Toont alle 4 resultaten

Show sidebar

Parfum Berger Giftset Mini Fraîcheur d’ Eucalyptus – Fresh Eucalyptus mini diffuser 80 ml + mini geurkaars 80 gr

22.00

Parfum Berger Fraîcheur d' Eucalyptus - Fresh Eucalyptus is terug in de collectie en vernieuwd! De verfrissende geur bestaat uit een combinatie van citrus, eikenmos en groene noten. Waneer u liefhebber bent van frisse, rustieke geur die eucalyptus en aquatische nuances combineerd is de Parfum Berger Fresh Eucalyptus echt een aanrader.

Deze cadeauset bestaat uit een diffuser (80 ml) en een geurkaars (80 gr / 15 branduren) beide in de vernieuwde geur Fraîcheur d' Eucalyptus - Fresh Eucalyptus. Samen verpakt in een luxe geschenkdoos.

ACTIE! In deze acties set van Parfum Berger ontvangt u naast de gevulde cube met 125ml vloeistof, ook een extra navulling met 200 ml vloeistof. Zo heeft u extra voordelig nog langer plezier van uw geurstokjes. 

 

Parfum Berger Lolita Lempicka Black Edition Duoset 80ml + 80gr

29.95
Giftset Lolita Lempicka Black Edition, geurstokjes en een kaars met de heerlijk bloemige geur van het bekende damesparfum Lolita Lempicka.

Parfum Berger Giftset Mini Exquisite Sparkle Mini diffuser 80 ml + Mini geurkaars 80 gr

29.95
Deze cadeauset bestaat uit een diffuser (80 ml) en een geurkaars (80 gr / 15 branduren) beide in de geur Pétillance Exquise - Exquisite Sparkle. Samen verpakt in een luxe geschenkdoos.

Parfum Berger Lolita Lempicka Transparante Duoset 80ml + 80gr

29.95
Van de makers van Lampe Berger! Parfum Berger is een aanvulling op de bekende Lampe Berger katalytische reiniger. Lampe Berger is al