Toont alle 22 resultaten

Bacco Globes Bar

598.00

Zoffoli's Bacco is gebaseerd op een 16e-eeuwse replicakaart en zal uw gasten vermaken door een vintage look aan uw huis toe te voegen. De bovenkant opent om een ​​drankkabinet te onthullen dat comfortabel 4 flessen en ongeveer 12 glazen aanpast. Extra flessen kunnen worden bewaard op de onderste houten voet, prachtig gedecoreerd met natuurlijke kleuren op waterbasis. De vier gepolijste houten poten maken de structuur uniek. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwielen.

Minerva Blue Ocean Globes Bar

299.00

Zoffoli's Minerva Blue Ocean is een elegante staande barbol uit de Zoffoli Classic-collectie, Minerva heeft een binnenvak dat plaats biedt aan 9 glazen en 2 of 3 flessen. Extra flessen kunnen worden bewaard op de onderste houten voet, prachtig gedecoreerd met zeefdruk natuurlijke kleuren op waterbasis. De kaart is een nauwkeurige weergave van een 16e-eeuwse cartografie. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwielen.

Vivalto Globes Bar

396.00

Zoffoli's Vivalto is een vintage trolley bar globe op antiqued afwerking staan ​​en klassieke ivoren kaart. Met zijn prachtige illustraties van zeemonsters, zeemeerminnen en mythologische figuren, kan de Vivalto globe 2 of 3 flessen en ongeveer 9 glazen dragen. De bovenste dienblad biedt een uitstekende ruimte om bar accessoires, karaffen, glaswerk en uw favoriete flessen wijn en sterke drank op te slaan, terwijl extra flessen kunnen worden geplaatst op de unieke lagere basisplank.

 

Vanesio Globes Bar

299.00

Zoffoli's Vanesio is een vintage vloerstaande bar globe op antiqued finish staan ​​en klassieke ivoren kaart. Met zijn prachtige illustraties van zeemonsters, zeemeerminnen en mythologische figuren kan Vanesio globe 2 of 3 flessen en ongeveer 9 glazen dragen. Extra flessen kunnen op de onderste basisplank worden geplaatst. Deze charmante drankjesbol zal zeker een vleugje stijl brengen in elke omgeving.

 

Tucano Globes Bar

366.00

Zoffoli's Tucano is een vloerstaande bar globe met prachtige illustraties van zeemonsters, zeemeerminnen en mythologische figuren op de kaart. Avorio globe kan tot 9 glazen en 2/3 flessen opslaan in het binnenste barcompartiment. Extra flessen kunnen op de witte gebeitste en gefineerde basis worden geplaatst die perfect harmonieert met het totale ontwerp.

 

Sfera 42 – Ivory Globes Bar

199.00

Zoffoli's Sfera 42 - Ebony is een vintage bureau bar globe met een antieke afwerkinge en een klassieke ebbenhout kaart. Met zijn prachtige illustraties van zeemonsters, zeemeerminnen en mythologische figuren, kan de Sfera 42 globe 2 of 3 flessen en ongeveer 9 glazen dragen. Dankzij de Noord- en Zuidmeridianen draait de bol volledig rond hen, hetzij wanneer deze wordt geopend of gesloten.

 

Sfera 42 – Ebony Globes Bar

199.00

Zoffoli's Sfera 42 - Ebony is een vintage bureau bar globe met een antieke afwerkinge en een klassieke ebbenhout kaart. Met zijn prachtige illustraties van zeemonsters, zeemeerminnen en mythologische figuren, kan de Sfera 42 globe 2 of 3 flessen en ongeveer 9 glazen dragen. Dankzij de Noord- en Zuidmeridianen draait de bol volledig rond hen, hetzij wanneer deze wordt geopend of gesloten.

 

Minosse Globes Bar

427.00

Zoffoli's Minosse is een een elegante barbol die niet zoveel ruimte nodig heeft, dan is dit model de juiste keuze voor u! In de kast is het mogelijk om maximaal 9 glazen en 2 of 3 flessen van uw favoriete drankje te plaatsen. Extra flessen kunnen worden bewaard op de onderste houten voet, prachtig gedecoreerd met natuurlijke kleuren op waterbasis. De structuur is gemaakt van kastanjehout met prachtige dierenriemillustraties in de equatoriale houten ring. De bol van de bol, waarvan de kaart een getrouwe reproductie is van een cartografie uit de 16e eeuw, roteert volledig rond de meridiaan, hetzij wanneer deze open of gesloten is. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwielen.

Minerva Laguna Globes Bar

299.00

Zoffoli's Minerva Laguna is een elegante staande barbol uit de Zoffoli Classic-collectie, Minerva heeft een binnenvak dat plaats biedt aan 9 glazen en 2 of 3 flessen. Extra flessen kunnen worden bewaard op de onderste houten voet, prachtig gedecoreerd met zeefdruk natuurlijke kleuren op waterbasis. De kaart is een nauwkeurige weergave van een 16e-eeuwse cartografie. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwielen.

Minerva Globes Bar

299.00

Zoffoli's Minerva is een elegante staande barbol uit de Zoffoli Classic-collectie, Minerva heeft een binnenvak dat plaats biedt aan 9 glazen en 2 of 3 flessen. Extra flessen kunnen worden bewaard op de onderste houten voet, prachtig gedecoreerd met zeefdruk natuurlijke kleuren op waterbasis. De kaart is een nauwkeurige weergave van een 16e-eeuwse cartografie. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwielen.

Giunone Safari Globes Bar

289.00

Zoffoli's Giunone Safari is onze meest populaire barbol kan tot 9 glazen en 2 of 3 flessen opslaan in de antieke bol uit de 16e eeuw. Deze fijn gedetailleerde barbol is geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes en voegt een klassieke draai aan uw huis toe. Kasten met massief hardhouten poten en een mooi geïllustreerde plank met een lagere basis vormen de standaard. De bol van de bol draait volledig rond zijn meridiaan, hetzij wanneer deze open of gesloten is. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwielen.

Giunone Laguna Globes Bar

289.00

Zoffoli's Giunone Laguna is onze meest populaire barbol kan tot 9 glazen en 2 of 3 flessen opslaan in de antieke bol uit de 16e eeuw. Deze fijn gedetailleerde barbol is geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes en voegt een klassieke draai aan uw huis toe. Kasten met massief hardhouten poten en een mooi geïllustreerde plank met een lagere basis vormen de standaard. De bol van de bol draait volledig rond zijn meridiaan, hetzij wanneer deze open of gesloten is. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwielen.

Giunone Globes Bar

289.00

Zoffoli's Giunone is onze meest populaire barbol kan tot 9 glazen en 2 of 3 flessen opslaan in de antieke bol uit de 16e eeuw. Deze fijn gedetailleerde barbol is geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes en voegt een klassieke draai aan uw huis toe. Kasten met massief hardhouten poten en een mooi geïllustreerde plank met een lagere basis vormen de standaard. De bol van de bol draait volledig rond zijn meridiaan, hetzij wanneer deze open of gesloten is. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwielen.

Giasone Globes Bar

390.00

Zoffoli's Giasone, Vermaak je vrienden met deze handige barbol die is ontworpen met het oog op gastvrijheid en het sociale levenconcept! Het bovenste dienblad en de ruime drankenkast in de wereld zelf, bieden een uitstekende ruimte om baraccessoires, karaffen, glaswerk en uw favoriete flessen wijn en sterke drank te bewaren. Met zijn massieve houten voet, versierd met de hand afgewerkte zeefdrukken, is deze globe een prima aanvulling op elke kamer. De bol van de bol, waarvan de kaart een getrouwe reproductie is van een cartografie uit de 16e eeuw, roteert volledig rond de meridiaan, hetzij wanneer deze open of gesloten is.

Elegance Black/Warm Grey Globes Bar

686.00

Zoffoli's Elegance Black/Warm Grey is de perfecte combinatie van modern design en puur vakmanschap. De verfijnde stijl samen met de authentieke liefde voor details wordt een sterke uitdrukking van het echte Made in Italy in dit meubelstuk. De acryl kristallen bovenkant opent om een drankkabinet te onthullen dat comfortabel 2/3 flessen en ongeveer 9 glas herbergt. Andere flessen kunnen worden bewaard op het unieke onderste basisplateau, nauwkeurig gedecoreerd en perfect harmonieus met de rest van de wereld. De bijgewerkte globebol draait volledig rond zijn meridiaan, wanneer deze wordt geopend of gesloten.

Elegance Globes Bar

686.00

Zoffoli's Elegance is de perfecte combinatie van modern design en puur vakmanschap. De verfijnde stijl samen met de authentieke liefde voor details wordt een sterke uitdrukking van het echte Made in Italy in dit meubelstuk. De acryl kristallen bovenkant opent om een drankkabinet te onthullen dat comfortabel 2/3 flessen en ongeveer 9 glas herbergt. Andere flessen kunnen worden bewaard op het unieke onderste basisplateau, nauwkeurig gedecoreerd en perfect harmonieus met de rest van de wereld. De bijgewerkte globebol draait volledig rond zijn meridiaan, wanneer deze wordt geopend of gesloten.

Dedalo Laguna Globes Bar

427.00

Zoffoli's Dedalo Laguna is gebaseerd op een replica van de 16e eeuw en zorgt ervoor dat uw gasten een vleugje stijl bij u thuis voegen. De bovenkant opent om een ​​drankkabinet te onthullen dat comfortabel 4 flessen en ongeveer 12 glazen aanpast. Verdere flessen kunnen worden bewaard op het unieke rechthoekige onderbodemplateau met nauwkeurig gebogen kenmerken. De bol van de bol draait volledig rond zijn meridiaan, hetzij wanneer deze open of gesloten is.

 

Dedalo Globes Bar

427.00

Zoffoli's Dedalo is gebaseerd op een replica van de 16e eeuw en zorgt ervoor dat uw gasten een vleugje stijl bij u thuis voegen. De bovenkant opent om een ​​drankkabinet te onthullen dat comfortabel 4 flessen en ongeveer 12 glazen aanpast. Verdere flessen kunnen worden bewaard op het unieke rechthoekige onderbodemplateau met nauwkeurig gebogen kenmerken. De bol van de bol draait volledig rond zijn meridiaan, hetzij wanneer deze open of gesloten is.

 

Caronte Globes Bar

679.00

Zoffoli's Caronte is een van de grootste uit de Zoffoli Classic Collection, deze staande bar globe heeft een binnenvak dat plaats biedt aan maximaal 6 of 8 flessen en ongeveer 16 glazen. Extra flessen kunnen worden opgeslagen op de onderste voet, prachtig gedecoreerd met natuurlijke kleuren op waterbasis. De bol van de bol, waarvan de kaart een getrouwe reproductie is van een cartografie uit de 16e eeuw, roteert volledig rond de meridiaan, hetzij wanneer deze open of gesloten is. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwielen.

 

Caravaggio Globes Bar

279.00

Zoffoli's Caravaggio is een uitstekende aanvulling op de hoek van elke kamer en een mooi voorbeeld van Italiaans vakmanschap. Op basis van een handgetekende kaart uit de 18e eeuw, voegt de barbol van Caravaggio zeker een tijdloze look toe aan elke plek, om indruk te maken op uw gasten of als een algemeen meubelstuk. De bol met een diameter van 40 centimeter is voldoende om ten minste 2 flessen en ongeveer 9 glazen te huisvesten. Extra flessen kunnen worden bewaard op het unieke onderste voetstuk, versierd met een mooie windroos, perfect harmonieus met de Zodiac-illustratie rond de equatoriale lijn.

Calipso Laguna Globes Bar

396.00

Zoffoli's Calipso Laguna is gebaseerd op een 16de-eeuwse replicatiekaart, zal deze stijlvolle middelgrote bar globe uw gasten vermaken met een vintage look bij u thuis. De bovenkant opent om een ​​drankkabinet te onthullen dat comfortabel 4 of 5 flessen en ongeveer 12 glazen huisvest. Verdere flessen kunnen worden opgeslagen op de plank op de onderste verdieping. De bol van de bol draait volledig rond zijn meridiaan, hetzij wanneer deze open of gesloten is. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwielen.

 

Calipso Globes Bar

396.00

Zoffoli's Calipso is gebaseerd op een 16de-eeuwse replicatiekaart, zal deze stijlvolle middelgrote bar globe uw gasten vermaken met een vintage look bij u thuis. De bovenkant opent om een ​​drankkabinet te onthullen dat comfortabel 4 of 5 flessen en ongeveer 12 glazen huisvest. Verdere flessen kunnen worden opgeslagen op de plank op de onderste verdieping. De bol van de bol draait volledig rond zijn meridiaan, hetzij wanneer deze open of gesloten is. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwielen.