Resultaat 1–24 van de 25 resultaten wordt getoond

Parfum Berger Car Navulling Wilderness auto luchtverfrisser

7.95
Parfum Berger car navulling Terre Sauvage - Wilderness is een heerlijk kruidige en mannelijke geur. De combinatie van tomatenbladeren, citrus en patchouli geeft het huisparfum een avontuurlijk tintje. De toevoeging van berkenhout en eikenmos zorgen voor een mannelijke, sensuele geur.

Parfum Berger Car Navulling Musk Flowers auto luchtverfrisser

7.95
Maison Berger Fleurs de Musc – Musk Flowers is een houtachtig, maar ook poederachtig en kruidig autoparfum. De navulling is opgebouwd rondom iris en witte muskus gecombineerd met tuberose. Accenten van ylang ylang en geven het parfum zijn houtachtige geur. Samen met mandarijn en jasmijn is de Musk Flowers een heerlijk krachtige, maar toch ook zachte en verfijnd parfum voor in de auto.

Parfum Berger Car Navulling Sweet Fig auto luchtverfrisser

7.95
Met de warme en fruitige geur Sweet Fig – Sous le Figuier van Lampe Berger waan je je even aan de middellandse zee. Het parfum krijgt zijn warme geur door de combinatie van kokosmelk, vijg en perzik. De vijgenbladeren geven net dat frisse tintje aan het huisparfum, wat de geurbeleving helemaal compleet maakt. Laat het heerlijk zomers ruiken in de auto met deze fruitige en warme geur voor in de auto.

Parfum Berger Car Navulling Aloe Vera Water auto luchtverfrisser

7.95
Lampe Berger Aloe Vera Water – Eau d’Aloé is een heerlijk fris en licht parfum voor in de auto. De geur van aloë vera gecombineerd met citrus, bamboe en lelietjes-van-dalen geeft het parfum een plantaardige touch. Met deze delicate waterachtige geur zal het heerlijk fris ruiken.

Parfum Berger Car Navulling Citrus Breeze auto luchtverfrisser

7.95
Parfum Berger navulling Envolée d’Argumes – Citrus breeze is een frisse en fruitige geur met een stimulerend effect. De combinatie van grapefruit met verschillende citrusvruchten en de grassoort vetiver zorgt voor een frisse en veerkrachtige geursensatie.