in het goud. Het logo oogt als een vintage waxstempel. De brander is ook verkrijgbaar in het wit. De set wordt standaard geleverd met een flesje vloeistof in de geur 'Wilderness' 250 ml. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.      

  Lampe Berger GIFTSET Spirale Black incl. 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  Lampe Berger GIFTSET Spirale Grey is een prachtige en unieke zwart grijze brander met zilveren dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Lolita Lempicka Clear incl. 1 x 250 ml vloeistof

  65.00
  De Lampe Berger Lolita Lempicka Clear Giftset is een unieke brander die ontworpen is door de Franse modeontwerpster Lolita Lempicka. Een prachtige appelvormige brander met gouden accenten en gebaseerd op het damesparfum 'Mon Premier Parfum'. Ben je fan van (de geur) Lolita, dan is deze giftset zeker iets voor jou! De Lampe Berger Lolita Lempicka brander wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling Lolita Lempicka. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Holly Nude incl 250 ml

  49.95
  Lampe Berger GIFTSET Holly Nude is een prachtige en unieke brander met gouden dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Terra Black incl. 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  Lampe Berger Terra Black GIFTSET is een mooie rode brander met zilveren dop. De brander heeft een mooie moderne vorm en is verkrijgbaar in het transparant rood of zwart. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Aroma Happy incl. 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  De Lampe Berger Giftset Aroma Happy is een natuurlijke en landelijke brander. De ronde brander is afgewerkt met een mooi mat bloemenpatroon. De Lampe Berger Giftset Aroma Happy wordt geleverd met 1 x 250 ml Aroma Happy, om vrolijk van te worden. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Alpha Nude

  55.00
  Lampe Berger Brander Alpha Black is een prachtige en unieke natuurlijke brander met gouden dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Ice Cube Transparant

  39.95
  De Lampe Berger Ice Cube Transparant is een strakke, eigentijdse en rustgevende brander. Een eenvoudig, maar toch elegant design geschikt voor ieder interieur. Het welbekende 'ijsklontje' van Maison Berger wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.  Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Holly Grey incl 250 ml

  49.95
  Lampe Berger GIFTSET Holly Grey is een prachtige en unieke brander met gouden dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander Athena Amber Vintage

  59.00
  Lampe Berger Brander Athena Amber is een prachtige vintage brander die door haar vormen doet denken aan de Griekse oudheid. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.  

  Lampe Berger Brander 125 jaar White

  Original price was: €49.95.Current price is: €37.50.
  Lampe Berger 125 jaar White is een unieke brander ter ere van het 125-jarige bestaan van Maison Berger. De mat witte brander is mooi vormgegeven met een prachtig logo van Maison Berger in het zilver. Het logo oogt als een vintage waxstempel. De brander is ook verkrijgbaar in het zwart. De set wordt standaard geleverd met een flesje vloeistof in de geur 'Citrus Breeze' 250 ml. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.      

  Lampe Berger GIFTSET Pure MSF incl. 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  Lampe Berger Pure MSF GIFTSET is een mooie zwarte brander met zwarte dop. De brander heeft een patroon van een skyline. Deze bijzondere brander is onderdeel van de samenwerking met MSF (médecins sans frontières), oftewel artsen zonder grenzen. Voor elke verkochte brander gaat er €3,- naar dit goede doel. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Spirale Transparant incl. 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  Lampe Berger GIFTSET Spirale Transparant is een prachtige en unieke brander met zilveren dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Spirale Rose incl. 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  Lampe Berger GIFTSET Spirale Rose is een prachtige en unieke brander met zilveren dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander Geode Blue

  49.95
  Lampe Berger Brander Geode Blue is een prachtige en unieke blauwe brander met ronde zilveren dop. Deze brander is ook verkrijgbaar in de kleuren frosted en rood. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander Pyramide Rose

  59.50
  De Lampe Berger Pyramide Rose is een echte klassieke en antieke eye-catcher voor je interieur. Het tijdloze model doet denken aan een pyramide en is gebaseerd op het originele na-oorlogse model Lampe Berger. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Lolita Lempicka Paars incl. 1 x 250 ml vloeistof

  65.00
  De Lampe Berger Lolita Lempicka Paars Giftset is een unieke brander die ontworpen is door de Franse modeontwerpster Lolita Lempicka. Een prachtige appelvormige brander met gouden accenten en gebaseerd op het damesparfum 'Mon Premier Parfum'. Ben je fan van (de geur) Lolita, dan is deze giftset zeker iets voor jou! De Lampe Berger Lolita Lempicka brander wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling Lolita Lempicka. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Aroma Energy incl. 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  De Lampe Berger Giftset Aroma Energy is een natuurlijke en landelijke brander. De ronde brander is afgewerkt met een mooi mat bloemenpatroon. De Lampe Berger Giftset Aroma Energy wordt geleverd met 1 x 250 ml Aroma Energy. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander GIFTSET Bolero

  49.95
  Lampe Berger Brander GIFTSET Bolero - een prachtige nude brander met mooie vormen. De collectie is van Serge Rusak. Deze giftset wordt standaard geleverd met een flesje van 250ml vloeistof. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander STARCK Rose

  Original price was: €119.00.Current price is: €89.00.
  Lampe Berger brander STARCK rose is een prachtige brander uit de unieke nieuwe STARCK-collectie van Maison Berger. De elegante en moderne roze brander is geïnspireerd op de emotionele beleving van parfum en de intelligentie van de wetenschap. De ontwerpen van Philippe Starck voor deze speciale Maison Berger collectie gaan terug naar het prille begin van Maison (Lampe) Berger. De brander doet denken aan een typische scheikundige erlenmeyer, maar dan slanker en eleganter. De brander oogt extra chique en bijzonder door de geciseleerde zilveren sierdop. Met de Lampe Berger brander STARCK rose haal je een schitterende, unieke eye-catcher voor je interieur in huis. De Philippe Starck Lampe Berger branders zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: roze, groen en grijs en worden standaard geleverd met 500ml navulling.  

  Lampe Berger Brander Alpha Blue Impérial

  55.00
  Lampe Berger brander Alpha Blue is een prachtige klassieke brander. Hij straalt karakter uit en is bewerkt met een schitterend structuureffect en een unieke sierdop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander GIFTSET Illusion Black

  39.95
  Lampe Berger Brander GIFTSET Illusion Black - Een moderne, tijdloze brander met matte kleuren. Deze giftset wordt standaard geleverd met een flesje van 250ml vloeistof. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Spirale Blue incl. 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  Lampe Berger GIFTSET Spirale Blue is een prachtige en unieke blauwe brander met zilveren dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander Quintessence Blue incl 250 ml

  59.50
  Lampe Berger GIFTSET Quintessence Blue is een prachtige blauwe brander uit de vintage neo collectie. De prachtige combinatie van vintage en modern zorgt voor een unieke brander die stijl toevoegt aan je interieur. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje. De Giftset Quintessence Prune bevat 1 flesje navulling van 250ml.

  Lampe Berger Brander Gravity Transparant

  75.00
  Lampe Berger Brander Gravity Transparant is een prachtige Brander met een mooi afgewerkt design en een unieke dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.  

  Lampe Berger GIFTSET Terra Red incl. 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  Lampe Berger Terra Red GIFTSET is een mooie rode brander met zilveren dop. De brander heeft een mooie moderne vorm en is verkrijgbaar in het transparant rood of zwart. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander STARCK Green

  Original price was: €119.00.Current price is: €89.00.
  Lampe Berger brander STARCK Green is een prachtige brander uit de unieke nieuwe STARCK-collectie van Maison Berger. De elegante en moderne roze brander is geïnspireerd op de emotionele beleving van parfum en de intelligentie van de wetenschap. De ontwerpen van Philippe Starck voor deze speciale Maison Berger collectie gaan terug naar het prille begin van Maison (Lampe) Berger. De brander doet denken aan een typische scheikundige erlenmeyer, maar dan slanker en eleganter. De brander oogt extra chique en bijzonder door de geciseleerde zilveren sierdop. Met de Lampe Berger brander STARCK Green haal je een schitterende, unieke eye-catcher voor je interieur in huis. De Philippe Starck Lampe Berger branders zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: roze, groen en grijs en worden standaard geleverd met 500ml navulling.

  Lampe Berger GIFTSET Ice Cube White incl 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  De Lampe Berger Cube White is een giftset die in elk interieur past. Een tijdloos ontwerp in de vorm van een kubus met mooie afgeronde hoeken. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.  

  Lampe Berger GIFTSET Ice Cube Grey incl. 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  De Lampe Berger Ice Cube Grey Giftset is een strakke, eigentijdse en rustgevende brander. Een eenvoudig, maar toch elegant design geschikt voor ieder interieur. Het welbekende 'ijsklontje' van Maison Berger wordt geleverd met 1 x 250 ml navulling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.  Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander Resonance Red

  49.95
  Lampe Berger Resonance Red is een prachtige, mooi afgewerkte rode brander. Geschikt voor elk interieur, van modern tot klassiek. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Lilly Green incl 250ml

  49.95
  Lampe Berger Lilly Green is een prachtige brander uit de Lilly collectie. Deze collectie is een ode aan harmonie en eenvoud en geeft een zacht gevoel. De gehele Lilly collectie is ontworpen door Sylvie de France en verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje. Lampe Berger Lilly Green wordt standaard geleverd met een flesje navulling van 250ml.

