Resultaat 1–24 van de 53 resultaten wordt getoond

Parfum Berger Car Diffuser MR. Wilderness Auto Luchtverfrisser

16.95
Maison Berger x Jonathan Adler – MR. Car Diffuser  Een zwart metalen auto diffuser met snor, voorzien van de geur Terre Sauvage - Wilderness.  De geur is heerlijk kruidig en mannelijk en de combinatie van citrus en patchouli zorgt voor een avontuurlijk tintje. Laat je auto heerlijk ruiken met deze mannelijke geur. De Car Diffuser met het snorretje is onderdeel van de samenwerking tussen Maison Berger en de bekende Amerikaanse ontwerper Jonathan Adler. De MR. en MRS. collectie is gebaseerd op de hedendaagse en grafische stijl van de bekende designer. De geur wordt 4-6 weken verspreid in de auto, daarna dient de vulling vervangen te worden.

Parfum Berger Car Diffuser Senso Musk Flowers Auto luchtverfrisser

15.95
De geur wordt 4-6 weken verspreid in de auto, daarna dient de vulling vervangen te worden.

Parfum Berger Car Diffuser Cercle Exquisite sparkle Auto Luchtverfrisser

15.95
Auto luchtverfrisser met de heerlijke kruidige geur Exquisite Sparkle - Pétillance Exquise.  Houder inclusief navulling.

Parfum Berger Car Diffuser MRS. Citrus Breeze Auto luchtverfrisser

16.95
Maison Berger x Jonathan Adler - MRS. Car Diffuser  Een zilveren auto diffuser voorzien van de geur Envolée d'Argumes - Citrus Breeze. De combinatie van grapefruit met verschillende citrusvruchten en de grassoort vetiver zorgt voor een frisse en fruitige geursensatie in de auto. De Car Diffuser met de vrouwelijke lippen is onderdeel van de samenwerking tussen Maison Berger en de bekende Amerikaanse ontwerper Jonathan Adler. De MR. en MRS. collectie is gebaseerd op de hedendaagse en grafische stijl van de bekende designer. De geur wordt 4-6 weken verspreid in de auto, daarna dient de vulling vervangen te worden.

Parfum Berger Car Navulling Wilderness auto luchtverfrisser

7.95
Parfum Berger car navulling Terre Sauvage - Wilderness is een heerlijk kruidige en mannelijke geur. De combinatie van tomatenbladeren, citrus en patchouli geeft het huisparfum een avontuurlijk tintje. De toevoeging van berkenhout en eikenmos zorgen voor een mannelijke, sensuele geur.

Parfum Berger Car Diffuser Cotton Caress Auto Luchtverfrisser

15.95
Een frambooskleurige auto diffuser met de bekende geur van Maison Berger, Caresse de Coton - Cotton Caress. Met de vertrouwde poederige geur van fris wasgoed gecombineerd met zachte vanille en witte muskus laat je het heerlijk ruiken in je auto. De geur wordt 4-6 weken verspreid in de auto, daarna dient de vulling vervangen te worden.

Parfum Berger Car Diffuser Revelry Savory Tangerine Auto luchtverfrisser

15.95
De geur wordt 4-6 weken verspreid in de auto, daarna dient de vulling vervangen te worden.