Resultaat 1–24 van de 56 resultaten wordt getoond

Bacco Globes Bar

469.00

Zoffoli's Bacco is gebaseerd op een 16e-eeuwse replicakaart en zal uw gasten vermaken door een vintage look aan uw huis toe te voegen. De bovenkant opent om een ​​drankkabinet te onthullen dat comfortabel 4 flessen en ongeveer 12 glazen aanpast. Extra flessen kunnen worden bewaard op de onderste houten voet, prachtig gedecoreerd met natuurlijke kleuren op waterbasis. De vier gepolijste houten poten maken de structuur uniek. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwielen.

Virgo Globes Bar

488.00

Zoffoli's Virgo is een vloerstaande bar globe uit Gea collectie met Ochre en Bourgogne bijgewerkte kaart en gestileerde vormen. Deze globe, gemaakt van hoogwaardige materialen, is voorzien van verborgen wielen en heeft een binnenvak voor 6 of 8 flessen en ongeveer 16 glazen. Extra flessen kunnen worden bewaard op het unieke onderste voetstuk, versierd met een mooie windroos, perfect harmonieus met de Zodiac-band rond de equatoriale lijn. Versier je huis of je kantoor met een vleugje classicisme.

Sfera 33 Ebony Globes Bar

159.00

Zoffoli's Sferra 33 Ebony is een vintage bureau bar globe met een antieke afwerking op de wereldbol staat een klassieke ebbenhout kaart. Met zijn prachtige illustraties van zeemonsters, zeemeerminnen en mythologische figuren, kan de Sfera 33 globe 1 of 2 kleine flesjes en ongeveer 6 glazen dragen. Dankzij de Noord- en Zuidmeridianen draait de bol volledig rond hen, hetzij wanneer deze wordt geopend of gesloten.

Minerva Blue Ocean Globes Bar

288.00

Zoffoli's Minerva Blue Ocean is een elegante staande barbol uit de Zoffoli Classic-collectie, Minerva heeft een binnenvak dat plaats biedt aan 9 glazen en 2 of 3 flessen. Extra flessen kunnen worden bewaard op de onderste houten voet, prachtig gedecoreerd met zeefdruk natuurlijke kleuren op waterbasis. De kaart is een nauwkeurige weergave van een 16e-eeuwse cartografie. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwielen.

Dedalo Safari Globes Bar

378.00

Zoffoli's Dedalo Safari is gebaseerd op een replica van de 16e eeuw en zorgt ervoor dat uw gasten een vleugje stijl bij u thuis voegen. De bovenkant opent om een ​​drankkabinet te onthullen dat comfortabel 4 flessen en ongeveer 12 glazen aanpast. Verdere flessen kunnen worden bewaard op het unieke rechthoekige onderbodemplateau met nauwkeurig gebogen kenmerken. De bol van de bol draait volledig rond zijn meridiaan, hetzij wanneer deze open of gesloten is.

 

Vivalto Globes Bar

390.00

Zoffoli's Vivalto is een vintage trolley bar globe op antiqued afwerking staan ​​en klassieke ivoren kaart. Met zijn prachtige illustraties van zeemonsters, zeemeerminnen en mythologische figuren, kan de Vivalto globe 2 of 3 flessen en ongeveer 9 glazen dragen. De bovenste dienblad biedt een uitstekende ruimte om bar accessoires, karaffen, glaswerk en uw favoriete flessen wijn en sterke drank op te slaan, terwijl extra flessen kunnen worden geplaatst op de unieke lagere basisplank.

 

Versailles Globes Bar

1,398.00

Zoffoli's Versailles is een balk in barokstijl met prachtige illustraties van zeemonsters, zeemeerminnen en mythologische figuren op de kaart. Het sculpturale ontwerp van de bol van Versailles wordt de enige hoofdrolspeler in elke kamer. De volledig met de hand gesneden houten structuur van de tulip is matwit gelakt met kostbare accenten van platina. Het barcompartiment op het zuidelijk halfrond kan maximaal 9 glazen en 2/3 flessen bevatten.

 

 

Venere Globes Bar

599.00

Zoffoli's Venere is een bar globe die ontworpen is met gastvrijheid en sociaal leven in gedachten! Het bovenste dienblad, dat prachtig is versierd met een illustratie van zonne- en maancycli, biedt een uitstekende ruimte om baraccessoires, karaffen, glaswerk en uw favoriete wijnen en likeuren op te slaan. Extra flessen kunnen worden bewaard op het onderste legbord, uitgerust met een praktische koperen ring die maximale veiligheid en stabiliteit garandeert voor uw favoriete drankjes. De bol van de bol, waarvan de Fusca-kaart een handgemaakte cartografische reproductie van de 18e eeuw is, draait volledig rond de meridiaan, hetzij wanneer deze open of gesloten is. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen dankzij de wielen.

Vanesio Globes Bar

279.00

Zoffoli's Vanesio is een vintage vloerstaande bar globe op antiqued finish staan ​​en klassieke ivoren kaart. Met zijn prachtige illustraties van zeemonsters, zeemeerminnen en mythologische figuren kan Vanesio globe 2 of 3 flessen en ongeveer 9 glazen dragen. Extra flessen kunnen op de onderste basisplank worden geplaatst. Deze charmante drankjesbol zal zeker een vleugje stijl brengen in elke omgeving.

 

Urano Globes Bar

199.00

Zoffoli's Urano is ontworpen om te worden gebruikt als een mini-bar op een bureau of tafelblad, deze globe heeft een binnenvak dat plaats biedt aan maximaal 9 glazen en 2 of 3 flessen. De bol van de wereldbol, waarvan de Fusca-gekleurde kaart een getrouwe handgemaakte cartografische reproductie van de 18e eeuw is, rust op een solide handgeschilderde hardhouten basis vervaardigd door onze meesters.

Tucano Globes Bar

299.00

Zoffoli's Tucano is een vloerstaande bar globe met prachtige illustraties van zeemonsters, zeemeerminnen en mythologische figuren op de kaart. Avorio globe kan tot 9 glazen en 2/3 flessen opslaan in het binnenste barcompartiment. Extra flessen kunnen op de witte gebeitste en gefineerde basis worden geplaatst die perfect harmonieert met het totale ontwerp.

 

Taurus Globes Bar

369.00

Zoffoli's Taurus is een vloerstaande bar globe uit Gea collectie met Ochre en Bourgogne bijgewerkte kaart en gestileerde vormen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, deze globe, uitgerust met verborgen wielen, heeft een binnenvak voor 4 of 5 flessen en ongeveer 12 glazen. Extra flessen kunnen worden bewaard op het unieke onderste voetstuk, versierd met een mooie windroos, perfect harmonieus met de Zodiac-band rond de equatoriale lijn. Het geeft een vleugje classicisme, zowel op kantoor als thuis. 

Sfera 42 – Ivory Globes Bar

179.00

Zoffoli's Sfera 42 - Ebony is een vintage bureau bar globe met een antieke afwerkinge en een klassieke ebbenhout kaart. Met zijn prachtige illustraties van zeemonsters, zeemeerminnen en mythologische figuren, kan de Sfera 42 globe 2 of 3 flessen en ongeveer 9 glazen dragen. Dankzij de Noord- en Zuidmeridianen draait de bol volledig rond hen, hetzij wanneer deze wordt geopend of gesloten.

 

Sfera 42 – Ebony Globes Bar

179.00

Zoffoli's Sfera 42 - Ebony is een vintage bureau bar globe met een antieke afwerkinge en een klassieke ebbenhout kaart. Met zijn prachtige illustraties van zeemonsters, zeemeerminnen en mythologische figuren, kan de Sfera 42 globe 2 of 3 flessen en ongeveer 9 glazen dragen. Dankzij de Noord- en Zuidmeridianen draait de bol volledig rond hen, hetzij wanneer deze wordt geopend of gesloten.

 

Sfera 33 Ivory Globes Bar

159.00

Zoffoli's Sferra 33 Ebony is een vintage bureau bar globe met een antieke afwerking op de wereldbol staat een klassieke ebbenhout kaart. Met zijn prachtige illustraties van zeemonsters, zeemeerminnen en mythologische figuren, kan de Sfera 33 globe 1 of 2 kleine flesjes en ongeveer 6 glazen dragen. Dankzij de Noord- en Zuidmeridianen draait de bol volledig rond hen, hetzij wanneer deze wordt geopend of gesloten.

Saturno Globes Bar

509.00

Zoffoli's Saturno is een handige afgebeelde bar globe die perfect in elke kamer past! De bovenkant opent om een ​​drankkabinet te onthullen dat comfortabel 2 of 3 flessen en ongeveer 9 glazen huisvest. Extra flessen kunnen worden bewaard op het onderste legbord, uitgerust met een praktische koperen ring die maximale veiligheid en stabiliteit biedt voor uw favoriete drankjes. De bol van de bol, waarvan de Fusca-kaart een handgemaakte cartografische reproductie van de 18e eeuw is, draait volledig rond de meridiaan, hetzij wanneer deze open of gesloten is. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen dankzij de wielen.

Regolo Globes Bar

299.00

Zoffoli's Regolo is een vloerstaande bar globe met prachtige illustraties van zeemonsters, zeemeerminnen en mythologische figuren op de kaart. Regolo globe kan tot 9 glazen en 2 of 3 flessen opslaan in het binnenste barcompartiment. Extra flessen kunnen worden bewaard op het unieke onderste voetstuk, versierd met een prachtige windroos, perfect harmonieus met de Zodiac-illustratie rond de equatoriale lijn.

Poseidone Globes Bar

1,998.00

Zoffoli's Poseidone is een schitterende klassieke barbol gemaakt van een bruyère bedrukt MDF-oppervlak en voorzien van een zeer handige minikoelkast erin. Dit meubel zal uw avonden opfleuren in gezelschap van uw dierbaren. Het leent zich er voor om uw speciale gelegenheden uniek en aangenaam te maken, waardoor de juiste sfeer wordt gecreëerd voor momenten van pure ontspanning.

Polifemo Globes Bar

349.00

Zoffoli's Minosse is een hoekbalk bol met decoratie op hout. Versier een vrije hoek van je huis met deze handige afgebeelde bar globe die perfect in elke hoek past! De bovenkant opent om een drankkabinet te onthullen dat comfortabel 2 of 3 flessen en ongeveer 8 glazen huisvest. De kastanje-gebeitste stand is gemaakt van massief hardhouten poten en het is gekozen in prachtige harmonie met de charmante pittoreske basis, die extra opslagruimte biedt voor flessen. De bol van de bol, waarvan de kaart een getrouwe weergave is van 16e-eeuwse cartografieën, draait volledig rond zijn meridiaan, hetzij wanneer deze open of gesloten is. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwielen.

Pegaso Globes Bar

248.00

Zoffoli's Pegaso is een vloerstaande bar globe met prachtige illustraties van zeemonsters, zeemeerminnen en mythologische figuren op de kaart. Pegaso globe kan tot 9 glazen en 2 of 3 flessen opslaan in het binnenste barcompartiment. Extra flessen kunnen worden bewaard op het unieke onderste voetstuk, versierd met een prachtige windroos, perfect harmonieus met de Zodiac-illustratie rond de equatoriale lijn.

Ottante Globes Bar

220.00

Zoffoli's Ottante is een vloerstaande bar globe met prachtige illustraties van zeemonsters, zeemeerminnen en mythologische figuren op de kaart. Ottante globe kan tot 6 glazen en 1 of 2 kleine flesjes in het binnenste barvak opslaan. Extra flessen kunnen worden bewaard op het unieke onderste voetstuk, versierd met een prachtige windroos, perfect harmonieus met de Zodiac-illustratie rond de equatoriale lijn.

Minosse Globes Bar

359.00

Zoffoli's Minosse is een een elegante barbol die niet zoveel ruimte nodig heeft, dan is dit model de juiste keuze voor u! In de kast is het mogelijk om maximaal 9 glazen en 2 of 3 flessen van uw favoriete drankje te plaatsen. Extra flessen kunnen worden bewaard op de onderste houten voet, prachtig gedecoreerd met natuurlijke kleuren op waterbasis. De structuur is gemaakt van kastanjehout met prachtige dierenriemillustraties in de equatoriale houten ring. De bol van de bol, waarvan de kaart een getrouwe reproductie is van een cartografie uit de 16e eeuw, roteert volledig rond de meridiaan, hetzij wanneer deze open of gesloten is. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwielen.

Minerva Safari Globes Bar

288.00

Zoffoli's Minerva Safari is een elegante staande barbol uit de Zoffoli Classic-collectie, Minerva heeft een binnenvak dat plaats biedt aan 9 glazen en 2 of 3 flessen. Extra flessen kunnen worden bewaard op de onderste houten voet, prachtig gedecoreerd met zeefdruk natuurlijke kleuren op waterbasis. De kaart is een nauwkeurige weergave van een 16e-eeuwse cartografie. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwielen.