Toont alle 27 resultaten

Parfum Berger Car Diffuser Lolita Lempicka Gun Metal auto luchtverfrisser

17.95
Maison Berger autoparfum Lolita Lempicka is een bloemige geur, gebaseerd op het bekende lichaamsparfum Lolita Lempicka: Mon Premier Parfum. De oostelijke geur van zoethoutbloesem wordt in dit bijzondere autoparfum verrijkt met de bloemige geur van viooltjes en iris. Het zoete karakter van de geur wordt gevormd door het aroma van tonkabonen, abrikozen en een vleugje karamel. De cistusroos geeft het sensuele karakter aan het parfum. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Wheel Gun Metal auto luchtverfrisser houder

12.95
Car Diffuser Gun Metal is een moderne car diffuser in de vorm van een autovelg, een prachtig accessoire voor in je auto. Deze houder is eenvoudig te vullen met een van de vele navullingen van het Maison Berger autoparfum.

Parfum Berger Car Diffuser Lolita Lempicka Or Satinee auto luchtverfrisser

17.95
Maison Berger autoparfum Lolita Lempicka is een bloemige geur, gebaseerd op het bekende lichaamsparfum Lolita Lempicka: Mon Premier Parfum. De oostelijke geur van zoethoutbloesem wordt in dit bijzondere autoparfum verrijkt met de bloemige geur van viooltjes en iris. Het zoete karakter van de geur wordt gevormd door het aroma van tonkabonen, abrikozen en een vleugje karamel. De cistusroos geeft het sensuele karakter aan het parfum. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Graphic Nickel auto luchtverfrisser houder

12.95
Maison Berger Car Diffuser Graphic Nickel is een moderne car diffuser met een uniek grafisch design, een prachtig accessoire voor in je auto. Deze houder is eenvoudig te vullen met een van de vele navullingen van het Maison Berger autoparfum.

Parfum Berger Car Diffuser Aroma Travel Anti Travel Sickness auto luchtverfrisser

16.95
Maison Berger autoparfum Aroma Travel – Aromatic Garden is bijzonder effectief tegen wagenziekte. De frisse essentiële oliën van gember en munt zorgen ervoor dat je misselijkheid verdwijnt en dat je weer kunt genieten van je reis. De noten van eucalyptus, thee en muskus zorgen voor een frisse en geruststellende geur in de auto. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Aroma Happy Aquatic Freshness auto luchtverfrisser

16.95
Het Maison Berger autoparfum Aroma Happy- Aquatic Freshness is een bloemig en fris parfum voor in de auto. De frisse noten van bladeren, groene appel en kruidnagel zorgen ervoor dat zwaarmoedige gevoelens verminderen en stimuleren een goed humeur. Een frisse en opbeurende geur voor onderweg. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Smart ON/OFF auto luchtverfrisser houder

16.95
Maison Berger Car Diffuser Smart ON/OFF is een autoparfum houder waarmee je zelf de intensiteit van de parfumverspreiding kunt bepalen. Een nieuw gepatenteerd systeem van Maison Berger om je autorit nog plezieriger te maken. In de nieuwe generatie autodiffusers passen dezelfde navullingen als in de traditionele autodiffusers.

Parfum Berger Car Diffuser Aroma Energy Sparkling Zest auto luchtverfrisser

16.95
Maison Berger autoparfum Aroma Energy – Sparkling Zest is een sprankelende en frisse geur verrijkt met de essentiële olie van grapefruit. Deze geur geeft je nieuwe energie en zorgt voor positieve gedachten. De combinatie van verschillende citrusvruchten, rozen en perzik maakt de Aroma Energy een frisse en fruitige geur voor in je auto. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Exquisite Sparkle auto luchtverfrisser

15.95
Maison Berger autoparfum Pétillance Exquise – Exquisite Sparkle is een kruidige, frisse geur voor in de auto. De combinatie van grapefruit, patchouli en muskus samen met het bruisende effect van champagne zorgt voor een optimale prikkeling van jouw zintuigen. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Flower ON/OFF auto luchtverfrisser houder

16.95
Maison Berger Car Diffuser Flower ON/OFF is een autoparfum houder waarmee je zelf de intensiteit van de parfumverspreiding kunt bepalen. Een nieuw gepatenteerd systeem van Maison Berger om je autorit nog plezieriger te maken. In de nieuwe generatie autodiffusers passen dezelfde navullingen als in de traditionele autodiffusers.

Parfum Berger Car Diffuser Resonance Auto Luchtverfrisser Houder

12.95
Maison Berger autoparfum houder Resonance is en elegante gouden car diffuser, een prachtig accessoire voor in je auto. Deze houder is eenvoudig te vullen met een van de vele navullingen van het Maison Berger autoparfum.

Parfum Berger Car Diffuser Ocean Breeze auto luchtverfrisser

15.95
Maison Berger autoparfum Vent d’Océan – Ocean Breeze is een tropische en frisse geur voor in de auto. De tropische, frisse geur van de zee wordt gecombineerd met noten van rozen, jasmijn en witte muskus. De exotische houtachtige noten samen met een vleugje amber en zwarte bes maken de Ocean Breeze tot een heerlijk autoparfum en de favoriet van velen. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser MRS. Citrus Breeze Auto luchtverfrisser

16.95
Maison Berger autoparfum Envolée d’Argumes – Citrus Breeze is een frisse en fruitige geur voor in de auto. Door de combinatie van grapefruit met verschillende citrusvruchten, bergamot en de grassoort vetiver ervaar je een frisse geursensatie onderweg. De kruidige noten van roze peper en kardemom geven een pittig karakter aan het autoparfum. De verpakking bevat 1 houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Honeycomb Chrome auto luchtverfrisser houder

12.95
Een moderne chromen car diffuser met honingraat motief, een prachtig accessoire voor in je auto. Deze houder is eenvoudig te vullen met een van de vele navullingen van het Maison Berger autoparfum.

Maison Berger Car Diffuser Summer Water Mint

16.95
Maison Berger Car Diffuser Summer wordt standaard geleverd met de heerlijke geur 'Water Mint' , een heerlijke frisse geur die bijdraagt aan een fijne autorit. De verpakking bevat 1 houder en 1 geparfumeerd schijfje van keramiek.

Maison Berger Car Diffuser Bolero Liliflora

16.95
Maison Berger Car Diffuser Bolero Liliflora wordt standaard geleverd met de heerlijke geur 'Liliflora' , een heerlijke nieuwe bloemige geur. De verpakking bevat 1 houder en 1 geparfumeerd schijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Matali Crasset Auto Luchtverfrisser houder

12.95
Maison Berger Car Diffuser Matali Crasset is een prachtige vierkante houder voor je favoriete Maison Berger geurtje voor in de auto. Deze houder is eenvoudig te vullen met een van de vele navullingen van het Maison Berger autoparfum.  

Parfum Berger Car Diffuser Blissful Rose auto luchtverfrisser houder

12.95
Maison Berger Car Diffuser Blissful Rose is een chique en elegante roségouden car diffuser, een mooi, vrouwelijk accessoire voor in je auto. Deze houder is eenvoudig te vullen met een van de vele navullingen van het Maison Berger autoparfum.

Parfum Berger Car Diffuser Dolce auto luchtverfrisser Zest Of Green Orange

16.95
Deze prachtige car diffuser wordt standaard geleverd met de heerlijke geur 'Zest of Green Orange', een heerlijke frisse en zomerse geur.

Parfum Berger Car Diffuser Flash ON/OFF auto luchtverfrisser houder

16.95
Maison Berger Car Diffuser Flash ON/OFF is een autoparfum houder waarmee je zelf de intensiteit van de parfumverspreiding kunt bepalen. Een nieuw gepatenteerd systeem van Maison Berger om je autorit nog plezieriger te maken. In de nieuwe generatie autodiffusers passen dezelfde navullingen als in de traditionele autodiffusers.

Maison Berger Car Diffuser Résonance Gun Metal

12.95
Car Diffuser Résonance Gun Metal is een moderne car diffuser in de vorm van een autovelg, een prachtig accessoire voor in je auto. Deze houder is eenvoudig te vullen met een van de vele navullingen van het Maison Berger autoparfum.  

Parfum Berger Car Diffuser ON/OFF Evanescence Mystic Leather

19.95
Deze prachtige car diffuser wordt standaard geleverd met de heerlijke geur 'Mystic Leather', een heerlijke kruidige en warme geur. De geuren van Kardemom en wierook worden in dit heerlijke autoparfum aangevuld door accenten van leer en Indonesische patchouli. De verpakking bevat 1 houder en 1 geparfumeerd schijfje van keramiek.

Maison Berger Car Diffuser Illusion Gun Metal

16.95
Maison Berger Car Diffuser Illusion Gun Metal wordt standaard geleverd met de heerlijke geur 'Wilderness' , een heerlijke kruidige en mannelijke geur. De verpakking bevat 1 houder en 1 geparfumeerd schijfje van keramiek.

Maison Berger Car Diffuser Lilly Exquisite Sparkle

16.95
De prachtige Car Diffuser Lilly wordt standaard geleverd met de heerlijke geur 'Exquisite Sparkle' , een heerlijke kruidige en toch frisse en sprankelende geur. De verpakking bevat 1 houder en 1 geparfumeerd schijfje van keramiek.

Maison Berger Car Diffuser ON/OFF Quintessence Golden Wheat

19.95
De prachtige car diffuser ON/OFF Quintessence wordt standaard geleverd met de heerlijke geur 'Golden Wheat' , een heerlijke kruidige en warme geur. Daarnaast is het mogelijk om deze autodiffuser aan en uit te zetten. De verpakking bevat 1 houder en 1 geparfumeerd schijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Tahitian Green Zest Auto Luchtverfrisser

16.95
Maison Berger autoparfum Zeste Vert de Tahiti – Tahitian Green Zest is een heerlijk frisse geur voor onderweg. De combinatie van limoen en patchouli zorgt voor een fris en sprankelend effect. Samengesteld op basis van fruitige en houtachtige facetten. De verpakking bevat 1 groene houder en 1 geurschijfje van keramiek.

Parfum Berger Car Diffuser Matali Crasset auto luchtverfrisser

16.95
Maison Berger Car Diffuser Matali Crasset is een  moderne vierkante car diffuser, een mooi accessoire voor in je auto. Deze houder is eenvoudig te vullen met een van de vele navullingen van het Maison Berger autoparfum.