Resultaat 1–36 van de 695 resultaten wordt getoond

Yankee Candle Votive Houder Glas Helder

1.25
Yankee Candle Votive Glass Clear is een neutrale houder voor de Yankee Candle Votive geurkaarsjes. Het transparante glaasje is in ieder interieur toe te passen. De votive kaarsen geven deze Yankee Candle geurkaars houder kleur. Met een ruime keuze uit maarliefst 100 Yankee Candle Votives is er altijd een geur die bij u past. Yankee Candle maakt  kwalitatief hoogstaande geurkaarsen sinds 1969. Alle Yankee Candle geurkaarsen worden gemaakt met uitmuntende producten waaronder het beste katoen voor het lont. Iedere geurkaars wordt vervaardigd uit uitsluitend natuurlijke grondstoffen, die door parfum experts worden gemixt tot onweerstaanbaar huisparfum. Yankee Candle Geurkaarsen koopt u bij InHuis Interieur.

Kersthangers Transparant Diamant Bal 5 cm

3.95
Transparante kersthangers in de vorm van een diamant en een bal. *Deze kersthanger worden per set van 2 verkocht.

Kersthanger Twist Helix 19 cm

6.50
Prachtig gekleurde kersthanger met een mix van blauw, groen en roze.

Kerstbal Groen Shiny ø 15 cm

6.50
Grote groene shiny kerstbal met een doorsnede van ø 15 cm.

Kerstbal Zwart Glitter ø 15 cm

6.50
Grote zwarte glitter kerstbal met een doorsnede van 15 cm.

Bloem op Clip Glitter Kerst Blauw/Groen 30 cm

14.95
Mooie blauw-groene kerstbloem met glitters. De bloem is makkelijk te bevestigen in bijvoorbeeld de kerstboom door middel van het clipje.

Kersthangers Goud Pegels 6 cm

4.95
Prachtige pegels van goud glas. Leuk voor in de kerstboom en om te combineren met andere accessoires. *Deze pegels worden per set van 3 verkocht.
The Muses Clio White beeldje
Natural
Ochre
White

The Muses Clio

58.00231.00
The Muses Clio is een van de 9 muzen uit de griekse mythologie Haar naam betekent 'verkondigende', en ze is de muze van de verheerlijking door het gezang en dus ook muze van de geschiedschrijving en ook van het heldendicht. De nieuwe keramische sculpturen ‘The Muses’ van Renaat Ramon zijn geïnspireerd op de muzen van de Griekse mythologie. Ze waren de dochters van Zeus en Mnemosyne, de godin van het geheugen. Als kinderen van goden werden ze onderwezen door Apollo, de god van poëzie en muziek. ‘The Muses’ belichamen kunst en inspireren voor de creatie van zang en toneel, schrijven, muziek en dans. Deze lieve en gezellige muzen worden gemaakt in Brazilië. Al deze Muzen worden met de hand vervaardigd uit klei, en worden later gekleurd met een verf die gemaakt is van natuurlijke grondstoffen. Met zijn vloeiende, ambachtelijk vervaardigde vormen voelt een afgewerkt Muzen- beeldje zacht en natuurlijk aan. Cores da Terra ziet er onder leiding van een speelse uitstraling. Naast The Muses verkopen wij ook de kunstwerken van The Visitors & Selma op toe dat de vervaardiging van The Visitors en alle andere Gardeco producten gebeurt onder goede omstandigheden door de lokale bevolking. Daarmee is The Muses een eerlijk product!

Victorian Dome Watch

93.50

Met deze mooie glazen stolp presenteerd u, uw mooiste zakhorloge. De stolp heeft een prachtig afgewerkte houten voet. Mocht u nog geen zakhorloge hebben, kijk dan eens in onze collectie en maak een keuze uit een van de drie zakhorloges ( SC0054, SC 0055, SC0058) Afmetingen: ø 13,5 x 12,5 x 5,25 cm

Feather Pen Set

25.00

Dichten neemt de vrije hand met deze prachtige veer en pen set. Compleet met diverse opzetstukken en houten vulpen.

Kersthanger Ster Goud Glitter 12,5 cm

4.95
Gouden kersthanger met glitter in de vorm van een ster. Een leuk en uniek item voor in de kerstboom.

Bacco Globes Bar

683.00

Zoffoli's Bacco is gebaseerd op een 16e-eeuwse replicakaart en zal uw gasten vermaken door een vintage look aan uw huis toe te voegen. De bovenkant opent om een ​​drankkabinet te onthullen dat comfortabel 4 flessen en ongeveer 12 glazen aanpast. Extra flessen kunnen worden bewaard op de onderste houten voet, prachtig gedecoreerd met natuurlijke kleuren op waterbasis. De vier gepolijste houten poten maken de structuur uniek. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwielen.