Resultaat 1–36 van de 194 resultaten wordt getoond

Muses Clio White Small
Natural
Ochre
White

The Muses Clio

49.00196.00
The Muses Clio is een van de 9 muzen uit de griekse mythologie Haar naam betekent 'verkondigende', en ze is de muze van de verheerlijking door het gezang en dus ook muze van de geschiedschrijving en ook van het heldendicht. De nieuwe keramische sculpturen ‘The Muses’ van Renaat Ramon zijn geïnspireerd op de muzen van de Griekse mythologie. Ze waren de dochters van Zeus en Mnemosyne, de godin van het geheugen. Als kinderen van goden werden ze onderwezen door Apollo, de god van poëzie en muziek. ‘The Muses’ belichamen kunst en inspireren voor de creatie van zang en toneel, schrijven, muziek en dans. Deze lieve en gezellige muzen worden gemaakt in Brazilië. Al deze Muzen worden met de hand vervaardigd uit klei, en worden later gekleurd met een verf die gemaakt is van natuurlijke grondstoffen. Met zijn vloeiende, ambachtelijk vervaardigde vormen voelt een afgewerkt Muzen- beeldje zacht en natuurlijk aan. Cores da Terra ziet er onder leiding van een speelse uitstraling. Naast The Muses verkopen wij ook de kunstwerken van The Visitors & Selma op toe dat de vervaardiging van The Visitors en alle andere Gardeco producten gebeurt onder goede omstandigheden door de lokale bevolking. Daarmee is The Muses een eerlijk product!

Pear Black Medium + by Selma Calheira

41.00
Pear Medium + Black is een prachtig sculptuur die zijn oorsprong vindt bij ontwerper Selma Abdon Calheira. Zij ontwerpt van keramiek de mooiste vruchten waaronder deze realistisch peer sculpturen. De diep zwarte kleur van deze peer geeft de vorm een intensiteit en maakt deze peer een echt kunstobect voor in ieder interieur. Doordat de peren op een ambachtelijke manier met de hand worden gemaakt is iedere peer uniek. Cores da Terra ziet er onder leiding van Selma op toe dat de vervaardiging van de Pear sculpturen en alle andere Cores da Terra producten gebeurt onder goede omstandigheden door de lokale bevolking. Daarmee is deze Pear een eerlijk product!

Negrita 4 Beijoqueira

84.00

Beijoqueira Negrita 4 is een sculptuur die zijn oorsprong vindt bij ontwerper Selma Abdon Calheira. Zij ontwerpt van keramiek de mooiste beeldjes waaronder deze Negritas. De diep zwarte kleur zorgt voor een mooie slanke afwerking en maakt het echt een kunstobject voor ieder interieur. Doordat Negritas op een ambachtelijke manier met de hand worden gemaakt is iedere beeldje uniek.

Cores da Terra ziet er onder leiding van Selma op toe dat de vervaardiging van de Negritas en alle andere Cores da Terra producten gebeurt onder goede omstandigheden door de lokale bevolking van Brazilië. Daarmee zijn de Negritas een eerlijk product!! 

 

Afmetingen (LxBxH): 6 x 6 x 26,5 cm

Negrita 2 Beijoqueira

57.00
Brijoqueira Negrita 2  is een sculptuur die zijn oorsprong vindt bij ontwerper Selma Abdon Calheira. Zij ontwerpt van keramiek de mooiste beeldjes waaronder deze Negritas. De diep zwarte kleur zorgt voor een mooie slanke afwerking en maakt het echt een kunstobject voor ieder interieur. Doordat Negritas op een ambachtelijke manier met de hand worden gemaakt is iedere beeldje uniek. Cores da Terra ziet er onder leiding van Selma op toe dat de vervaardiging van de Negritas en alle andere Cores da Terra producten gebeurt onder goede omstandigheden door de lokale bevolking van Brazilië. Daarmee zijn de Negritas een eerlijk product!! Afmetingen (LxBxH): 6 x 6 x 23 cm

Negrita 1 Beijoqueira

52.00
Brijoqueira Negrita 1 is een sculptuur die zijn oorsprong vindt bij ontwerper Selma Abdon Calheira. Zij ontwerpt van keramiek de mooiste beeldjes waaronder deze Negritas. De diep zwarte kleur zorgt voor een mooie slanke afwerking en maakt het echt een kunstobject voor ieder interieur. Doordat Negritas op een ambachtelijke manier met de hand worden gemaakt is iedere beeldje uniek. Cores da Terra ziet er onder leiding van Selma op toe dat de vervaardiging van de Negritas en alle andere Cores da Terra producten gebeurt onder goede omstandigheden door de lokale bevolking van Brazilië. Daarmee zijn de Negritas een eerlijk product!! Afmetingen (LxBxH): 5 x 5 x 19 cm

Apple Red Medium + by Selma Calheira

45.00
Apple Medium + Red is een prachtig sculptuur die zijn oorsprong vindt bij ontwerper Selma Abdon Calheira. Zij ontwerpt van keramiek de mooiste vruchten waaronder deze realistisch appel sculpturen. Deze helder rood oranje kleur herkent iedereen, het kleursymboon voor de appel. Doordat de appels op een ambachtelijke manier met de hand worden gemaakt is iedere appel uniek. Cores da Terra ziet er onder leiding van Selma op toe dat de vervaardiging van de Apple sculpturen en alle andere Cores da Terra producten gebeurt onder goede omstandigheden door de lokale bevolking. Daarmee is deze Apple een eerlijk product!

Apple Black Large by Selma Calheira

81.00
Apple Large Black is een prachtig sculptuur die zijn oorsprong vindt bij ontwerper Selma Abdon Calheira. Zij ontwerpt van keramiek de mooiste vruchten waaronder deze realistisch appel sculpturen. De diep zwarte kleur van deze appel geeft de vorm een intensiteit en maakt deze appel een echt kunstobect voor in ieder interieur. Doordat de appels op een ambachtelijke manier met de hand worden gemaakt is iedere appel uniek. Cores da Terra ziet er onder leiding van Selma op toe dat de vervaardiging van de Apple sculpturen en alle andere Cores da Terra producten gebeurt onder goede omstandigheden door de lokale bevolking. Daarmee is deze Apple een eerlijk product!