Toont alle 28 resultaten

Parfum Berger Car Diffuser Wheel Gun Metal auto luchtverfrisser houder

11.95
Car Diffuser Gun Metal is een moderne car diffuser in de vorm van een autovelg, een prachtig accessoire voor in je auto. Deze houder is eenvoudig te vullen met een van de vele navullingen van het Maison Berger autoparfum.

Parfum Berger Car Diffuser Lolita Lempicka Gun Metal auto luchtverfrisser

16.95
Maison Berger autoparfum Lolita Lempicka is een bloemige geur, gebaseerd op het bekende lichaamsparfum Lolita Lempicka: Mon Premier Parfum. De oostelijke geur van zoethoutbloesem wordt in dit bijzondere autoparfum verrijkt met de bloemige geur van viooltjes en iris. Het zoete karakter van de geur wordt gevormd door het aroma van tonkabonen, abrikozen en een vleugje karamel. De cistusroos geeft het sensuele karakter aan het parfum. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Lolita Lempicka Or Satinee auto luchtverfrisser

16.95
Maison Berger autoparfum Lolita Lempicka is een bloemige geur, gebaseerd op het bekende lichaamsparfum Lolita Lempicka: Mon Premier Parfum. De oostelijke geur van zoethoutbloesem wordt in dit bijzondere autoparfum verrijkt met de bloemige geur van viooltjes en iris. Het zoete karakter van de geur wordt gevormd door het aroma van tonkabonen, abrikozen en een vleugje karamel. De cistusroos geeft het sensuele karakter aan het parfum. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Graphic Nickel auto luchtverfrisser houder

11.95
Maison Berger Car Diffuser Graphic Nickel is een moderne car diffuser met een uniek grafisch design, een prachtig accessoire voor in je auto. Deze houder is eenvoudig te vullen met een van de vele navullingen van het Maison Berger autoparfum.

Parfum Berger Car Diffuser Heavenly Sun auto luchtverfrisser

15.95
Het Maison Berger autoparfum Soleil Divin – Heavenly Sun is een oriëntaalse en kruidige geur voor in de auto. De noten van bergamot en vanille worden gecombineerd met magnolia en oranjebloesem, wat zorgt voor het bloemige karakter van het autoparfum. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Aroma Travel Anti Travel Sickness auto luchtverfrisser

15.95
Maison Berger autoparfum Aroma Travel – Aromatic Garden is bijzonder effectief tegen wagenziekte. De frisse essentiële oliën van gember en munt zorgen ervoor dat je misselijkheid verdwijnt en dat je weer kunt genieten van je reis. De noten van eucalyptus, thee en muskus zorgen voor een frisse en geruststellende geur in de auto. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Cotton Caress Auto Luchtverfrisser

15.95
Maison Berger autoparfum Caresse de Coton – Cotton Caress doet denken aan de frisse en vertrouwde geur van fris wasgoed, licht en poederig. De zachte geur van katoen wordt in dit autoparfum gecombineerd met de warme noten van honing, muskus, vanille, roos en oranjebloesem. De verpakking bevat 1 rode houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser MRS. Citrus Breeze Auto luchtverfrisser

16.95
Maison Berger autoparfum Envolée d’Argumes – Citrus Breeze is een frisse en fruitige geur voor in de auto. Door de combinatie van grapefruit met verschillende citrusvruchten, bergamot en de grassoort vetiver ervaar je een frisse geursensatie onderweg. De kruidige noten van roze peper en kardemom geven een pittig karakter aan het autoparfum. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Tegen Ongewenste Tabakluchtjes auto luchtverfrisser

15.95
Maison Berger autoparfum Anti-Odeur – Tabac elimineert ongewenste tabaksluchtjes in je auto. Door de speciale moleculen die gebruikt worden in dit parfum laat je het weer lekker fris ruiken in je auto. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Resonance Auto Luchtverfrisser Houder

11.95
Maison Berger autoparfum houder Resonance is en elegante gouden car diffuser, een prachtig accessoire voor in je auto. Deze houder is eenvoudig te vullen met een van de vele navullingen van het Maison Berger autoparfum.

Parfum Berger Car Diffuser Aroma Happy Aquatic Freshness auto luchtverfrisser

15.95
Het Maison Berger autoparfum Aroma Happy- Aquatic Freshness is een bloemig en fris parfum voor in de auto. De frisse noten van bladeren, groene appel en kruidnagel zorgen ervoor dat zwaarmoedige gevoelens verminderen en stimuleren een goed humeur. Een frisse en opbeurende geur voor onderweg. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Aroma Energy Sparkling Zest auto luchtverfrisser

15.95
Maison Berger autoparfum Aroma Energy – Sparkling Zest is een sprankelende en frisse geur verrijkt met de essentiële olie van grapefruit. Deze geur geeft je nieuwe energie en zorgt voor positieve gedachten. De combinatie van verschillende citrusvruchten, rozen en perzik maakt de Aroma Energy een frisse en fruitige geur voor in je auto. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Flower ON/OFF auto luchtverfrisser houder

15.95
Maison Berger Car Diffuser Flower ON/OFF is een autoparfum houder waarmee je zelf de intensiteit van de parfumverspreiding kunt bepalen. Een nieuw gepatenteerd systeem van Maison Berger om je autorit nog plezieriger te maken. In de nieuwe generatie autodiffusers passen dezelfde navullingen als in de traditionele autodiffusers.

Parfum Berger Car Diffuser Revelry Savory Tangerine Auto luchtverfrisser

15.95
Maison Berger autoparfum Mandarine Aromatique – Savory Tangerine is een fruitige en frisse geur voor in de auto. De combinatie van mandarijn, limoen en munt is heerlijk verfrissend, een ideale geur voor de zomer. De frisse en fruitige geur van mandarijn wordt aangevuld met een vleugje anijszaad en extracten van basilicum en waterbloemen. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Tegen Ongewenste Dierenluchtjes auto luchtverfrisser

15.95
Maison Berger autoparfum Anti-Odeur – Pets elimineert ongewenste luchtjes van huisdieren. Rijdt jouw hond altijd mee in de auto? Dan is dit het ideale parfum om de nare luchtjes te maskeren. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Prisme auto luchtverfrisser Wilderness

15.95
Deze prachtige car diffuser wordt standaard geleverd met de heerlijke geur 'Wilderness - Terre Sauvage', een heerlijke kruidige geur met frisse accenten.

Parfum Berger Car Diffuser Alpha Under The Olive Tree auto luchtverfrisser

15.95
Maison Berger autoparfum Under The Olive Tree - Sous l'Oliveraie is een levendige en kruidige geur. De subtiele accenten van leder en hout worden aangevuld met het bloemige van jasmijn en de zachte geur van vanille. De patchouli zorgt voor een stevige afronding van de geurbeleving. Een heerlijke kruidige geur voor in je auto. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Matali Crasset Auto Luchtverfrisser houder

11.95
Maison Berger Car Diffuser Matali Crasset is een prachtige vierkante houder voor je favoriete Maison Berger geurtje voor in de auto. Deze houder is eenvoudig te vullen met een van de vele navullingen van het Maison Berger autoparfum.  

Parfum Berger Car Diffuser Honeycomb Chrome auto luchtverfrisser houder

11.95
Een moderne chromen car diffuser met honingraat motief, een prachtig accessoire voor in je auto. Deze houder is eenvoudig te vullen met een van de vele navullingen van het Maison Berger autoparfum.

Parfum Berger Car Diffuser Cercle Exquisite sparkle Auto Luchtverfrisser

15.95
Maison Berger autoparfum Pétillance Exquise – Exquisite Sparkle is een kruidige, frisse geur voor in de auto. De combinatie van grapefruit, patchouli en muskus samen met het bruisende effect van champagne zorgt voor een optimale prikkeling van jouw zintuigen. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Blissful Rose auto luchtverfrisser houder

11.95
Maison Berger Car Diffuser Blissful Rose is een chique en elegante roségouden car diffuser, een mooi, vrouwelijk accessoire voor in je auto. Deze houder is eenvoudig te vullen met een van de vele navullingen van het Maison Berger autoparfum.

Parfum Berger Car Diffuser Smart ON/OFF auto luchtverfrisser houder

15.95
Maison Berger Car Diffuser Smart ON/OFF is een autoparfum houder waarmee je zelf de intensiteit van de parfumverspreiding kunt bepalen. Een nieuw gepatenteerd systeem van Maison Berger om je autorit nog plezieriger te maken. In de nieuwe generatie autodiffusers passen dezelfde navullingen als in de traditionele autodiffusers.

Parfum Berger Car Diffuser Flash ON/OFF auto luchtverfrisser houder

15.95
Maison Berger Car Diffuser Flash ON/OFF is een autoparfum houder waarmee je zelf de intensiteit van de parfumverspreiding kunt bepalen. Een nieuw gepatenteerd systeem van Maison Berger om je autorit nog plezieriger te maken. In de nieuwe generatie autodiffusers passen dezelfde navullingen als in de traditionele autodiffusers.

Parfum Berger Car Diffuser Duality Black Angelica auto luchtverfrisser

15.95
Maison Berger autoparfum Duality Black Angelica - Angelique Noire is een bloemige en sensuele geur. De geuren van vanille, sandel- en amberhout maakt dit autoparfum een exclusieve en heerlijke geur voor in de auto. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Tahitian Green Zest Auto Luchtverfrisser

15.95
Maison Berger autoparfum Zeste Vert de Tahiti – Tahitian Green Zest is een heerlijk frisse geur voor onderweg. De combinatie van limoen en patchouli zorgt voor een fris en sprankelend effect. Samengesteld op basis van fruitige en houtachtige facetten. De verpakking bevat 1 groene houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Matali Crasset auto luchtverfrisser

15.95
Maison Berger Car Diffuser Matali Crasset is een  moderne vierkante car diffuser, een mooi accessoire voor in je auto. Deze houder is eenvoudig te vullen met een van de vele navullingen van het Maison Berger autoparfum.