Resultaat 1–36 van de 361 resultaten wordt getoond

Yankee Candle Votive Houder Glas Helder

1.25

Yankee Candle Votive Glass Clear is een neutrale houder voor de Yankee Candle Votive geurkaarsjes. Het transparante glaasje is in ieder interieur toe te passen. De votive kaarsen geven deze Yankee Candle geurkaars houder kleur. Met een ruime keuze uit maarliefst 100 Yankee Candle Votives is er altijd een geur die bij u past.

Yankee Candle maakt  kwalitatief hoogstaande geurkaarsen sinds 1969. Alle Yankee Candle geurkaarsen worden gemaakt met uitmuntende producten waaronder het beste katoen voor het lont. Iedere geurkaars wordt vervaardigd uit uitsluitend natuurlijke grondstoffen, die door parfum experts worden gemixt tot onweerstaanbaar huisparfum.

Yankee Candle Geurkaarsen koopt u bij InHuis Interieur.

Kerstbal Blauw Groen Glitter 10 cm

3.50
Prachtige en unieke blauw groene kerstbal met pailletten en glitters.

Kerstbal Zwart Glitter ø 15 cm

4.95
Grote zwarte glitter kerstbal met een doorsnede van 15 cm.

Kersthangers Transparant Diamant Bal 5 cm

6.95
Transparante kersthangers in de vorm van een diamant en een bal. *Deze kersthanger worden per set van 2 verkocht.

Kersthanger Ster Goud Glitter 12,5 cm

2.95
Gouden kersthanger met glitter in de vorm van een ster. Een leuk en uniek item voor in de kerstboom.

Kersthangers Goud Pegels 6 cm

10.95
Prachtige pegels van goud glas. Leuk voor in de kerstboom en om te combineren met andere accessoires. *Deze pegels worden per set van 3 verkocht.
Muses Clio White Small
Natural
Ochre
White

The Muses Clio

49.00196.00
The Muses Clio is een van de 9 muzen uit de griekse mythologie Haar naam betekent 'verkondigende', en ze is de muze van de verheerlijking door het gezang en dus ook muze van de geschiedschrijving en ook van het heldendicht. De nieuwe keramische sculpturen ‘The Muses’ van Renaat Ramon zijn geïnspireerd op de muzen van de Griekse mythologie. Ze waren de dochters van Zeus en Mnemosyne, de godin van het geheugen. Als kinderen van goden werden ze onderwezen door Apollo, de god van poëzie en muziek. ‘The Muses’ belichamen kunst en inspireren voor de creatie van zang en toneel, schrijven, muziek en dans. Deze lieve en gezellige muzen worden gemaakt in Brazilië. Al deze Muzen worden met de hand vervaardigd uit klei, en worden later gekleurd met een verf die gemaakt is van natuurlijke grondstoffen. Met zijn vloeiende, ambachtelijk vervaardigde vormen voelt een afgewerkt Muzen- beeldje zacht en natuurlijk aan. Cores da Terra ziet er onder leiding van een speelse uitstraling. Naast The Muses verkopen wij ook de kunstwerken van The Visitors & Selma op toe dat de vervaardiging van The Visitors en alle andere Gardeco producten gebeurt onder goede omstandigheden door de lokale bevolking. Daarmee is The Muses een eerlijk product!

Victorian Dome Watch

87.00

Met deze mooie glazen stolp presenteerd u, uw mooiste zakhorloge. De stolp heeft een prachtig afgewerkte houten voet. Mocht u nog geen zakhorloge hebben, kijk dan eens in onze collectie en maak een keuze uit een van de drie zakhorloges ( SC0054, SC 0055, SC0058) Afmetingen: ø 13,5 x 12,5 x 5,25 cm

Kersthanger Twist Helix 19 cm

4.50
Prachtig gekleurde kersthanger met een mix van blauw, groen en roze.

Kerstbal Dennenappel Pinecone 10 cm

3.95
Prachtige kerstbal in de vorm van een dennenappel, met groene en bruine tinten afgemaakt met glitters.

Kerstbal Groen Glitter ø 15 cm

4.95
Grote groene glitter kerstbal met een doorsnede van ø 15 cm.

Pear Black Medium + by Selma Calheira

41.00
Pear Medium + Black is een prachtig sculptuur die zijn oorsprong vindt bij ontwerper Selma Abdon Calheira. Zij ontwerpt van keramiek de mooiste vruchten waaronder deze realistisch peer sculpturen. De diep zwarte kleur van deze peer geeft de vorm een intensiteit en maakt deze peer een echt kunstobect voor in ieder interieur. Doordat de peren op een ambachtelijke manier met de hand worden gemaakt is iedere peer uniek. Cores da Terra ziet er onder leiding van Selma op toe dat de vervaardiging van de Pear sculpturen en alle andere Cores da Terra producten gebeurt onder goede omstandigheden door de lokale bevolking. Daarmee is deze Pear een eerlijk product!

Negrita 4 Beijoqueira

84.00

Beijoqueira Negrita 4 is een sculptuur die zijn oorsprong vindt bij ontwerper Selma Abdon Calheira. Zij ontwerpt van keramiek de mooiste beeldjes waaronder deze Negritas. De diep zwarte kleur zorgt voor een mooie slanke afwerking en maakt het echt een kunstobject voor ieder interieur. Doordat Negritas op een ambachtelijke manier met de hand worden gemaakt is iedere beeldje uniek.

Cores da Terra ziet er onder leiding van Selma op toe dat de vervaardiging van de Negritas en alle andere Cores da Terra producten gebeurt onder goede omstandigheden door de lokale bevolking van Brazilië. Daarmee zijn de Negritas een eerlijk product!! 

 

Afmetingen (LxBxH): 6 x 6 x 26,5 cm