  Lampe Berger Lilly Rose incl 250ml

  49.95
  Lampe Berger Lilly Rose is een prachtige brander uit de Lilly collectie. Deze collectie is een ode aan harmonie en eenvoud en geeft een zacht gevoel. De gehele Lilly collectie is ontworpen door Sylvie de France en verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje. Lampe Berger Lilly Rose wordt standaard geleverd met een flesje navulling van 250ml.

  Lampe Berger Brander Lilly Nude incl 250ml

  49.95
  Lampe Berger Lilly Nude is een prachtige brander uit de Lilly collectie. Deze collectie is een ode aan harmonie en eenvoud en geeft een zacht gevoel. De gehele Lilly collectie is ontworpen door Sylvie de France en verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje. Lampe Berger Lilly Nude wordt standaard geleverd met een flesje navulling van 250ml.

  Lampe Berger Cube Winter

  45.00
  Lampe Berger Cube Winter is een prachtige matte brander met een zilveren dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander Gravity Grey

  75.00
  Lampe Berger Brander Gravity Grey is een prachtige Brander met een mooi afgewerkt design en een unieke dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.  

  Lampe Berger Brander Evanescence Fauve

  69.00
  Lampe Berger Brander Evanescence Fauve is een prachtige Brander met een mooi afgewerkt design en een unieke dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.  

  Lampe Berger Brander Boule Smoke

  42.50
  Lampe Berger Boule Smoke is een mooie ronde brander. De zwarte / grijze ronde brander is een echte eyecatcher. De Lampe Berger Boule Smoke is een stijlvolle en eigentijdse brander, geschikt voor ieder interieur. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Spirale Frosted incl. 1 x 250 ml vloeistof

  39.95
  Lampe Berger GIFTSET Spirale Frosted is een prachtige en unieke matte brander met zilveren dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander Geode Red

  49.95
  Lampe Berger Brander Geode Red is een prachtige en unieke rode brander met ronde zilveren dop. Deze brander is ook verkrijgbaar in de kleuren transparant, frosted en blauw. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander Molecule Blue

  59.50
  Lampe Berger Brander Molecule Blue is een prachtige en unieke natuurlijke brander met zilveren dop. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Alpha Black

  55.00
  Lampe Berger Brander Alpha Black is een prachtige en unieke zwarte brander. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Astral Frosted incl. 1 x 250 ml vloeistof

  45.00
  Lampe Berger Brander Astral Frosted is een prachtige brander van mat glas. Tot in detail afgewerkt met prachtige rondingen en accenten. Op de brander is een mooi afgewerkte maan met schitterend reliëf geschetst. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Prisme Black incl. 1 x 250 ml vloeistof

  65.00
  Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger GIFTSET Prisme Red incl. 1 x 250 ml vloeistof

  65.00
  Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.

  Lampe Berger Brander Jungle Black

  98.50
  Lampe Berger brander Jungle Black is een prachtige brander van keramiek met een print in jungle style. Naast de unieke zwarte variant, is de brander ook verkrijgbaar in het wit.

  Lampe Berger Brander STARCK Grey

  Original price was: €119.00.Current price is: €89.00.
  Lampe Berger brander STARCK Grey is een prachtige brander uit de unieke nieuwe STARCK-collectie van Maison Berger. De elegante en moderne roze brander is geïnspireerd op de emotionele beleving van parfum en de intelligentie van de wetenschap. De ontwerpen van Philippe Starck voor deze speciale Maison Berger collectie gaan terug naar het prille begin van Maison (Lampe) Berger. De brander doet denken aan een typische scheikundige erlenmeyer, maar dan slanker en eleganter. De brander oogt extra chique en bijzonder door de geciseleerde zilveren sierdop. Met de Lampe Berger brander STARCK Grey haal je een schitterende, unieke eye-catcher voor je interieur in huis. De Philippe Starck Lampe Berger branders zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: roze, groen en grijs en worden standaard geleverd met 500ml navulling.

  Lampe Berger STARTERSET Essentielle Ovale incl. 2 x 250 ml vloeistof

  42.50
  De Lampe Berger Starterset Ovale is een mooie ovaalvormige transparante brander geschikt voor ieder interieur. De startersets van Lampe Berger worden geleverd met 2 flesjes navulling van 250 ml. Ideaal als cadeau of om kennis te maken met de zuiverende werking van de Lampe Berger brander. Alle Lampe Berger branders worden standaard geleverd met vuursteen + lont, afsluitdop, sierdop en trechtertje.